سایت حکومتی دیپلماسی ایرانی، درباره موج ضرباتی که کشتی درهم شکسته خلافت ارتجاع حاکم بر ایران و سیاست جنگافروزی و تروریسم آن را در گرداب بحرانها درهم میکوبد، نوشت: «اخراج دیپلماتهای ایرانی از تیرانا، برگزاری نشست ضد نظام ۱۴و ۱۳فوریه در ورشوی لهستان به موازات ایران هراسیهای اخیر دانمارک و هلند، عدم پذیرش میزبانی دفتر SPV در وین، تحریمهای اخیر قاره سبز علیه ایران در کنار تلاش هم زمان اتحادیه اروپا برای پیشبرد فعالیتها در خصوص عملیاتی کردن سازوکارویژه مالی، شرایط پیچده و حتی متناقضی را از رفتار اروپاییها در قبال ایران به دست میدهد».
روزنامهٔ حکومتی جهان صنعت هم در روز ۲۵دی، با اشاره به اجلاس آتی ورشو مینویسد: «نشست ورشو را باید پاسخی به این نیاز واشنگتن دانست تا بتواند با ورود به اختلافات اروپا، مسأله ایران را بینالمللی و عمق شکاف در اتحادیه اروپا را عمیقتر کند. هدف غایی این تلاش واشنگتن مانعتراشی برای اروپا در مسأله سازوکارمالی است».
در این میان، سازوکار مالی اروپا در درون رژیم که تا بهحال اسباب «امیددرمانی» بود، با اعلام اجلاس ورشو این مصرف خود راهم از دست داده و مزید بر سرخوردگی و احساس بنبست شده است.
آخوند ذوالنور رئیس کمیتهٴ هستهیی مجلس ارتجاع با سرخوردگی از دخیل بستن حکومت آخوندی به اروپا گفت:«اروپا و آمریکا دو روی یک سکه هستند، تشخیص جمهوری اسلامی، فعلاً این است که با اروپاییها گفتگو کرده و جلو رویم تا شاید اتفاقی چون ایجاد SPV رخ دهد». (رسالت ۲۶دی۹۷)
کمال خرازی گماشتهٔ خامنهای بهعنوان«رئیس شورای راهبردی روابط خارجی» نظام نیز با ابراز نگرانی از پیآمد اجلاس ورشو گفت: « آمریکا منافع ملی لهستان را به گروگان گرفته است» وی با اشاره به متوقف ماندن سازوکار مالی اروپا افزود: «نظام انتظار داشت اتحادیه اروپا بهعنوان یکطرف توافق هستهیی اقدام عملی داشته باشد اما آنها تا کنون تحتفشار آمریکا کاری نکردهاند».(ایسنا ۲۵دی۹۷)
کیهان خامنهای هم در روز ۲۶دی نوشت:«رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق تهران با انتقاد از روند اجرایی شدن کانال مالی وعده داده شده اروپا مطرح کرد؛ SPV یعنی هیچ! – در اتحادیه اروپا هیچ کشوری میزبانی SPV را نپدیرفته است و نمیدانند با چه مکانیزمی باید آنرا اجرا کنند».