728 x 90

سنتکام: ادعای رژیم ایران دربارهٔ انهدام پهپاد آمریکایی دروغ است

سنتکام
سنتکام

سنتکام روز شنبه ۹ آبان بار دیگر ادعای رژیم مبنی بر این‌که یک پهپاد دریایی ارتش آمریکا را در تنگه‌هرمز منهدم کرده رد کرد و آن را مانند بسیاری از دروغ‌های دیگر سپاه پاسداران دانست. از سوی دیگر رویترز روز جمعه به‌نقل از منابع دریایی اعلام کرد یک قایق کوچک، دو مین چسبان را به بدنهٔ تانکر در تنگه هرمز متصل کرد که این امر باعث ایجاد آتش‌سوزی در اتاق موتور آن و از کار افتادن موقت شناور شد.

از سوی دیگر خبرگزاری سپاه پاسداران روز جمعه از منفجر شدن چهارمین نفتکش در مسیر غیرمجاز تنگه هرمز خبر داد

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلستان نیز روز جمعه اعلام کرد در فاصله ۴۰ مایل دریایی جنوب جزیره لاوان یک شناور بر اثر اصابت یک پرتابه ناشناس هدف قرار گرفت و دچار آتش‌سوزی شد.

سی.بی.اس روز شنبه ۹ آبان زیرعنوان اکتبر رکورد بالاترین میزان حملات گزارش‌شده در تنگه هرمز ثبت شده است نوشت: طبق گزارش مرکز تجارت دریایی، در ماه اکتبر کمی بیش از ۳۰ حمله در تنگه هرمز و خلیج‌فارس گزارش‌شده است و تنها در ماه مارس، اولین ماه جنگ، ۳۰ حمله گزارش‌شده است. در ماه اکتبر دو برابر ماه سپتامبر حملات وجود داشته است. مرکز تجارت دریایی انگلستان افزود: از زمان شروع جنگ، ۱۴۵ حادثه گزارش‌شده است. این مرکز افزود: اکثریت قریب به اتفاق حملات از طریق ایران انجام شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a3af9274-9946-4569-8632-d8bb872b017c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات