728 x 90

جولیو ترتزی: گسترش کرونا از ایران به ایتالیا

کرونا در ایتالیا
کرونا در ایتالیا

جولیو ترتزی وزیر خارجه پیشین ایتالیا در مورد گسترش کرونا از ایران به ایتالیا هشدار داد و گفت:‌ با یک جستجو در اینترنت، در سایتهای رسمی که پرواز هواپیماها را ثبت می‌کند متوجه ثبت پرواز ایران‌ایر به فردوگاه ریمینی و پسکارا در ایتالیا شدم و دیدم حتی در روزهای چهارشنبه ۱۱و شنبه ۱۴مارس، رژیم ایران بدون هیچ محدودیتی در تردد بوده است. این امر از نظر اپیدمی ویروس کرونا تکان‌دهنده است.

روزنامه‌ایتالیایی اوپنیونه روز ۲۷اسفند که این اظهارات را درج کرده نوشت: اخباری که توسط مقام‌های حکومتی منتشر می‌شود روشن و شفاف نیست. بعضی تصاویر ماهواره‌ای که توسط سی.ان.ان در ۲۳اسفند منتشر شده نشان می‌دهد به‌سرعت مشغول گسترش یک قبرستان در شهر قم هستند. منطقه‌ای که بیشترین ضربه را به‌خاطر ویروس کرونا متحمل شده است. تصاویر دیگری که منتشر شده دهها جسد را نشان می‌دهد که در کیسه‌های سیاه روی زمین گذاشته شده با کارگرانی با لباسهای محافظت شده و ماسک

 

روزنامه‌ایتالیایی ایل فولیو روز ۲۷اسفند نوشت: با اعلام این‌که «ایران یکی از بدترین مراکز شیوع کروناست» نوشت:‌ از ابتدای شیوع گسترده این بیماری مسری، همه می‌دانستند ارقامی که رژیم ایران ارائه می‌کند، بسیار پایین‌تر از ارقام واقعی است. رژیم مسئولیت غیرقابل باور مخفی نگه‌داشتن شیوع ویروس در قم را به عهده‌ دارد چرا که به جای قرنطینه، رفت و آمد را در آن آزاد گذاشت.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز پنجشنبه ۲۹اسفند در گزارشی اعلام کرد آمار مرگ بر اثر کرونا در ایتالیا در حال نزدیک شدن به آمار تلفات چین است که این ویروس از آنجا شایعه شد.

ایتالیا با ۶۰میلیون جمعیت، بعد از ژاپن دومین کشوری است که بیشترین جمعیت سالمندان را دارد و ۸۷درصد کسانی که بر اثر این ویروس در ایتالیا جان باختند، بالای ۷۰سال سن داشتند.

 

دولت ایتالیا گفته که قرنطینه عمومی در این کشور برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا (کووید ۱۹) که قرار بود تا پایان هفته آینده به پایان برسد، تمدید می‌شود.

 

جوزپه کونته، نخست‌وزیر گفته که امکان ندارد فوراً به زندگی عادی همانند گذشته برگشت، حتی اگر این بحران خاتمه یابد.

 

ایتالیا از ۹روز پیش برای مقابله با شیوع ویروس کرونا محدودیت‌هایی در سراسر کشور به اجرا گذاشت که بر اساس آن جمعیت ۶۰میلیونی این کشور برای تردد در شهرها باید مجوز داشته باشند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f1d3bb6d-1832-4e07-acbc-c1dfac1c5b8c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات