728 x 90

هشدار یک کارشناس رژیم به عواقب حمله به مواضع آمریکا در عراق

حمله آمریکا به مواضع شبه نظامیان وابسته به رژیم ایران
حمله آمریکا به مواضع شبه نظامیان وابسته به رژیم ایران

به‌دنبال حمله آمریکا به مواضع کتائب حزب‌الشیطان وابسته به نیروی تروریستی قدس و تهدید حشدالشعبی و سپاه پاسداران به حمله به منافع آمریکا، یک کارشناس حکومتی هشدار داد: با توجه به این‌که نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور عراق از این حمله باخبر بوده‌اند، جمهوری اسلامی نباید توجهی به اظهارات (حشدالشعبی و گردانهای وابسته به آن) در راستای تشدید درگیریها از خود نشان دهد. در حال حاضر (نظام) موقعیت حساسی در منطقه دارد... اگر (نظام) به‌طور مستقیم وارد این ماجرا شود از جهتی به نفع معترضان عراقی که ماه‌هاست در خیابان‌ها حضور دارند، تمام می‌شود و سمت و سوی اعتراضات رو به فزونی خواهد گذاشت.

وی افزود: به مقامات نظام توصیه می‌شود سیاست خویشتنداری را پیشه کنند و وارد یک بازی ناخواسته‌ای نشویم که کاملاً به ضرر (ما) تمام خواهد شد.

 

 

خاطرنشان می‌شود به دنبال بمباران مقرهای کتائب حزب‌الشیطان وابسته به نیروی تروریستی قدس سپاه پاسداران توسط آمریکا، جاناتان هافمن سخنگوی پنتاگون اعلام کرد: نیروهای آمریکا "حملات دقیقی" را علیه پنج مقر کتائب حزب‌الله، گروه شبه‌نظامی عراقی مورد حمایت رژیم ایران انجام دادند.

هم‌چنین مایک پمپئو وزیر خارجه، مارک اسپر وزیر دفاع و ژنرال میلر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در یک کنفرانس مشترک مطبوعاتی جزییات حمله به اهداف کتائب حزب‌الله در عراق و سوریه را تشریح کردند.

وزیر دفاع آمریکا گفت:‌ جنگنده‌های اف ۱۵ایگل علیه ۵هدف وابسته به کتائب حزب‌الله که یک گروه شبه‌نظامی مورد حمایت رژیم ایران است، دست به اقدام زدند. حملات شامل سه هدف در غرب عراق و دو هدف در شرق سوریه بود که یا تأسیسات فرماندهی و کنترل بودند یا انبارهای تسلیحات کتائب حزب‌الله.

حملات موفقیت‌آمیز بود، خلبانان و هواپیماها به سلامت به پایگاه بازگشتند. هشدار می‌دهم در صورت نیاز ما برای دفاع از خود و بازدارندگی در مقابل اقدامات مخرب گروه‌های شبه‌نظامی یا رژیم ایران، دست به اقدامات بیشتری خواهیم زد.

مایک پمپئو نیز گفت:‌ می‌خواستم در مورد سیاستمان در رابطه با رژیم ایران اضافه کنم، حمله‌یی که انجام شد علیه تأسیسات عراقی بود که نیروهای آمریکایی را تهدید می‌کرد. کاری که ما انجام دادیم پاسخی قاطع بود. ماههاست رئیس‌جمهور ترامپ می‌گوید ما تحمل نخواهیم کرد رژیم ایران دست به اقداماتی بزند که جان آمریکایی‌ها را به خطر بیاندازد.

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5a1bb55e-4065-4136-a956-a9a57930b6be"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات