728 x 90

خروج از ليست تروريستي,

خبرگزاری د.پ.آ: ایالات متحده فشارش بر تهران را افزایش می‌دهد

-

تظاهرات حامیان مقاومت علیه لیست گذاری مجاهدین
تظاهرات حامیان مقاومت علیه لیست گذاری مجاهدین
خبرگزاری آلمانی د.پ.آ
ایالات متحده فشارش بر تهران را افزایش می‌دهد. آن‌گونه که از منابع دولتی در واشینگتن خبر رسیده، گروه اپوزیسیون، مجاهدین خلق به‌زودی از لیست گروه‌های ترور در آمریکا خارج خواهند شد. مجاهدین خلق که در دهه‌ی 60 تأسیس شده، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گروه‌های اپوزیسیون تبعیدی به‌شمار می‌روند و علیه دولت تهران قریب چند دهه است که مبارزه می‌کنند.

سنای ایالات متحده، دولت را تحت فشار قرارداده تا از جمله قدمهای دیگری در موارد مورد اختلاف بر سر پروژه‌ی اتمی ایران بردارد.
دادگاهی در ایالات متحده به وزارت‌خارجه تا 1 اکتبر زمان داده بود تا در خصوص تنظیم رابطه با مجاهدین خلق تصمیم‌گیری کند.

شخصیتهای نامی به نفع مجاهدین مداخله می‌کنند
برای حذف نام مجاهدین خلق از لیست تروریستی در آمریکا، شخصیتهای نامداری مداخله کرده‌اند، در بین آنان وزیر اسبق دادگستری، مایکل موکیسی، رئیس سابق اف.بی.آی، لوئیس فری، وزیر اسبق برای امنیت داخلی، تام ریچ و مشاور جدید برای امنیت ملی در دولت پرزیدنت اوباما، جمیز جونز می‌باشند.
مجاهدین خلق سه سال قبل از لیست تروریستی در اروپا خارج شده‌اند. شاهین قبادی، می‌گوید، نامگذاری مجاهدین به‌عنوان یک سازمان تروریستی از روز اول ناعادلانه بوده است. وی این نامگذاری را به‌عنوان مانعی برای تغییر در ایران و مجازات ناعادلانه‌یی ارزیابی می‌کند.

سنای ایالات متحده به دولت باراک اوباما فشار وارد می‌کند که تمامی ابزارهای ممکن را بکار گرفته تا از دسترسی ایران به سلاح اتمی جلوگیری به‌عمل آورد. در قطعنامه‌یی که از سوی 90 سناتور وبا 1رای منفی به تصویب رسیده است، تأکید می‌کنند که این دلیل بر آن نیست تا جنگی به‌راه انداخته و یا به ایران اعلان جنگ نمائیم.

در این قطعنامه سناتورهای از تحریمهای اقتصادی و دیپلوماتیک که تا‌کنون علیه تهران وضع شده است، حمایت می‌کنند. آنها می‌گویند، این فشار هم‌چنان ادامه یابد، تا ایران دست از غنی‌سازی اورانیوم کشیده و با بازرسان بین‌المللی همکاری کرده و در طولانی‌مدت اطمینان بدهد که برنامه‌های اتمیش در خدمت اهداف غیرنظامی می‌باشند. تنها رأی منفی از سوی راند پاول، نماینده‌ی جمهوریخواه بود که این قطعنامه را به‌عنوان پیش‌شرطی برای یک عملیات نظامی ارزیابی نموده است.

ایالات متحده مدت زمانی است که تحریمهای مختلفی را علیه ایران وضع کرده است تا این کشور را به قطع برنامه‌ی اتمیش وادارد. ایالات متحده و اسراییل بر این گمان هستند که ایران می‌خواهد بمب اتمی بسازد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cd3b299d-eea6-4b1d-bc23-89a101657d5d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات