728 x 90

سوريه,

ارتش شورشیان سوریه مدعی شد که افسران ایرانی را دستگیر کرده است

-

تک تیراندازهای رژیم آخوندي در سوریه
تک تیراندازهای رژیم آخوندي در سوریه
خبرگزاری فرانسه 27ژانویه۲۰۱۲
- ارتش آزاد شورشیان سوریه روز جمعه مدعی شد، 5 افسر ارتش ایران را در شهر بحرانی حمص دستگیر کرده و از تهران خواست که به فوریت هر تعداد نیرو علاوه بر این تعداد در سوریه دارد را، خارج کند.
ارتش آزادی سوریه اف. اس.‌ای در بیانیه‌یی گفت، ایرانیان دستگیر شده ”تحت فرمان سرویس‌های اطلاعاتی نیروی هوایی سوریه کار می‌کردند و هیچ مدرکی دال بر سکونت یا کار در سوریه نداشتند“. این بیانیه مشخص نکرد که چه زمانی این افسران دستگیر شده‌اند و مقامات ارتش آزاد سوریه به فوریت برای ابراز نظر در دسترس نبودند.
این بیانیه از آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران خواست که بپذیرد اعضا سپاه پاسداران انقلاب ایران یا پاسداران، در سوریه برای کمک به رژیم بشار اسد در سرکوب قیام مردمی 10ماهه بوده‌اند. در این بیانیه گفته شده است، ”افسران ایرانی باید به فوریت خاک سوریه را مشخصاً تا شنبه صبح ترک کنند“.
این بیانیه می‌افزاید دو شهروند ایرانی نیز توسط ارتش آزاد سوریه ممکن است آزاد گردند که تحت استخدام نیروگاه برق در منطقه مرکزی حمص بوده‌اند که محل درگیریهای قیام علیه اسد بوده است.

ارتش آزاد سوریه که مدعی است دارای 40هزار سرباز جداشده از ارتش سوریه می‌باشد، یک ویدئو به‌همراه این بیانیه ارسال کرد که چندین مرد را که دارای پاسپورتهای ایرانی بودند را نشان می‌داد. ایران نزدیکترین متحد سوریه در این منطقه بوده و در پشت رژیم اسد به‌رغم محکومیت بین‌المللی علیه سرکوب شدید وی قرار داشته که بیش از 5هزار کشته بر جای گذاشته است. روز پنجشنبه وزارت‌خارجه ایران گفت که 11 شهروند ایرانی در سفر زیارتی به سوریه در بخش مرکزی این کشور دزدیده شده‌اند. خبرگزاری ایرنا به‌نقل از رامین مهمان‌پرست سخنگوی دولت گفت، ”بر اساس اطلاعات ما، 11تن از زوار ایرانی که به دمشق سفر کرده بودند توسط گروه ناشناسی دزدیده شده‌اند“.
وی گفت، ”ما از دولت سوریه می‌خواهیم از تمامی وسایل خود برای آزادی این اتباع ایرانی استفاده کند“. در حادثه‌ای مشابه در اواخر دسامبر، 7 مهندس ایرانی در منطقه حمص در مرکز سوریه، کانون ناآرامیهای مرگباری که این کشور عربی را از مارس گذشته درنوردیده، دزدیده شدند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fd966315-ab6f-407a-8ff0-0d1a3744e972"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات