یک حمله توسط نیروهای نیابتی رژیم ایران کتائب حزبالله و عصائب به کمپ اشرف در عراق منجر به(۵۲)کشته از اعضای مجاهدین خلق شد. اعضای نیروی قدس نه فقط حمله را طراحی کردند بلکه در آن نقش مستقیم ایفا کردند
نیروی قدس به همراه کتائب حزبالله و عصائب هفت عضو مجاهدین را نیز ربودند و آنها را بهصورت قاچاق به ایران برگرداندند هفت عضو مفقود از زمان حمله دیده نشدهاند و از آنها خبری شنیده نشده است
رژیم ایران در فاصله زمانی مذاکرات برجام به تأمین تسلیحات، پول، آموزش و تسهیلات برای شبهنظامیان شیعی و رژیم اسد ادامه داد
وزارتخارجه آمریکا روز ۱۷اکتبر ۲۰۱۹(۲۵مهر ۹۸) گزارش جدیدی از فعالیتهای شرورانه و تروریستی رژیم آخوندی در جریان مذاکرات هستهیی و در دوره برجام منتشر کرد.
در این گزارش پیرامون جنایت علیه بشریت در حمله به اشرف و اعدامها و کشتار جمعی۵۲مجاهد خلق در دهم شهریور۱۳۹۲(اول سپتامبر۲۰۱۳) پرداخته شده و چنین آمده است:
در تاریخ اول سپتامبر، یک حمله توسط نیروهای نیابتی رژیم ایران کتائب حزبالله و عصائب به کمپ اشرف در عراق منجر به ۵۰کشته(در حقیقت ۵۲تن) از اعضای مجاهدین خلق شد. گزارشهای رسانهها حاکیست که اعضای نیروی قدس نه فقط حمله را طراحی کردند بلکه در آن نقش مستقیم ایفا کردند. بنا به گزارشهای رسانهها، نیروی قدس به همراه کتائب حزبالله و عصائب، هفت عضو مجاهدین را نیز ربودند و آنها را بهصورت قاچاق به ایران برگرداندند. هفت عضو مفقود از زمان حمله دیده نشدهاند و از آنها خبری شنیده نشده است.
در گزارش وزارتخارجه آمریکا همچنین فهرستی طولانی از جنایات تروریستی و جنگافروزیهای رژیم آخوندی ارائه شده که بخشهایی از آن به قرار زیر است:
-رژیم ایران در فاصله زمانی مذاکرات برجام به تأمین تسلیحات، پول، آموزش و تسهیلات برای شبهنظامیان شیعی و رژیم اسد ادامه داد.
-در سال ۲۰۱۳، رژیم ایران شمار بیشتری از اعضای نیروی قدس سپاه پاسداران را در نیروهای وفادار به اسد ادغام کرد.
-در ۲۳ژانویه ۲۰۱۳، مقامات یمن یک کشتی رژیم ایران به نام جهان را در نزدیکی ساحل یمن توقیف کردند. این کشتی حامل موشکهای پیچیده ضدهوایی چینی، مواد منفجره سی ۴، آر پی جی، و تعدادی سلاح و مواد منفجره دیگر بود. انتقال این کمک مرگبار احتمالاً برای جداییطلبان حوثی در شمال یمن بود.
-در ۲۰فوریه ۲۰۱۳، سرویس امنیتی دولت نیجریه دستگیری سه عضو نیجریهای یک سلول تروریستی رژیم ایران را اعلام کرد. دو نفر از آنها عبداللهی مصطفی برنده و سعید رسما در تاریخ ۲۸اوت ۲۰۱۳ محکوم شدند. مقامات نیجریه گفتند این سلول در حال شناسایی و مراقبت بر روی اهداف آمریکایی و اسراییلی در نیجریه برای یک حمله تروریستی احتمالی بود.
-در ۲۹دسامبر ۲۰۱۳، گارد ساحلی بحرین یک قایق تندرو را کشف و ضبط کرد که مملو از تسلیحات و مواد منفجره بود که احتمالاً برای گروههای مخالف در بحرین ارسال میشد. مشخصاً ائتلاف جوانان ۱۴فوریه. مقامات بحرین نیروی قدس را متهم به دادن آموزش مواد منفجره به شبهنظامیان مخالف بهمنظور انجام حملات در بحرین کردند.
این ضبط مواد منفجره به کشف مکان دو انبار تسلیحات و مواد منفجره در بحرین، خنثی کردن یک خودروی بمبگذاری شده و دستگیری ۱۵تبعه بحرین راه برد.
رژیم ایران در دوره مذاکرات برجام به فعالیتهای تروریستی خود ادامه داد از جمله حمایت از حزبالله لبنان، گروههای تروریستی فلسطینی در غزه و گروههای مختلف در عراق و در سراسر خاورمیانه.
-در سال ۲۰۱۴، رژیم ایران تسلیح و تأمین مالی گروههای شبهنظامی شیعی در عراق را بهطور قابل توجهی افزایش داد. شامل گروه تروریستی کتائب حزبالله و این گروهها را در نیروی حشدالشعبی ادغام کرد. حشدالشعبی یک سازمان شبهنظامی جدای از دولت عراق است که در این ایام نفوذ و قدرت خیلی زیادی دارد.
-در سال ۲۰۱۵، نیروی دریایی آمریکا ۲۲مورد ثبت کرد که قایقهای کوچک تندروی تهاجمی نیروی دریایی سپاه پاسداران درگیر تعرض ”ناامن و غیرحرفهیی“ به کشتیهای نیروی دریایی آمریکا در آبهای بینالمللی بودند.
-در آوریل ۲۰۱۵، رژیم ایران پشتیبانی خود از حوثیها در یمن را بهطور قابل توجهی افزایش داد و تلاش کرد یک محموله دریایی بزرگ برای پشتیبانی از حوثیها به یمن بفرستد.
-در آوریل ۲۰۱۵، در نزدیکی تنگه هرمز، کشتیهای نیروی دریایی سپاه پاسداران به سمت کشتی باری با پرچم جزائر مارشال به نام مرسک تیگریس Maersk Tigris شلیک هشداری کردند. نیروی دریایی سپاه سپس این کشتی را مجبور به لنگر انداختن در بندرعباس کرد. مقامهای رژیم ایران این کشتی را به مدت یک هفته توقیف کردند.
-در اکتبر ۲۰۱۵، وزارت دفاع رژیم ایران آزمایش موفقیتآمیز موشک عماد، که یک موشک بالستیک با برد ۱۷۰۰کیلومتر است را اعلام کرد. گزارش بعدی پنل کارشناسان سازمان ملل مشخص کرد که شلیک عماد نقض قطعنامه ۱۹۲۹ سازمان ملل بود.
-در نوامبر ۲۰۱۵، رژیم ایران قدیر ۱۱۰ را آزمایش کرد که یک نسخه بهبود یافته شهاب سه بود با بردی بالغ بر ۱۹۰۰کیلومتر.
-در سال ۲۰۱۵در سوریه، رژیم ایران بهصورتی علنیتر به کشته شدن پرسنل خود از جمله چند فرمانده ارشد اذعان کرد و تعداد نیروها را افزایش داد. در حالیکه کماکان بهطور علنی ادعا میکرد که نیروهایش فقط برای نقش مشورتی به آنجا اعزام شدند.
-در سال ۲۰۱۵، دولت بحرین موارد متعددی به انبارهای سلاح، انتقال تسلیحات و شبهنظامیان مورد حمایت رژیم ایران حمله کرد، آنها را ضبط و جمعآوری کرد. این موارد شامل کشف یک تأسیسات بمبسازی در سپتامبر ۲۰۱۵ توسط دولت بحرین با یک و نیم تن مواد منفجره شدیدالانفجار بود.
-در ۶ژانویه ۲۰۱۶، مقامهای امنیتی بحرین یک سلول تروریستی مرتبط به نیروی قدس سپاه را که طرح اجرای مجموعهای از بمبگذاری در سراسر این کشور بود، برچیدند.
-در ۱۲ژانویه ۲۰۱۶، نیروی دریایی سپاه دو قایق نیروی دریایی آمریکا را در نزدیکی جزیره فارسی ایران در خلیجفارس توقیف کرد و ملوانان آمریکایی را برخلاف حقوقشان مطابق کنوانسیون ژنو به مدت ۱۵ساعت نگه داشت.
-در فوریه ۲۰۱۶، مقامات فیلیپین، یک توطئه رژیم ایران برای ربودن یک هواپیمای مدنی عربستان سعودی را خنثی کردند.
-در سال ۲۰۱۶، مقامات آلمان یک عامل نیروی قدس سپاه را به جاسوسی علیه رئیس سابق یک گروه آلمانی اسراییلی و افراد نزدیک به وی محکوم کردند.
-در نوامبر ۲۰۱۶، دو عامل رژیم ایران و راننده کنیایی آنها، دستگیر شدند و متهم به جمعآوری اطلاعات در رابطه با یک اقدام تروریستی شدند.
در سال ۲۰۱۶، نیروی دریایی آمریکا ۳۶مورد ثبت کرد که قایقهای کوچک تندروی تهاجمی نیروی دریایی سپاه پاسداران درگیر تعرض ”ناامن و غیرحرفهیی“ به کشتیهای نیروی دریایی آمریکا در آبهای بینالمللی بودند.
در اکتبر ۲۰۱۶، شبهنظامیان حوثی مورد حمایت رژیم ایران موشک کروز ضد کشتی به سمت کشتی جنگی آمریکا در آبهای بینالمللی در شمال بابالمندب شلیک کردند. این حملات تنها یک هفته بعد از اینکه شبهنظامیان کشتی اماراتی سوئیفت Swift را مورد اصابت قرار دادند و کشتی باری را از کار انداختند، صورت گرفت.
-در سال ۲۰۱۶، دبیرکل سازمان ملل بعد از مصادره یک محموله تسلیحاتی توسط نیروی دریایی آمریکا در دریای عمان نسبت به انتقال محمولههای غیرقانونی تسلیحات رژیم ایران ابراز نگرانی کرد. آمریکا به این نتیجه رسید که منشأ این محموله ایران بود و به سمت یمن میرفت که نقض آشکار تحریم تسلیحاتی شورای امنیت ملل متحد علیه شبهنظامیان حوثی بود.
-در ژانویه ۲۰۱۷، یک عضو گیر سپاه پاسداران ادعا کرد که هزاران افغان هماکنون در سوریه میجنگند تا از رژیم بشار اسد که متحد ایران است، دفاع کنند.
-در ۳۰ژانویه ۲۰۱۷، حوثیها با سه قایق انفجاری بدون سرنشین به یک ناوچه سعودی در دریای سرخ حمله کردند که موجب کشته شدن دو ملوان شد.
-در فوریه ۲۰۱۷، سازمان تحقیقات در مورد تسلیحات در جنگ این را مستند کرد که رژیم ایران پهپادهایی طراحی کرده و به حوثیها داده تا بهعنوان پهپاد انتحاری استفاده کنند.
-در ۸ژوئن ۲۰۱۷، وزارت دادگستری آمریکا دستگیری دو عضو حزبالله بهخاطر انجام آمادهسازیهای حمله در آمریکا و خارج کشور را اعلام کرد.
-در ۱۴ژوئن ۲۰۱۷، حوثیها به کشتی اماراتی در دریای سرخ موشک شلیک کردند.
-در ۲۵ژوئیه ۲۰۱۷، بخش سایبری اف.بی.آی گفت که یک گروه از عوامل سایبری بدطینت مستقر در ایران از زیرساختهای آمریکا استفاده میکنند تا در شبکههای کامپیوتری دولت، شرکتها و دانشگاهها در خاورمیانه، اروپا و ایالات متحده نفوذ کنند.
-در ۲۷ژوئیه ۲۰۱۷، حوثیها یک موشک بورخان به سمت پایگاه هوایی ملک فهد در نزدیکی مکه شلیک کردند.
-یک گزارش اطلاعاتی آلمان که در اکتبر ۲۰۱۷ منتشر شد فاش کرد که رژیم ایران در سال ۲۰۱۶ سیودو بار تلاش کرد از ایالت نورد راین وست فالن، فنآوری برای برنامه موشک بالستیک خود تهیه کند.
- در ۴نوامبر ۲۰۱۷، حوثیها یک موشک برکان را به سمت فرودگاه بینالمللی ملک خالد ریاض شلیک کردند. بقایای موشک نشاندهنده این بود که دستکم اجزایی از موشک توسط دو نهاد رژیم ایران تولید شده بودند.
-در ۴ژانویه ۲۰۱۸، مقامات اوکراین دو تبعه ایران را دستگیر کردند که متهم به تهیه قطعات موشک بودند.
-پنل کارشناسان سازمان ملل در مورد یمن در ژانویه ۲۰۱۸ نتیجهگیری کرد که بقایای کشف شده از موشکهای بالستیک حوثیها در ژوئیه و نوامبر ۲۰۱۷ ”به احتمال قریب به یقین“ منشأ ایرانی داشتند.