728 x 90

اتمي رژيم,

مایکل مان بر اجرای تحریمهای نفتی جدید علیه دیکتاتوری آخوندی تأکید کرد

-

مایکل مان، سخنگوی کاترین اشتون
مایکل مان، سخنگوی کاترین اشتون
سخنگوی کاترین اشتون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر اجرای تحریمهای نفتی جدید علیه دیکتاتوری آخوندی تأکید کرد و گفت: اتحادیه اروپا قصد به تأخیر انداختن اجرای تحریمهای نفتی رژیم ایران را ندارد.

مایکل مان سخنگوی رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: آنچه که در این‌جا (مسکو) روی میز مذاکره قرار گرفته همان چیزی است که در مذاکرات بغداد مطرح شد. اتحادیه اروپا پیشنهاد تعویق تحریمهای نفتی ایران را ارائه نداده است. این قانونی است که توسط تمامی 27 عضو اتحادیه اروپا مورد موافقت قرار گرفت.
وی درباره مذاکرات و دعاوی رژیم گفت: انتظار می‌رود که مقامات رژیم ایران یک موضع جدی در مذاکرات اتخاذ کنند. تا جایی که به ما مربوط می‌شود، ما یک مجموعه‌یی از پیشنهادات ملموس مطرح کرده‌ایم و ایران یک سری ایده‌ و مسائل را مطرح کرده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a92f9c7d-75ff-457a-ac74-ae8eea002494"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات