احمد زیدآبادی، از عناصر باند مغلوب رژیم در درگیری باندی، برکناری وزیر صمت آخوند رئیسی را بیفایده دانست و گفت: «مشکل اصلی کشور این فرد یا آن فرد نیست که با برخی جابجاییها مرتفع شود. جابهجایی افراد کمترین تأثیری بر بهبود شرایط نخواهد داشت. با این وضع چه فاطمی امین چه امین فاطمی. توفیری ندارد!»
زیدآبادی در کانال تلگرام خود نوشت: بیشتر این نمایندگانی که امروز در مجلس علیه فاطمی امین صحبت کردند و به او رأی عدم اعتماد دادند، هر کدام سهم و نقشی حتی شاید بیشتر از وزیر معزول در آشفتگی وضعیت اقتصادی کشور به عهده دارند.
مشکل اصلی کشور این فرد یا آن فرد نیست که با برخی جابجاییها مرتفع شود، مشکل طرز تفکری است که با اصول توسعۀ متوازن و پایدار اقتصادی و علوم مرتبط با آن به کلی بیگانه است و امور حاشیهای و بیربط و هزینهزا را جایگزین علم و اندیشه و پیشرفت و رفاه مردم کرده است.(سایت حکومتی فرارو ۱۰ اردیبهشت)
پیش از او عباس عبدی از باند مغلوب رژیم نیز گفته بود: «این هواپیما، بنزین ندارد، بهزودی مجبور میشود برای فرود برگردد، البته اگر بتواند بنشیند».
عباس عبدی در واکنش به حرفهای وزیر صمت رئیسی جلاد در دفاع از خودش در جلسه استیضاح مجلس ارتجاع که گفت: «هواپیمای اقتصاد تازه تیکآف کرده و از زمین بلند شده اجازه ندهید دوباره به زمین بنشیند.» گفت: اگر ۴سال دیگر هم بر سر کار باشند و هیچ پیشرفتی را شاهد نباشیم و عقبگرد هم شده باشد، باز هم همین حرفها را میزنند، بدون اینکه هیچ شاهدی در تایید مدعای آنان باشد. این هواپیما، بنزین ندارد، به زودی مجبور میشود برای فرود برگردد، البته اگر بتواند بنشیند.
عباس عبدی نوشت: استیضاح وزیر صمت مهمتر از متن آن است، به ویژه آنکه متن استیضاح تاثیری نه بر صنعت دارد و نه بر خودرو و نه حتی در کیفیت معرفی و انتخاب نامزد بعدی. این درها تا اطلاع ثانوی همچنان بر همان پاشنه خواهد گشت. در مقابل حواشی آن اهمیت دارد که میتواند مورد توجه قرار گیرد.
عبدی افزود: یکی از نمایندگان مخالف وزیر گفت: «ما [دولت و مجلس]در یک کشتی نشستهایم و با هم پیش میرویم.» دیگری گفت که «امروز مجلس میان دفن خود و ماندن وزیر باید یکی را انتخاب کند.» به نظر میرسد که هر دو گزاره بیان بخشی از حقیقت موجود در ایران است. اکنون مجلس متناسب با نظر نماینده دوم عمل کرده و ماندن خود را انتخاب کرده است. ولی واقعیت ذکر شده در گزاره نماینده اول را چه میکنند که هر دو در یک کشتی نشستهاند؟ این پارادوکس موجود در وضعیت کنونی ایران است. به علاوه انگیزه نمایندگان نه تغییر فرد با هدف اصلاح، بلکه پاسخ به مطالبه عمومی برای رفع اتهام از خودش است و این منجر به افزایش کارایی نخواهد شد. چند ماه دیگر خواهید دید.(سایت حکومتی دیدبان ۱۱ اردیبهشت)