728 x 90

اتمي رژيم,

فرانسه سرپیچی رژیم ایران از دادن اجازه به آژانس را تقبیح کرد

-

سخنگوی معاون وزارت امور خارجه فرانسه، رومن نادال
سخنگوی معاون وزارت امور خارجه فرانسه، رومن نادال
هرمان ناکائرتز سرپرست تیم بازرسان و معاون مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از بازگشت از تهران گفت: مشخصاً به‌دنبال یافتن نشانه‌هایی از فعالیت نظامی در سایتهای رژیم ایران بودیم، متأسفانه به ما اجازه دسترسی به اماکن داده نشد و ما نتوانستیم دسترسی مورد نظر را داشته باشیم و نتوانستیم بر سر راهی برای پیشروی به جلو به توافقی برسیم.
در تیم بازرسان آژانس اتمی ملل متحد، یک دانشمند اتمی از فرانسه، کارشناس حقوقی آژانس از آمریکا و مدیر امور سیاسی آژانس نیز شرکت داشتند.
دولت فرانسه ایجاد مانع بر سر راه بازرسان آژانس از سوی رژیم آخوندی را یک فرصت از دست رفته دیگر خواند و این اقدام را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه رومین نادال سخنگوی وزارت‌خارجه فرانسه گفت: فرانسه سرپیچی رژیم ایران از دادن اجازه به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را برای دسترسی به تأسیسات پارچین، جایی که کلاهک اتمی مظنون مورد آزمایش قرار گرفته است، قویاً تقبیح کرد.
سخنگوی وزارت‌خارجه فرانسه اعلام کرد این سرپیچی و عدم همکاری، و همچنین بیانات اخیر مقامات رژیم ایران که به خودشان بر سر پیشرفت فعالیتهای اتمی، تبریک می‌گفتند، برخلاف ادعای اعلام شده رژیم ایران برای از سرگیری مذاکرات با کشورهای قدرتمند جهان است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/71631b60-5b04-434b-9907-fcacecb10d0d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات