728 x 90

گزارش سالانهٔ پلیس امنیت سوئد (ساپو) سوئد عرصه‌یی برای فعالیت‌های تهدیدآمیز امنیتی رژیم ایران

پلیس سوئد
پلیس سوئد

گزارش سالانهٔ پلیس امنیت سوئد (ساپو)

سوئد عرصه‌یی برای فعالیت‌های تهدیدآمیز امنیتی رژیم ایران

 

یک بخش اساسی از فعالیت‌های رژیم ایران در خارج

به تعقیب و مراقبت و مقابله با جنبش‌های مخالف و جامعهٔ ایرانی مربوط می‌شود

صرف‌نظر از این‌که آنها در کجای دنیا باشند

 

سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی رژیم ایران

علیه افراد خاص عمدتاً مخالفان در سوئد حملات سایبری انجام داده‌اند

این کار از طریق هک‌کردن تلفنهای همراه و کامپیوترهای افراد

به‌منظور تعقیب و مراقبت از فعالیت‌ها و ارتباطات صورت گرفته است

 

برای هدایت کدهای مخرب نصب شده بر روی دستگاههای هک‌شده

از سرورهایی که متعلق به رژیم ایران در سراسر جهان هستند استفاده می‌شود

 

تعقیب و مراقبت مخالفان از طریق حملات سایبری

یک روش شناخته‌شده رژیم ایران است

پلیس امنیتی چندین پرونده را مورد بررسی قرار داده است

که در آن سرویس‌های اطلاعاتی رژیم ایران نفوذ کرده

و سپس اطلاعات را از دستگاههای هک‌شده استخراج کرده است

 

پلیس امنیت سوئد (ساپو) گزارش سالانهٔ خود را برای سال ۲۰۲۴ در ۵۲صفحه منتشر کرد.

ساپو در بخش‌های مربوط به ایران در این گزارش به تهدیدات مختلف دیکتاتوری آخوندی، به‌ویژه توطئه‌های تروریستی، جاسوسی و سایبری رژیم علیه مخالفان پرداخته است.

در این گزارش تحت عنوان «سوئد به‌عنوان عرصه‌یی برای فعالیت‌های تهدیدآمیز امنیتی (رژیم) ایران»، از جمله چنین آمده است:

یک بخش اساسی از فعالیت‌های (رژیم ایران در خارج) به تعقیب و مراقبت و مقابله با جنبش‌های مخالف و جامعهٔ ایرانی مربوط می‌شود، صرف‌نظر از این‌که آنها در کجای دنیا باشند. فشارها و تهدیدات هم علیه مخالفان و هم علیه اعضای خانواده آنان اعمال می‌شود. تابعیت ایرانی و هم‌چنین سفر به کشور و روابط خانوادگی و مالکیت در ایران می‌تواند آسیب‌پذیریهای بالقوه‌یی ایجاد کند. این آسیب‌پذیریها ممکن است توسط سازمانهای اطلاعاتی (رژیم) ایران برای به دست آوردن اطلاعات یا تأثیرگذاری بر افراد به سمت جهت‌های مطلوب برای (رژیم) ایران مورد سوء‌استفاده قرار گیرد.

پلیس امنیت سوئد در طول سال گذشته شاهد افزایش فعالیت‌های (رژیم) ایران در سوئد بوده است.

گزارش ساپو ضمن اشاره به این‌که رژیم به‌کارگیری باندهای خلافکار را برای پیشبرد مقاصد تروریستی خود افزایش داده است، می‌افزاید: « (رژیم) ایران هم‌چنین علاقه‌مند به کسب فن‌آوری و دانش در سوئد و به شیوه‌های دیگر دور زدن و مقابله با تحریم‌ها است. این می‌تواند شامل به دست آوردن اطلاعات و دانش از طریق مؤسسات آموزشی سوئدی و هم‌چنین تأمین محصولات با کاربردهای دوگانه باشد (رژیم)... . ایران تمرکز زیادی بر تأمین دانش و محصولاتی دارد که می‌توانند برای توسعه سلاحهای کشتار جمعی یا حامل‌های تسلیحات استفاده شوند. تأمین این نوع فن‌آوری توسط (رژیم) ایران به صنایع مختلفی گسترش می‌یابد. یکی از مثال‌ها تأمین ماشین‌آلات صنعتی برای استفاده غیرنظامی است که هم‌چنین می‌تواند در توسعهٔ سلاحهای کشتار جمعی مورد استفاده قرار گیرد.

در بخش دیگری از گزارش پلیس امنیت سوئد در ارتباط با اقدامات سایبری و جاسوسی رژیم آخوندی علیه مخالفان، آمده است:

پلیس امنیت مطلع است که سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی (رژیم) ایران علیه افراد خاص، عمدتاً مخالفان در سوئد، حملات سایبری انجام داده‌اند. این کار از طریق هک‌کردن تلفنهای همراه و کامپیوترهای افراد به‌منظور تعقیب و مراقبت از فعالیت‌ها و ارتباطات صورت گرفته است. برای هدایت کدهای مخرب نصب شده بر روی دستگاههای هک‌شده، از سرورهایی که متعلق به رژیم ایران در سراسر جهان هستند، استفاده می‌شود.

تعقیب و مراقبت مخالفان از طریق حملات سایبری یک روش شناخته‌شده (رژیم) ایران است. پلیس امنیتی چندین پرونده را مورد بررسی قرار داده است که در آن سرویس‌های اطلاعاتی (رژیم) ایران نفوذ کرده و سپس اطلاعات را از دستگاههای هک‌شده استخراج کرده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/583f718e-3b5b-444c-a286-9584200f62d3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات