728 x 90

-

۲۷مهر۱۳۹۰ بروکسل-پارلمان اروپا-کنفرانس بین‌المللی درباره اشرف با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت

-

سخنرانی خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقارمت ایران در کنفرانس بین‌المللی - پارلمان اروپا
سخنرانی خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقارمت ایران در کنفرانس بین‌المللی - پارلمان اروپا
فراخوان نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای برجسته اروپایی و آمریکایی به لغو ضرب‌الاجل سرکوبگرانه مالکی و استقرار تیم ملل‌متحد در اشرف

آلخو ویدال کوادراس-گونتر فرهویگن - جیم هیگینز
ادیت باوئر - سناتور پیر گالانت
پائولو کازاکا - سورن بو سوندرگارد - تونه کلام
لوییس فری - قاضی مایکل موکیزی - سرهنگ وسلی مارتین
ویتاتاس لندبرگیس
ارست رسی
مارکو اسکوریا
یوآنی توسا
جیمز نیکلسون
درک یان ایپینک
ولادیمیر ارتوچف
رادویل موکونیت
ادوارد کوکان
پیتر استانسی
آلکساندر آلوارو
ریچارد فالبر
ریچارد اشورد
الدریش ولاشاک
فرانسیسکو سوساواگنر
و رومانو جردن سیزل


جیم هیگینز - عضو هیأت‌رئیسه پارلمان اروپا
بسیار متشکرم خانمها و آقایان و از قیام کردن و احترام شما نسبت به خانم مریم رجوی متشکرم، ایشان شایسته این تشویق هستند چون هرکس در جستجوی شجاعت، رهبری، تعهد و آرمان برای یک ایران آزاد باشد، این خانم رجوی است و امیدوارم روزی یک قیام و ادای احترام دیگر در یک ایران آزاد داشته باشیم.
می‌خواهم به تک‌تک شما در کنفرانس امروز خوشآمد بگویم. آنچه ما داریم می‌کنیم مانیتور کردن پیشرفتها است، هر پیشرفتی که حاصل شده در رابطه با این‌که اطمینان یابیم با هم دموکراسی واقعی در ایران را احیا می‌کنیم.
من همچنین به‌خاطر شرکت برخی از شخصیتهای برجسته آمریکایی و اروپایی صمیمانه سپاسگزارم. چند نکته که بسیار خلاصه می‌گویم، افشای طرح توطئه سوءقصد برای قتل سفیر عربستان سعودی در آمریکا در روزهای اخیر یک هشدار بیدار کننده برای آمریکایی‌ها، برای دولت آمریکا بود که این افراد چه کارهایی می‌توانند بکنند. این اقدام مشخص که خوشبختانه خنثی شد علامت قطعی است که آمریکایی‌ها باید کل تهدید رژیم ایران و شرایط انسانی کمپ اشرف را به راستی جدی بگیرند، چون مقابله با این رژیم قبل از هر چیز به‌معنی این است که ما باید اقدامات اثباتی انجام دهیم و دستور کارمان را پیش ببریم. ضرب‌الاجل 31دسامبر یک ضرب‌الاجل واقع گرایانه نیست و به این دلیل است که ما اول از همه، از اتحادیه اروپا به‌صورت جمعی و دوم از کشورهای عضو می‌خواهیم، شورا، رؤسای کشورها، وزرای خارجه که اقدام قاطعانه بکنند و این واقعیت را برجسته کنند که ما باید ضرب‌الاجل را برای حداقل 12ماه دیگر تمدید کنیم.
یکی از مثبت‌ترین تحولات در هفته‌های اخیر گامی بود که توسط بارونس کاترین اشتون برداشته شد. ابتکار او برای منصوب کردن یک نماینده ویژه برای اشرف. من با سفیر دورویت ملاقات کردم. او کسی با تجربه زیاد است. در صحنه بین‌المللی او بسیار مورد احترام است. او در سازمان ملل بوده است. من شما را بیشتر منتظر نگه نمی‌دارم. شما به سخنان کسی که همه ما اینجا آمده‌ایم او را بشنویم، خانم مریم رجوی، گوش خواهید داد. متشکرم.

سخنرانی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت مریم به زبان انگلیسی:
آقای رئیس
دوستان گرامی
از حضور دوباره در خانه دموکراسی اروپا خوشوقتم.
حضور شخصیتها و منتخبان آمریکا و اروپا که امروز در کنار ما هستند، مغتنم است تا درباره راه‌حل حفاظت از ساکنان اشرف و پایان‌دادن به دیکتاتوری در ایران بحث کنیم.
حضور شما در این‌جا وجدان بیدار جهانی را سمبلیزه می‌کنند که به‌روشنی می‌گوید:
محاصره و سرکوب و لیست‌گذاری اپوزیسیون ایران که آخرین و تنها راه‌حل مشکل ایران است باید متوقف شود.
و حق مردم ایران برای مقاومت و سرنگونی دیکتاتوری و کسب آزادی باید به‌رسمیت شناخته شود.

حضار محترم،
از هنگامی که قوای دولت عراق بر اساس دستور رژیم ایران، به اشرف حمله کردند، امروز درست 6ماه می‌گذرد. در تمام این مدت، ملاها به انواع حمله‌ها و فشارها علیه ساکنان اشرف دست زده‌اند.
این بازتاب شرایط بحرانی خود رژیم است. زیرا در داخل ایران از رشد نارضایتی عمومی و در منطقه از موج انقلاب‌ها احساس تهدید می‌کند.
برای فرار از مهلکه، آخوندها با عجله برای کسب سلاح اتمی خیز برداشته‌اند،
هم‌زمان به تروریسم رو آورده‌اند که هفته پیش یک طرح بزرگ آنها در واشینگتن برملا شد.
همچنین هیچ فرصتی را برای حمله به اشرف از دست نمی‌دهند.
دو هفته پیش شورای ملی مقاومت فاش کرد که بر اساس دستور ملایان تهران، دولت عراق در تلاش نهادهای ملل‌متحد برای حل مسأله اشرف کارشکنی می‌کند. دولت عراق می‌خواهد پروسه کمیساریا برای تعیین استاتو ساکنان اشرف را مختل کند. یعنی آن‌ را به خواستهای خود مشروط کند و عقب بیندازد. منابع مقاومت از داخل رژیم ملایان از طرح‌ رژیم و دولت عراق برای حمله و اشغال بخش‌های دیگری از اشرف خبر می‌دهند که طرح یک کشتار است.
در چنین وضعیتی حفاظت ساکنان اشرف یک امر اورژانس است.
از این نظر تصمیم اخیر بارونس اشتون یعنی انتصاب یک نماینده شخصی برای اشرف بسیار ارزنده است.
به این مناسبت از جانب مردم و مقاومت ایران از بارونس اشتون صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم.
این دستاورد تلاشهایی است که توسط آقایان دکتر کوادراس، استراون استیونسون و جیمز هیگنز رهبری شد.
دولت دست‌نشانده ملاها در عراق انتصاب فرستاده ویژه را مزاحم طرح خود برای نابودی اشرف می‌بیند.
از این‌رو لازم است فرستاده ویژه اقدام‌های خود را برای حفاظت ساکنان اشرف سرعت بخشد. سفر به عراق قدمی در این راستاست.
همچنین علاوه بر پارلمان اروپا، کشورهای عضو و کمیسیون اروپا باید نفوذ و امکانات خود را در جهت تلاش فرستاده ویژه برای حفاظت اشرف به‌کار بگیرند.
از ایالات متحده آمریکا نیز می‌خواهیم که از مأموریت فرستاده ویژه اتحادیه اروپا حمایت کنند.
از دبیرکل ملل‌متحد و کمیسر عالی حقوق‌بشر می‌خواهیم هر چه زودتر برای استقرار ناظران ملل‌متحد در اشرف اقدام کنند.
من از بارونس اشتون و از دبیرکل ملل‌متحد و کمیسرعالی حقوق‌بشر می‌خواهم نسبت به این ضرب‌الاجل شوم اعتراض کنند.
همچنین از آمریکا و اتحادیه اروپا می‌خواهم دولت عراق را وادار سازند که این ضرب‌الاجل را کنار بگذارد.
تنها راه مقابله با ملاها، مردم و مقاومت ایران است. جامعه جهانی باید با حمایت معنوی از این جنبش در کنار مردم ایران قرار گیرند. نه این‌که راه آنها را ببندند. آنها مردمی هستند که شایسته یک دموکراسی پارلمانی و یک جمهوری مبتنی بر جدایی دین از دولت‌اند. شایسته جامعه‌یی بر اساس حقوق‌بشر و بدون اعدام و جامعه‌یی برخوردار از برابری زن و مرد، که در آن زنان در رهبری سیاسی، نقش برابر داشته باشند.
از همه شما متشکرم.

آقای هیگینز:
متشکرم خانم رجوی،
سخنرانی شما مانند همیشه، انگیزاننده است. فراخوان قوی شما برای حمایت بین‌المللی برای کمپ اشرف و برای ایران دموکراتیک، فقط باید با یک حمایت بین‌المللی پاسخ داده شود.
بلافاصله، از همکار عزیزم نایب‌رئیس پارلمان اروپا، آقای آلخو ویدال کوادراس دعوت به سخنرانی می‌کنم.
شمایی که در این جلسات شرکت کرده‌اید می‌دانید، آلخو در نوک پیکان رهبری این کمپین قرار داشته و خودش به کمپ اشرف رفته و از نزدیک با ساکنان اشرف نیز ملاقات کرده است.
خانم ها، آقایان، آلخو ویدال کوادراس

آلخو ویدال کوآدراس - نایب‌رئیس پارلمان اروپا
ممنونم، باعث افتخار من است که بار دیگر در این جمع شرکت می‌کنم و راجع به اشرف صحبت می‌کنیم. بسیار سپاسگزارم از دوستان آمریکایی‌مان که حضور دارند و حمایت آنها همیشه مهم و دلگرم‌کننده است. هفته گذشته بعد از برملا شدن توطئه قتل سفیر عربستان سعودی در آمریکا و طرح منفجر کردن سفارتهای عربستان و اسراییل بار دیگر دنیا را در مقابل این واقعیت دردناک قرار داد. در طول سالیان سال، ما همگی شاهد این‌گونه رفتارها از رژیم ایران بوده‌ایم. همه اینها واقعیاتی بوده‌اند که مقاومت ایران همه آنها را بارها و بارها به ما گوشزد کرده بود. عدم توجه به این هشدارها توسط کشورهای غربی به‌طور جدی به برقراری صلح و امنیت در خاورمیانه و در جهان ضربه زده است. از سال ۱۹۷۹ رژیم ایران حامی تروریسم، سرکوب و گروگانگیری بوده است. از طرف دیگر مقاومت ایران نیز از همان سالها مرتباً افشاگر اهداف این رژیم بوده است. از نظر مجاهدین، این رژیم در سه مشخصه بیان می‌شود؛ رژیم حامی تروریسم، رژیم بنیادگرا و رژیم سرکوبگر.
خدمت مجاهدین به جامعه بین‌المللی در افشای تروریسم رژیم ایران به همان اندازه افشای اهداف گسترش سلاح اتمی رژیم ایران مهم بوده است. افشاگریهایی هم‌چون گروگانگیری در سفارت آمریکا در تهران در سال ۱۹۷۹، گروگانگیری در لبنان، عملیات تروریستی رژیم در عراق، قبل و بعد از سال ۲۰۰۳، دخالتهای تروریستی در عربستان در سالهای 86-87، و عملیات تروریستی در آرژانتین و… را می‌توان یکی بعد از دیگری برشمرد که تمام وقت امروز صبح را خواهد گرفت. سال ۲۰۰۵ مقاومت ایران یک لیست مبسوط از عوامل رژیم که در دولت عراق بودند و مشخصاً وظیفه‌شان اعمال تروریستی بود را منتشر کرد. این لیست به‌صورت آلبوم در دسترس عموم است. خانم رجوی، انفجار عربستان در سال ۱۹۹۶ طبق گزارش مبسوطی به‌صورت دقیق دخالت رژیم ایران در این عملیات تروریستی را برملا نمود و بعداً نیز مقاومت ایران اطلاعات تکمیلی آن را ارائه داد. دولت آمریکا آن زمان به‌خاطر مماشات با رژیم، این واقعیات و حقایق در مورد نقش رژیم ایران را لاپوشانی کرد. برخورد غیرعادلانه با سازمان مجاهدین توسط آمریکا و اروپا از تأسف‌بارترین وقایع در مبارزه با بنیادگرایی و تروریسم به‌شمار می‌رود.
مقاومت ایران با اعتقاد و تکیه بر اسلام بردبار و دموکراتیک، آنتی تزی جدی و محکم در مقابل بنیادگرایی و تروریسم محسوب می‌شود. با نامگذاری تروریستی سازمان مجاهدین، ما راه را برای بنیادگرایی تروریسم را به بهترین وجه باز کرده‌ایم. من امیدوارم این بار دولت آمریکا و به‌طور مشخص خانم کلینتون با استناد از تجارب گذشته و تجربه طرح تروریستی اخیر رژیم ایران در واشینگتن و با ملغی کردن نامگذاری مجاهدین و خارج کردن تمامی موانع سر راه آنها باعث توقف بنیادگرایی و تروریسم رژیم شده که موضوع مورد توجه آمریکا و اروپا می‌باشد. حفاظت اشرف که موضوع بحث امروز است، در این مرحله گام اول می‌باشد. ساکنان اشرف که بسیاری از آنها را شخصاً می‌شناسیم و ملاقات کرده‌ایم و صحبت از افرادی در دوردستها نمی‌کنیم. افرادی که با چهره آنها آشناییم و به‌طور مستقیم می‌شناسیم. ساکنان اشرف، بزرگترین، مهمترین، صادقانه‌ترین، متشکل‌ترین و دموکرات‌ترین گروه علیه بنیادگرایی رژیم ایران محسوب می‌شوند.
حمایت از اشرف، فقط یک موضوع حقوق‌بشری نیست، البته که این مسأله هم شامل می‌شود. یک موضوع خیلی حساس حقوق‌بشری است. اما همچنین موضوع مهمی برای صلح و ثبات در منطقه و جهان است. آمریکا و اتحادیه اروپا، به‌طور روشن مسئولیتشان در رابطه با اشرف را نادیده گرفته‌اند.
مبارزه شجاعانه و مورد تحسین خانم رجوی دستاوردهای بسیار ذی قیمتی برای حفاظت اشرف داشته است. ورود سازمان ملل متحد، هم کمیسر حقوق‌بشر و پناهندگان به این موضوع خیلی مهم می‌باشد. مشخص شدن فرستاده ویژه برای اشرف توسط لیدی اشتون، همچنین قدم خیلی موثری بوده است و عمیقاً نسبت به آن ارادت داریم، اما هم رژیم ایران و قسمتی از دولت عراق که تحت‌تاثیر رژیم ایران کار می‌کند به‌طور فعال سعی می‌کنند که موانع علیه طرح و اقدامات سازمان ملل‌متحد به‌وجود بیاورند و همین‌طور علیه اقدام درست خانم اشتون در رابطه با مشاور ویژه. همان‌طور که خانم رجوی اشاره کردند، من تأکید می‌کنم که الآن دیگر نوبت دولتهای عضو اتحادیه اروپا هست که قویاً از فرستاده اتحادیه اروپا و از طرح سازمان ملل‌متحد حمایت کنند. برای اجرای این طرحها، حمایتهای سیاسی و مادی نیاز است.
دولتهای عضو باید بر عراق فشار بیاورند که ضرب‌الاجل خودش را منتفی کند. این امر به‌طور قطع حیاتی است.
بنابراین کمیسر عالی سازمان ملل متحد، هم برای حقوق‌بشر و هم برای پناهندگان باید مأموریت خود را برای تأیید مجدد استاتوی پناهندگی ساکنان اشرف به پایان ببرند و ترتیبات خاص را برای مشاور ویژه خانم اشتون را برای دیدار از اشرف را فراهم آورند. دولتهای عضو همچنین باید از استقرار یک ایستگاه نظارتی سازمان ملل برای در اختیار گذاشتن کمکهای فوری مورد نیاز افراد بیمار و زخمی در کمپ اشرف حمایت کنند.
ما در اروپا دارای امکانات کافی برای محقق کردن این اهداف هستیم.
مجدداً ما یکبار دیگر فراخوان به اتحادیه اروپا و شورای اروپا و اعضای اتحادیه اروپا می‌دهیم تا به‌طور علنی ضرب‌الاجل دولت عراق را برای بستن اشرف تا پایان امسال را محکوم کنند.
دوستان عزیز،
همکاران عزیز،
خانم رئیس‌جمهور گرامی،
زمان در حال از دست رفتن است و ما نمی‌توانیم شکست بخوریم.
خیلی متشکرم.

آقای هیگینز:
بسیار متشکرم آلخو، خانمها آقایان بسیار افتخار داریم که قاضی مایکل موکیزی را با خود داریم، دادستان سابق ایالات متحده و یک حامی بسیار خستگی‌ناپذیر مقاومت ایران و آرمان ساکنان کمپ اشرف. قاضی موکیزی از ما دعوت می‌کنم سخنرانی کنید.

مایکل موکیزی - وزیر دادگستری آمریکا ۲۰۰۷ - ۲۰۰۹
متشکرم. در شرایطی عادی افتخار و خوشوقتی بود که اینجا باشم و قطعاً افتخاری است که اینجا باشم ولی حالا شرایط عادی نیست. آیا ما اراده سیاسی برای عمل کردن را داریم؟ آنچه که ضروری است بسیار روشن است. تاریخ کشور من چیزی است که تا امروز نمی‌توانم بگویم به آن خیلی افتخار می‌کنم. در سال ۲۰۰۳ ایالات متحده رهبری یک ائتلاف را برعهده گرفت که به عراق رفت آنها با ساکنان اشرف روبه‌رو شدند و ساکنان اشرف داوطلبانه سلاحهای خود را تحویل دادند و کتباً تضمینی از ژنرال ایالات متحده دریافت کردند که با آنها به‌عنوان افراد حفاظت‌شده طبق کنوانسیون چهارم ژنو برخورد می‌شود. هر یک از آنها از ارتش کارتهای شناسایی دریافت کردند با عکس و تضمین کتبی که با این فرد به‌عنوان فرد محافظت شده توسط کنوانسیون چهارم ژنو برخورد می‌شود. آنها مورد مصاحبه اف.بی.آی قرار گرفتند که مدیر سابقش اینجاست و برای شما سخنرانی می‌کند، که دریافت هیچ‌کدام از آنها هیچیک از ساکنان کمپ تهدیدی برای ایالات متحده یا هر کس دیگری نیستند. متأسفانه دولت من در سالهای ۱۹۹۰ به دلایلی که هیچ ربطی به واقعیت شرایط نداشت ولی به سیاست برمی‌گشت، مجاهدین خلق را در لیست قرار داد چون فکر می‌کرد با انجام این کار تواناییش برای مذاکره با ملاها را تقویت می‌کند. طبیعتاً این استراتژی شکست خورد. و حتی در دولتی که من خدمت کردم آنها در لیست نگه داشته شدند، از ترس این‌که اگر برداشته شوند رژیم ایران ممکن است از تروریستهای عراقی حمایت کند یا از سلاح برای کشتن نیروهای آمریکایی استفاده کند، ولی روشن است که رژیم ایران از تروریستها حمایت کرده و بمبهای کنار جاده‌ای به عراق فرستاده است و به کشتن نیروهای آمریکایی کمک کرده است. من اینجا یک کپی از شکایت نامه علیه عاملان آخرین توطئه را که توطئه قتل سفیر سعودی با بمب‌گذاری همان‌طور که توسط سفارتها در واشینگتن اشاره شد، دارم. ما در مقابلمان شواهد داریم ولی کماکان از عمل کردن پرهیز می‌کنیم. ما شواهد داریم که رژیم ایران چکار دارد می‌کند عراقیها چکار می‌کنند و اینجا شواهد دقیقی از خود خانم رجوی داریم که مجاهدین چه هستند و برای چه می‌ایستند. تحت این شرایط از شما می‌خواهم از شما خواهش می‌کنم که از دولتهایتان بخواهید عمل کنند تا ضرب‌الاجل را برداریم، و به دولت عراق فشار بیاوریم. همچنین از دولت خودم می‌خواهم که این نامگذاری را خاتمه دهد
به ما هشدار داده شده، ما شواهد را در اختیار داریم، تنها چیزی که نیاز است این است که اراده سیاسی را به‌کار گیریم. و این چیزی است که شما برای آن اینجا هستید و من برای آن اینجا هستم و همه ما برای آن اینجا هستیم. و از شما می‌خواهم اینکار را انجام دهید.
بسیار متشکرم.

آقای هیگینز:
بسیار متشکرم قاضی موکیزی، بسیار خوشوقتم که میکروفون را به نماینده همکارمان در پارلمان اروپا از دانمارک، سورن سوندرگارد بدهم.

سورن بو سوندرگارد - نماینده پارلمان اروپا
بسیار متشکرم. از میزبانی این برنامه بسیار مهم متشکرم. به‌رغم تصاویر وحشتناکی که ما در حاشیه این جلسه دیدیم تحولات مثبتی صورت گرفته است. این یک تحول مثبت است که کمیساریای پناهندگان سازمان ملل‌متحد در این مورد بیشتر درگیر شده است، یک تحول مثبت است که اتحادیه اروپا یک نماینده ویژه برای این مسأله منصوب کرده است، یک تحول مثبت است. ولی همان‌طور که تا الآن تأکید شده ما با یک فوریت بسیار خطیر روبه‌رو هستیم. وظیفه‌ای که داریم این است که سعی کنیم ضرب‌الاجل را برداریم و از طریق همه امکاناتی که داریم از طریق پارلمانهای ملی، پارلمان اروپا، سازمانهای بین‌المللی، و شبیه به آن. ولی ما عجله داریم و در نتیجه وظیفه‌ای که این‌جا داریم بسیار روشن است. ما می‌دانیم فردا باید چکار کنیم نه پس فردا، حتی فردا نه، امروز تا این مسأله را حل کنیم. من می‌خواهم به موضوع دیگری اشاره کنم که مستقیماً به این مسأله ربطی ندارد و این مسأله است که مجاهدین هنوز در لیست ایالات متحده قرار دارند. ما می‌دانیم که مجاهدین در لیست تروریستی اتحادیه اروپا بودند، می‌دانیم خیلی سخت بود که مجاهدین را از لیست تروریستی خارج کنیم. ما این مبارزه را کردیم و در این مبارزه پیروز شدیم چون در نهایت قضات بسیار خوبی در انگلستان فرصت این را داشتند که همه مدارک را ببینند و همان‌طور که یکی از آنها علناً نتیجه‌گیری کرد این یک تصمیم غیرعقلانی بود که مجاهدین را در لیست بگذاریم. از قاضی پرسیده شد آیا این عجیب نیست که قاضی تصمیم دولت را غیرعقلانی بنآمد ولی قاضی پاسخ داد بله هست ولی من این امکان را داشتم که همه مدارک را ببینم و در نتیجه فکر می‌کنم این توصیف درست است. ولی مبارزه سختی بود چون همان‌طور که شنیدیم بسیاری از دولتها می‌خواستند از رژیم ایران استمالت کنند ولی پس زده شد و این موفقیت مهمی است. من فکر می‌کنم از طرف همه اعضای پارلمان اروپا صحبت می‌کنم که در این موضوع درگیر بوده‌اند و به دوستان آمریکاییمان می‌گویم شما حمایت کامل ما را در این مبارزه دارید، حمایت کامل برای موفقیت در این موضوع.
در پایان تنها می‌خواهم بگویم که ما همیشه باید به یاد داشته باشیم موضوع درباره چیست. ممکن است کمی بدبینانه به نظر بیاید ولی آنچه که ما داریم این‌جا انجام می‌دهیم در مورد افراد کمپ اشرف نیست، حتی درباره مجاهدین نیست، قطعاً درباره خودمان نیست، درباره مردم ایران است. چون تراژدی بزرگ این است که سازمان مجاهدین توسط رژیمی تروریست نامیده می‌شود که در واقع یک رژیم تروریستی است. رژیمی که مردم خودش را سرکوب می‌کند. حقوق زنان را سرکوب می‌کند حقوق اتحادیه‌های کارگری را سرکوب می‌کند. اقلیتهای مذهبی را سرکوب می‌کند آزادی بیان را سرکوب می‌کند حتی مردم خودش را می‌کشد. تمام اینها در مورد کمپ اشرف نیست همه اینها درباره کمک به رسیدن به شرایطی است که ایران آزاد باشد و این‌که مردم در ایران آزاد باشند و بتوانند برای آینده انتخاب خود را بکنند. من بسیار مفتخرم که در بخشی از این مبارزه همراه با شما باشم. متشکرم.

آقای هیگینز:
سخنران بعدی یک حامی بسیار قوی در دفاع از این کارزار بوده است. خانمها و آقایان، رئیس پیشین اف.بی.آی، مرکز تحقیقات فدرال آمریکا: آقای لوئیس فری.

لوئیس فری - رئیس اداره تحقیقات فدرال ۱۹۹۳ ـ ۲۰۰۱
بسیار متشکرم. صبح به‌خیر خانمها و آقایان. می‌خواهم از شما خانم رجوی تشکر کنم به‌خاطر رهبری و سازماندهی این جلسه که مربوط است به یک موضوع فوری و خطیر. همچنین می‌خواهم از پارلمانترها و رهبران اروپایی در این‌جا تشکر و تمجید کنم، کسانی‌که من آنها را در جریان این مبارزه مهم شناختم. رهبری و شهامت سیاسی شما در این راستا بسیار مهم و حیاتی بوده است. امیدوارم همتایان شما در کنگره که در آنجا حامیان زیادی وجود دارد بلکه بیشتر در قوه مجریه مخصوصاً در کاخ سفید و وزارت‌خارجه از شما دنباله‌روی کنند، چرا که آنها در پرداختن به این موضوعات بسیار مهم تأخیر کرده‌اند. و نیاز به توجه هرچه بیشتر و اقدام فوری دارد.
هدف در این‌جا حفاظت و امنیت ۳۴۰۰ ساکن اشرف است. این هدف اصلی ما است. همان‌طور که همکار من اشاره کرد، اهداف مهم درازمدت دیگر نیز وجود دارد. اما هدف فوری ما حفاظت از این زنان و مردان بیگناه و شجاع است. ما اطلاعات زیادی داریم که مبنای نگرانی را شکل می‌دهد، شواهد و قرائنی که دست به‌عمل زدن را التزام آور می‌کند. ما نیازمند سربازان کلاه آبی‌سازمان ملل در صحنه در کمپ اشرف هستیم.
بسیار خوشنود شدم که رئیس‌جمهور آمریکا اگر‌چه شاید با تأخیر اما بالاخره در رابطه با اهداف ما در لیبی اقدامی انجام داد. من همچنین هفته گذشته بسیار خوشحال شدم که رئیس‌جمهور 100تن از نیروهای ویژه به آفریقا خواهد فرستاد تا به «ارتش مقاومت لرد» کمک کند. اینها اهداف خوبی هستند.
رئیس‌جمهور و وزیر خارجه آمریکا از موضوع مورد بحث ما اطلاع دارند. اما ما هیچ پاسخی دریافت نکرده‌ایم. فقط با تأخیر و توجیه از طرف وزارت‌خارجه مواجه شده‌ایم. بیش از 14ماه پیش، دادگاه استیناف که سطح بسیار بالایی در واشینگتن دی.سی دارد، نتیجه گرفت که در جریان پروسه ادامه نامگذاری مجاهدین در لیست تروریستی خارجی وزارت‌خارجه قانون را نقض کرده است. دادگاه رأی داد که وزارت‌خارجه قانون را نقض کرده است. آنها به وزیر خارجه دستور دادند که نه تنها این نامگذاری را بازبینی کند بلکه به دادگاه پاسخ دهد که حقایق از چه قرار بوده‌اند و وزارت‌خارجه به چه منابعی برای ادامه نامگذاری استناد کرده است؟
وزارت‌خارجه 14ماه و اندی بعد هنوز هیچ پاسخی نداده است. ما با سکوت و تأخیر مواجه شده‌ایم. خانمها و آقایان، برای من مایه تأسف است و معتقدم هیچ پاسخ حقیقی و حقوقی وجود ندارد. دلایل سیاسی وجود دارد که متأسفانه این نامگذاری بسیار خطرناک را حفظ می‌کنند. این دلیل سیاسی که همکاران من به آن اشاره کرده‌اند مماشات است. سیاست مماشات از زمان گروگانگیری و بمب‌گذاری برجهای خبر قدمت دارد.
پس ما می‌خواهیم که وزارت امور خارجه دست به کار بشود. وزیر خارجه باید بر روی این تهدید متمرکز شود. و بسیار ناراحت‌کننده است که بالاخره 8 یا 10 هفته پیش، وزیر خارجه بالاخره تصمیم گرفت که فعالانه با رژیم اسد در سوریه مقابله کند، رژیمی که هزاران هزار تظاهرکننده و مبارز آزادیخواه را کشته است.
آنها 14سال است که در رابطه با لغو نامگذاری سازمان مجاهدین تأخیر کرده‌اند. و ما می‌دانیم که سیاست مماشات با این رژیم کارساز نیست، همان‌طور که در سال ۱۹۳۳ در قبال رژیم نازی آلمان کارساز نبود.
اجازه بدهید با این نکته سخنانم را به پایان برسانم که ما یک هشدار بسیار واضح داریم. آمریکا از مسئولیت یک سربنیتسای دیگر در این‌جا بری نیست چون تصمیمی در رابطه با نامگذاری نگرفته است. آنها مسئولیت اخلاقی و کتبی حقوقی نسبت به ساکنان در رابطه با حفاظت دارند. به آمریکا، رئیس‌جمهور و وزیر خارجه که من برای آنها احترام بسیار قائلم در این‌جا هشدار داده شده است. مهم است که وزیر خارجه به طرابلس برود و ما این را می‌فهمیم. اما او باید فوراً بر روی این موضوع نیز تمرکز کند. سازمان ملل نیازمند حمایت آمریکا برای انجام کار خود است. و مطمئنم که اتحادیه اروپا می‌تواند از حمایت و منابع آمریکا برای انجام این کار بهره ببرد. ما وقت بسیار کمی داریم و این موضوع خطیر و فوری است.
مجدداً از رهبری اروپا و رهبری شما خانم رجوی برای پیشبرد این تلاشها قدردانی می‌کنم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a46672fd-657d-4e8c-a641-f852fdadb9e0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات