728 x 90

-

پیام ویدیوئی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی به تظاهرات در مقابل کاخ سفید در اعتراض به دیدار اوباما با مالکی

-

خانم مریم  رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران
خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران
سه‌شنبه، ۲۲ آذر ۱۳۹۰
هموطنان عزیز،
اشرف‌نشان‌ها، یاران دلیر و خستگی‌ناپذیر مقاومت
سلام بر همه شما
در این اجتماع پرشور، شما شرافت و پایداری ملت ایران را بیان می‌کنید. ایستادگی و ایمان مقاومت و ملتی که برای کسب آزادی و در دفاع از رشیدترین فرزندان خود با تمام وجود به مبارزه برخاسته است.
امروز باز هم شخصیتهای والامقامی از برگزیدگان جامعه آمریکا در کنار شما حضور دارند.
از این رو به آقای اوباما می‌گوییم: به سخنان آنها گوش دهید و ببینید که چگونه قانونگذاران در کنگره و سنا و دولتمردان آمریکا در دولتهای مختلف نیز در کنار ایرانیان به اعتراض برخاسته و با حرکت شجاعانه امروزشان، حمایتشان از اشرف را اعلام می‌کنند.
آقای اوباما! به اعتراضهای آنها پاسخ دهید که می‌پرسند چرا رئیس یک دولت دست‌نشانده رژیم ایران در کاخ سفید پذیرفته شده است؟ و چرا با این دیدار، بر سیاستی صحه میگذارید که عامل قتل‌عام، آدمکشی و بی‌عدالتی و نقض حقوق‌بشر است؟ و چرا با این سیاست غیرمسئولانه، پشتیبان یک فاجعه انسانی و نقض حقوق‌بشر در عراق می‌شوید؟
آنها قبل از هر چیز برای دفاع از صلح و امنیت جهان که توسط رژیم آخوندی به خطر افتاده به اعتراض برخاسته‌اند.
همصدا با آنها، همصدا با نمایندگان محترم کنگره: آقای فیلنر و خانم چو و شخصیتهای عالی‌مقامی مانند وزیر تام ریچ، فرماندار رندل، قاضی لوئیس فری، نماینده پاتریک کندی، سناتور توریسلی و از جانب مردم و مقاومت ایران به آقای اوباما می‌گوییم:
سیاستی را که سود برنده اصلی آن فاشیسم مذهبی است، متوقف کنید!
و اگر در بحبوحه بهار عرب می‌خواهید از یک دیکتاتوری در عراق جدید حمایت کنید، نام آن را دموکراسی نمونه خاورمیانه نگذارید.
آیا دولتی که 2بار به قتل‌عام مجاهدان اشرف دست زده، و مسئول انبوه کشتار مردم عراق است، دموکراسی نمونه است؟
دولت مزبور از یک طرف عراق را تیول ولایت فقیه کرده است، از طرف دیگر قتل‌عام ساکنان اشرف را به بهانه حق حاکمیت ملی توجیه می‌کند. اما چنان که مسعود گفته است: «ثابت شد که دعوای سنگین و خونین مالکی با اشرف و مجاهدین، نه بر سر حاکمیت عراق، بلکه بر سر حاکمیت رژیم ولایت فقیه در عراق است».

دوستان عزیز!
این روشن است که دولت عراق برای کشتار مجاهدان اشرف از خامنه‌ای دستور می‌گیرد. اما مسئولیت دولت آمریکا در این زمینه غیرقابل چشم‌پوشی است؛ هم‌چنان که چند روز قبل در کنگره آمریکا در یک استماع دو حزبی، قانونگذاران تصریح کردند که دولت آمریکا در مورد حفاظت ساکنان اشرف به طرز فاحشی نقض عهد کرده است. هم‌چنین حفاظت اشرف را به حکومتی واگذار نمود که می‌دانست نسبت به مجاهدان اشرف دشمنی دارد.
در جلسه استماع کنگره فیلم‌های مستندی پخش شد که به روشنی نشان می‌داد که در حمله مرداد۸۸ نیروهای آمریکایی از نزدیک شاهد کشتار مجاهدان اشرف بودند، اما طبق دستورات مافوق خود از دخالت خودداری کردند.
در حمله ۱۹ فروردین نیز، نیروهای آمریکایی لشکرکشی عراق را به چشم دیدند، اما ساعتی پیش از وقوع کشتار، اشرف را ترک کردند.
هم‌چنین آمریکا از انتقال مجروحان به مراکز درمانی آمریکایی اجتناب کرد. و با آن که هیأتی از ارتش آمریکا از اجساد شهیدان و شمار زیادی از مجروحان بازدید کرده بود، وزارت‌خارجه مانع انتشار گزارش این هیأت شد. اما نقض عهد آمریکا فقط در این زمینه نبود؛ در ۹ ماه گذشته نیز، دولت اوباما طرح پارلمان اروپا برای بازاسکان ساکنان اشرف را با مانع روبه‌رو کرد. با اصرار بر یک جابه‌جایی بدون حفاظت، زمان زیادی را به هدر داد، هیچ‌ فراخوانی برای لغو ضرب‌الاجل سرکوبگرانه دولت عراق، منتشر نکرد و در پاسخ به سؤال‌ها و اعتراضهای مکرر نمایندگان کنگره و سنا، تنها به قول‌های پوچ دولت عراق تکیه کرد.
وانگهی در حالی که دولت عراق بارها و بارها حمله به ساکنان اشرف را با استناد به نام‌گذاری تروریستی مجاهدین توسط آمریکا توجیه می‌کند، دولت اوباما حذف این نام‌گذاری نامشروع را به تعویق می‌اندازد.
تردیدی نیست که اگر ایالات متحده به حداقل تعهدات بین‌المللی و مسئولیت اخلاقی خود در قبال اشرف عمل کرده بود، دولت عراق تا این پایه در فاجعه‌آفرینی دست باز پیدا نمی‌کرد. اجازه دهید باز هم یادآوری کنم که ساکنان اشرف برای هر گزینه‌یی آماده‌اند؛ جز تسلیم و نابودی.
در جلسه اخیر شورای امنیت، نماینده ویژه دبیرکل ملل‌متحد خواهان به تعویق افتادن ضرب‌الاجل سرکوبگرانه دولت عراق شد و بر حفاظت از جان ساکنان اشرف تأکید کرد. بنابراین در هر طرحی برای بازاسکان، حفاظت از جان ساکنان اشرف باید با تضمین‌های قابل‌قبول از جانب ملل‌متحد و آمریکا و اتحادیه اروپا، از جمله با نیروهای کلاه آبی ملل متحد، و نیروهای اتحادیه اروپا، تأمین شود. جابه‌جایی اجباری محکوم شود و شرکت فعال ساکنان اشرف در مذاکرات فراهم گردد.

دوستان عزیز!
امروز منتخبان مردم آمریکا در کنگره و سنا به نحو تحسین‌انگیزی برای تحریم مؤثر این رژیم و مقابله قاطعانه با خطر عظیم آن علیه صلح و امنیت جهانی، تلاش می‌کنند. اما دولت با تسلیم شدن به اراده آخوندها برای از بین بردن اعضای اپوزیسیون تلاش کنگره و سنا را خنثی می‌کند. همه شاهدند که چگونه گزارشهای کهنه، غلط و ارزیابی‌های بی‌پایه کارشناسان وزارت‌خارجه برای توجیه بی‌عملی و سوخت‌رسانی به ملاها استفاده می‌شود.
از این رو مادام که دولت آمریکا بر سرکوب اپوزیسیون اصلی رژیم چشم می‌بندد، مادام که تعهدات قانونی خود درباره حفاظت اشرف را نقض می‌کند، و مادام که به حکم عدالت و قانون مبنی بر حذف نام مجاهدین از لیست گروههای تروریستی بی‌اعتنایی می‌کند، تحریمها نمی‌تواند مؤثر باشد. تحریمها یک گام به جلو و تسلیم شدن به کشتار ساکنان اشرف صد گام به عقب است.
مسأله ایران هیچ راه‌حلی ندارد، الا اراده مردم ایران که در بزرگترین و سازمان یافته‌ترین مقاومت تاریخش تجلی کرده است.
با این همه چرا به سیاست به بند کشیدن مقاومت مردم ایران خاتمه نمی‌دهید؟ چرا در مقابل یک قتل‌عام قابل پیشگیری در اشرف کاری نمی‌کنید؟
مردم ایران و مردم آمریکا، درباره شما بر این اساس قضاوت خواهند کرد که هنگامی که می‌توانستید از یک خونریزی بزرگ ممانعت کنید، چه کردید؟ روزی از خودتان به‌خاطر این روزها و هدر دادن زمان به‌شدت انتقاد خواهید کرد. و این هشدار نمایندگان کنگره را به‌خاطر داشته باشید که هر خونی که از پیکر ساکنان اشرف توسط دولت عراق جاری شود، روی دست شماست؛ به‌خصوص بعد از امروز و بعد از دیدار با نخست‌وزیر عراق. گو این‌که در هر حال هیچ فشار و حمله‌یی نخواهد توانست مردم ایران را از رسیدن به آزادی باز دارد.
این تعهد ماست. این سوگند ماست و تا مقصد بزرگ مردم ایران از آن دست برنخواهیم داشت.
سلام بر آزادی
سلام بر اشرف
سلام بر مردم ایران.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2194f6d7-40b7-49a4-9f8c-1edda7ea5078"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات