728 x 90

فریدون عباسی: ایران قبیله‌ای اداره می‌شود

فریدون عباسی دوانی
فریدون عباسی دوانی

فریدون عباسی نامزد احتمالی نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ رژیم و پاسدار بازنشسته، روز جمعه ۱۷ اردیبهشت که خبر آن در تلگرام خبر فوری رژیم آمده است گفت: روحانی برای تأمین خواسته‌های آمریکا مذاکره می‌کند، نه رفع مشکلات مردم و تیم مذاکره‌کننده دوست دارد گول بخورد.

 

وی که هم‌اکنون به‌عنوان نماینده رژیم از کازرون و کوه‌چنار در مجلس آخوندی است، افزود: ایران قبیله‌ای اداره می‌شود و برجام، مجازات بود.

عباسی درباره مذاکرات برجام گفت: تنها برنامه‌ٔ هسته‌یی نیست چون موضوع هسته‌یی تنها یک بهانه است. ما باید بدانیم مناقشات غرب با ما بر سر جمهوری اسلامی است اما دارای یک شاخص بسیار مهم است و آن پرونده‌ٔ هسته‌یی ایران.

وی افزود: به‌محض‌این‌که ما موضوع هسته‌یی را به سمت چیزی با نام برجام هدایت کردیم آنها بهانه‌های دیگری مانند تسهیلات موشکی و موضوع منطقه را آوردند، یعنی همان استدلالی که من دارم و همواره گفته‌ام موضوع تنها مسأله‌ٔ هسته‌یی نیست.

 

این پاسدار بازنشسته درباره ظریف و فایل صوتی افشا شده وی گفت: از دید من آقای ظریف به موضوع تازه‌یی اشاره نکرده است. به تعبیر من آقای ظریف خود و اندیشه‌ها و تفکراتش بود. چیزی که ما در سال۹۲ هم دیده‌ایم یعنی همان کسی که در پاییز سال۹۲ action plan را امضا و تمامی دست‌آوردهای فنی کشور را واگذار کرد. من همان هنگام گفتم که به ایشان یک شکلات گاززده داده‌اند.

از دید من اندیشه و تفکر آقای ظریف تنها به خودش تعلق ندارد و جریانی در داخل کشور این دیدگاهها را دارند که امروز اختلالاتی که در انسجام مدیریت می‌بینیم و نتایج آن در زندگی مردم ظاهر می‌شود مربوط به همین اندیشه‌هاست. از دید من دوران قبیله و طایفه‌گرایی در سپهر سیاسی کشور به پایان رسیده است.

از واژه‌ٔ قبیله به‌صورت عمدی استفاده می‌کنم چون تاکنون جامعهٔ ما به شکل قبیله اداره شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8cf6877b-3ef8-4cc1-8dd0-23896ef92178"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات