728 x 90

جابجايي داخل عراق,

حمایت دکتر الشیخ عبدالرحمان معروف به ابو ریشه از ساکنان اشرف

-

شهر اشرف
شهر اشرف
دکتر الشیخ عبدالرحمان معروف به ابو ریشه شیخ کل عشایر آلبو ریشه و بنیانگذار بیداری عراق گفت ما حامی برادرانمان در قرارگاه اشرف هستیم و تجاوز و تهاجم علیه آنها را که غیرانسانی و برخلاف دین می‌باشد نمی‌پذیریم، و باید این‌گونه اعمال متوقف شود. دولت عراق باید حفاظت کامل آنها را تأمین بکند، زیرا که مسئول جان و امنیت و استقرار آنها در این مکان است.
وی افزود: دخالتهای رژیم ایران در عراق نه فقط برای عراقیان، بلکه برای همه جهانیان بسیار روشن شده است... . این تجاوزات علیه قرارگاه اشرف از سوی شبه‌نظامیان غیرقانونی صورت می‌گیرد، ما مطلقاً اجازه اینکار را نمی‌دهیم و از دولت عراق می‌خواهیم که در رفتارش با آنها تجدیدنظر بکند، زیرا که آنها میهمانان ما هستند.
ابو ریشه درباره جابه‌جایی ساکنان اشرف گفت: ما خواهان باقی ماندن قرارگاه اشرف در محل فعلی خودش هستیم، زیرا که آنها مدت زمان طولانی است که در آنجا حضور دارند، و باید تمامی اقدامات لازم از سوی سازمان ملل‌متحد صورت بگیرد زیرا که آنها پناهندگان هستند، و دارای حقوقی می‌باشند که برعهده کشور میزبان است. ما هرگونه تجاوز به آنها را نمی‌پذیریم، و از نخست‌وزیر می‌خواهیم که با قرارگاه اشرف رفتار انسانی داشته باشد، … موضوع آنها دارای اهمیت بزرگی می‌باشد، و استان دیالی باید از جان آنها حفاظت بکند.
در رابطه با قطع کمکهای انسانی و مسائل اولیه پزشکی و ممانعت از دیدار سازمانهای انسانی از آنها، ابو ریشه گفت: این کار غیرقابل‌قبول است و حتی سازمانهای بین‌المللی و اتحادیه عرب و هرکسی که صفت انسان به آن اطلاق می‌شود، آن را نمی‌پذیرد. نخست‌وزیر باید آنچه که آنها به کمکهای غذایی و دارویی دارند را تأمین بکند، زیرا که آنها مدت زمان طولانی است که در عراق به‌سر می‌برند و مقیم قرارگاه اشرف می‌باشند و به این ابتدایی‌ترین امور نیاز دارند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9b25551c-4682-4bf9-be2c-cedd438638bd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات