728 x 90

سوريه,

رژیم آخوندی مدعی شد که نخست‌وزیر سوریه در دمشق است

-

حزب الله و رژیم ایران
حزب الله و رژیم ایران
در حالیکه پیوستن نخست‌وزیر سوریه به قیام مردم و رفتن وی به اردن در کانون خبرهای جهان قرار گرفته است، دیکتاتوری آخوندی مدعی شد وی برکنارشده و در دمشق به‌سر می‌برد.
یک شبکه عرب زبان رژیم به نام المنار که در اختیار حزب‌الله است گفت: نخست‌وزیر سوریه برکنار شده و در دمشق است و خبر سفر وی با خانواده به اردن صحت ندارد.

خبرگزاری سپاه پاسداران نیز نوشت: پس از آن که ریاض حجاب نخست‌وزیر سوریه از منصب خود کنار گذاشته شد، تلویزیون سوریه اعلام کرد عمر غلاونجی جانشین وی شده است.
در همین حال، ارگان خبری اطلاعات آخوندی در وحشت از پیشروی نیروهای ارتش آزادی سوریه در حلب، ساعتهای آینده را «سرنوشت ساز» توصیف کرد.
ارگان خبری اطلاعات آخوندی در حمایت از جنایات جنگی بشار اسد و بمباران مناطق مسکونی حلب، نوشت: ضربات هوایی سنگین برای دومین روز پیاپی به سمت مراکز تجمع افراد مسلح و اتاق عملیات آنها در محله‌های صلاح‌الدین، سیف الدوله، السکری، الشعار و الصاخور با هدف متلاشی کردن صفوف آنها پیش از آغاز عملیات نهایی ارتش ادامه یافت».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/57380581-146d-467c-a5d9-f833b621cfbf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات