728 x 90

کنفرانس در پارلمان انگلستان با حضور نمایندگان مجلسین عوام و اعیان و اعضای جوامع ایرانیان

کنفرانس در پارلمان انگلستان
کنفرانس در پارلمان انگلستان

کنفرانس در پارلمان انگلستان

با حضور نمایندگان مجلسین عوام و اعیان و اعضای جوامع ایرانیان

متحد برای یک ایران آزاد و دموکراتیک

حمایت از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت

 

حمایت از برنامه ده ماده‌یی خانم رجوی

محکومیت موج اعدامها توسط دیکتاتوری آخوندی

فراخوان به لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران

کنفرانس در پارلمان انگلستان

هم‌زمان با چهل و هفتمین سالگرد انقلاب ضدسلطنتی مردم ایران، یک جلسه پارلمانی با عنوان «متحد برای یک ایران آزاد و دموکراتیک و حمایت از آلترناتیو شورای ملی مقاومت» در پارلمان انگلستان برگزار شد.

 

موسی زاهد

در شروع جلسه، موسی زاهد رئیس فروم خاورمیانه برای توسعه که ریاست آن‌را برعهده داشت دربارهٔ تظاهرات بزرگ ایرانیان در پاریس، گفت:

هزاران ایرانی از سراسر اروپا در پاریس راهپیمایی کردند و اعلام داشتند که دیکتاتوری، چه شاه و چه شیخ، مردود است. خواسته آنها برای یک جمهوری دموکراتیک، بر اساس برنامه ۱۰ماده‌یی خانم مریم رجوی، پژواکی گسترده در داخل ایران دارد، جایی که اعتراضات هم‌چنان به‌رغم سرکوب‌های وحشیانه ادامه دارد. رژیم، که از سقوط هراس دارد، موج اعدامها را برای درهم‌شکستن اعتراضات تشدید کرده است.

انگلستان باید سپاه پاسداران را به‌عنوان یک سازمان تروریستی اعلام کند، سران (رژیم) ایران را مورد حسابرسی قرار دهد و قاطعانه در کنار مبارزه مردم ایران برای دموکراسی بایستد».

 

لرد بلینگهام - عضو ارشد مجلس اعیان انگلستان، معاون پارلمانی وزیر خارجه ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲

 

در جلسهٔ پارلمان انگلستان، لرد بلینگهام عضو ارشد مجلس اعیان و معاون پارلمانی وزیر خارجه ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ در سخنان خود گفت:

باید بار دیگر به شورای ملی مقاومت ایران به‌دلیل مبارزات خستگی‌ناپذیر، شور و اشتیاق و الهام‌بخش بودنشان برای نسل جوان ادای احترام کنم. آنها توانسته‌اند نیرویی تأثیرگذار در پارلمان، جامعه بین‌المللی و در میان ایرانیان خارج از کشور ایجاد کنند و این موضوع در کیفیت سخنرانی‌هایی که امروز شنیدیم، نمایان بود.

من خوش‌بین هستم و معتقدم که امسال می‌تواند سالی باشد که این رژیم وحشتناک و سرکوبگر سقوط کند. اما نکته مثبت و مهم‌تر این است که اکنون یک جایگزین معتبر و قابل اعتماد برای آینده ایران وجود دارد.

 

سیاوش رجبی

سیاوش رجبی استاد ارشد دانشگاه وستمینستر، ضمن تشریح وضعیت ایران تحت حاکمیت رژیم آخوندی و با یادآوری استقبال فزایندهٔ بین‌المللی از آلترناتیو شورا و برنامهٔ ۱۰ماده‌یی خانم رجوی خواهان اتخاذ سیاستی قاطع در قبال رژیم شد که از جمله می‌بایست شامل حمایت از برنامهٔ ده ماده‌یی برای آینده ایران، لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران و حسابرسی از رژیم به‌خاطر موج اعدامها باشد.

وی گفت: سقوط این رژیم، به‌معنای پایان تروریسم حکومتی و از بین رفتن تهدید اتمی از سوی (حکومت) تهران خواهد بود. این مسئولیت ماست. این لحظه‌ای است که باید در طرف درست تاریخ بایستیم.

بیایید صدای زنان و مردان شجاع ایران را تقویت کنیم، از آرمانهایشان حمایت کنیم و راه را برای ایرانی آزاد، دموکراتیک با جدایی دین و دولت هموار سازیم».

 

رابرت وارد - عضو شورای شهر کرودون از حزب محافظه‌کار

در بخش دیگری از کنفرانس در پارلمان انگلستان، رابرت وارد عضو شورای شهر کرودون از حزب محافظه‌کار، گفت: «ایمان دارم در میان تمام ابهامات و اخبار منفی که در حال حاضر در جهان وجود دارد، در یک نقطه فرصتی بزرگ نهفته و آن فرصت این است که آخوندها در ایران را سرنگون کنیم، اوضاع را تغییر بدهیم و جهان را به مکانی بسیار بهتر تبدیل کنیم. این رژیم هیچ ویژگی مثبتی ندارد. رژیمی وحشتناک است که مدت زمان بسیار طولانی بر سر کار بوده است».

وی با تأکید بر این‌که رژیم از جمله به‌دلیل سرنگونی دیکتاتوری اسد و ضرباتی که نیابتی‌هایش متحمل شده‌اند در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار گرفته، گفت:

مردم ایران سال‌هاست مبارزه می‌کنند، اما آنها (اکنون) خود را سازماندهی کرده‌اند و مصمم به غلبه بر رژیم و برپایی یک ایران آزاد، دموکراتیک و مبتنی بر جدایی دین و دولت هستند.

فکر نمی‌کنم کسی بتواند با (خواسته‌هایی که در جلسه) مطرح شده، از جمله شناسایی شورای ملی مقاومت ایران و تعامل با خانم رجوی، مخالفت کند. در رابطه با برنامهٔ ده ماده‌یی او، من (حاضرم) هر کسی را به چالش بکشم که حتی با یکی از این ده ماده مخالفت کند.

سپاه پاسداران توسط بسیاری از کشورها به‌عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی شده است و ما در این زمینه عقب‌مانده‌ایم. ما باید دقیقاً همان کار را انجام بدهیم و (بایستی) از کارزار جهانی برای پایان دادن به اعدامها حمایت کنیم.

سرنگونی رژیم جنایتکار و جایگزینی آن با یک ایران دموکراتیک و مبتنی بر جدایی دین و دولت، دستاوردی عالی و الگویی درخشان برای سال ۲۰۲۵ خواهد بود. بیایید امیدوار باشیم که ۲۰۲۵ همان سال باشد.

 

دکتر شیدا اورکی

دکتر شیدا اورکی در سخنان خود در جلسهٔ پارلمان انگلستان با یادآوری ۱۲۰هزار شهید راه آزادی ایران، گفت:

پنج نفر از آنها اعضای خانواده ما هستند.

یکی از آنها در خانه خود دستگیر شد؛ سه روز بعد پیکر او را به خانواده‌اش برگرداندند. سه نفر از آنها در یک شب اعدام شدند، زیرا زمانی که جنگ ایران و عراق به پایان می‌رسید، از همه زندانیان سیاسی خواسته شد تا از خمینی طلب عفو کنند (اما) حاضر به انجام مصاحبه تلویزیونی نشدند.

تمام این ظلم‌ها باید پایان یابد و اکنون زمان آن است که دولت انگلستان و اعضای پارلمان شورای ملی مقاومت ایران را به‌رسمیت بشناسند و اقدامی برای محکوم کردن همه این سرکوب‌ها و اعدامها در ایران انجام دهند.

ما از دولت انگلستان می‌خواهیم گامی فوری برای متوقف‌کردن اعدامها بردارد.

نه شاه، نه شیخ؛ ما جمهوری دموکراتیک در ایران می‌خواهیم.

 

جیم شانون - عضو مجلس عوام انگلستان از حزب اتحاد دموکراتیک ایرلند

سخنران دیگر این جلسه جیم شانون عضو مجلس عوام انگلستان بود؛ وی اظهار داشت:

دلیل حضور من در اینجا، همان هدف اصلی است: اتحاد برای یک ایران آزاد و دموکراتیک و حمایت از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران. این همیشه نظر من بوده است.

من از تظاهرات عظیم در پاریس که توسط شورای ملی مقاومت ایران برگزار شده بود حمایت کردم تا به جهان اعلام کنم که مردم ایران خواهان یک جمهوری آزاد و دموکراتیک هستند. آنها با دیکتاتورها چه شاه و چه آخوندها مخالفند. اینها ممکن است اختلافات عقیدتی داشته باشند، اما در سرکوب مردم هم‌نظرند».

جیم شانون به آزادی زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین که در معرض اعدام قرار دارند فراخوان داد، و افزود:

در میان این تاریکی، مردم ایران قیام کرده‌اند، از کارزار «نه به اعدام» تا اعتراضاتی که سراسر کشور را فراگرفته است. مقاومت آنها گواهی است بر روحیه تسلیم‌ناپذیر کسانی که از خاموش‌شدن سر باز می‌زنند. آنها برای آزادی، دموکراسی و آینده‌یی عادلانه مبارزه می‌کنند، آینده‌یی که امیدواریم در طول زندگی خود شاهد آن باشیم.

این مبارزه در شخصیت خانم مریم رجوی تجسم یافته است و من به‌واقع او را تحسین می‌کنم. فکر می‌کنم همه ما چنین احساسی داریم. او دارای قدرت، شجاعت و اراده‌یی است که او را به چهره‌یی محوری برای کسانی تبدیل کرده که خواهان آزادی و دموکراسی در ایران هستند.

برنامهٔ ۱۰ماده‌ای خانم رجوی تنها یک چشم‌انداز نیست؛ بلکه یک نقشه راه است. راهی رو به جلو، حرکتی استراتژیک و یک مسیر مشخص برای آینده‌یی بهتر. شورای ملی مقاومت ایران، تحت رهبری او، به‌طور خستگی‌ناپذیر برای این چشم‌انداز تلاش کرده و برنامه‌های اتمی رژیم را افشا کرده است.

باید رژیم ایران به‌خاطر جنایات حال و گذشته خود مورد حسابرسی قرار گیرد، سپاه پاسداران به‌عنوان یک سازمان تروریستی اعلام شود و یک ابتکار جهانی در سازمان ملل برای محاکمه این رژیم به‌دلیل جنایاتش آغاز شود.

به‌رسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران به‌عنوان جایگزین دموکراتیک امری ضروری است. مبارزه مردم ایران فقط یک جنگ داخلی نیست، بلکه جنگی برای ارزش‌های جهانی آزادی، عدالت و کرامت انسانی است.

با ایستادن در کنار آنها، همان‌طور که من و دیگران انجام می‌دهیم و با حمایت از برنامه ۱۰ماده‌یی خانم رجوی، ما تعهد خود را به این ارزش‌ها تأیید می‌کنیم. بنابراین، باید اکنون اقدام کنیم تا از خون‌ریزی بیشتر جلوگیری کرده و از مقاومت مردم ایران حمایت کنیم تا روزی ایران آزاد شود».

جیم شانون در پایان سخنانش، اضافه کرد: «خداوند کنترل امور را در دست دارد، او نقشه‌ای دارد، و ما باید از نقشه او پیروی کنیم. من باور دارم که این نقشه، آزادی ایران است، چیزی که من و همه ما خواهان آن هستیم».

 

ندا ضابطی

در ادامهٔ این جلسه ندا ضابطی سخنرانی کرد و با اشاره به رد دیکتاتوریهای شاه و شیخ توسط مردم ایران و تداوم آزادیخواهی، گفت:

تغییر در آن زمان ممکن بود و اکنون (نیز) کاملاً امکان‌پذیر است. زنان و دانشجویان ایران هم‌چنان پیشگام تغییر هستند. دانشجویان هم‌چنان تظاهرات را سازمان‌دهی می‌کنند. زنان و جوانان نقش مهم و کلیدی در سازماندهی اعتصابات دارند و گروه‌های مختلف مردم را که همگی یک هدف مشترک دارند، گردهم می‌آورند.

ندا ضابطی سپس به موج اعدامها توسط رژیم آخوندی اشاره کرد، و افزود: «ما باید به مماشات پایان بدهیم.

حکومت ایران (باید) به‌طور کامل در لیست سیاه قرار بگیرد.

سپاه (پاسداران می‌بایست) در لیست تروریستی قرار گیرد

رژیم ایران می‌داند که روزهایش به شماره افتاده است. این وظیفه ما است که سریع‌تر این تغییر را ایجاد کنیم و این انقلاب را سریع‌تر محقق کنیم. من با تمام وجود از مردم ایران در مقاومت عادلانه و مبارزه آنها برای آزادی حمایت می‌کنم و با انجام این کار از مریم رجوی و برنامهٔ ۱۰ ماده‌یی او حمایت می‌کنم».

 

مالکوم فاولر - حقوقدان برجسته، رئیس پیشین کانون وکلای بیرمنگام

آخرین سخنران کنفرانس در پارلمان انگلستان مالکولم فاولر حقوقدان برجسته و رئیس پیشین کانون وکلای بیرمنگام بود. وی ضمن یادآوری حمایت دیرینه‌اش از مبارزه مردم و مقاومت ایران، گفت:

منطقی نیست که سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های ممنوعه وارد نشود.

این رژیم هر گونه نشانه‌یی از سیاست مماشات را علامتی از ضعف تلقی می‌کند.

به باور من و انجمن وکلایم، واقعیت این است که ما باید موضعی قاطع‌تر اتخاذ کنیم و به‌صراحت اعلام کنیم که این وضعیت دیگر قابل‌تحمل نیست.

کنفرانس در پارلمان انگلستان حمایت از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت: بهمن ۱۴۰۳

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/08d1fe92-12cc-4f39-867f-23f5d76bf090"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات