728 x 90

وزارت‌خارجه آمریکا: رژیم ایران از پهپادهای نظامی برای سرکوب معترضان استفاده می‌کند

قیام سراسری مردم ایران ۱۴۰۴
قیام سراسری مردم ایران ۱۴۰۴

حساب فارسی وزارت‌خارجه آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به گزارشها درباره استفاده رژیم ایران از پهپاد در سرکوب اعتراضات مردمی، اعلام کرد که رژیم ایران در جریان اعتراضات اخیر، فناوری پهپادهای نظامی را علیه معترضان مسالمت‌آمیز به‌کار گرفته است.

در این پیام آمده است که از این پهپادها برای شناسایی، ردیابی و تعقیب افراد استفاده می‌شود تا نیروهای سرکوبگر بتوانند معترضان را شناسایی و بازداشت کنند. وزارت‌خارجه آمریکا تأکید کرده است که جمهوری اسلامی شهروندان خود را «مانند مبارزان دشمن» می‌بیند و علیه آنها جنگ به راه انداخته است.

در ادامه این پیام تصریح شده است: «جهان آنچه این رژیم انجام می‌دهد را می‌بیند و این فراموش نخواهد شد».

 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/77f21417-429b-4a29-91c8-6f495916bf09"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات