پولادی نماینده مجلس ارتجاع ـ ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
اکبر پولادی بادورانی نماینده مجلس: در بحث مذاکرات بین ایران و آمریکا باید مراقبت لازم صورت گیرد و در تمام این مدت باید فرمایشات مقام معظم رهبری فصلالخطاب این مذاکرات باشد.
مجید دوستعلی نماینده مجلس ارتجاع ـ ۲۰فروردین ۱۴۰۴
امروز دشمن غدار و مستکبر با شاخ و شانه کشیدن دنبال این است تا مطامع مذبوحانه خود را به ملت عزیز تحمیل کند...
در این باب این نکات قابل ذکر است: ۱- مذاکره در پیش رو بهصورت غیرمستقیم است و قطعاً مذاکره مستقیم در وضعیت فعلی مورد تأیید نیست و باید بر این امر مواظبت جدی نمود ۲ -محدوده مذاکرات غیرمستقیم معلوم و مشخص است محور مسأله هستهیی ایران است و دخالت موضوعات دیگر در این مذاکرات موضوعیتی ندارد.
تلویزیون رژیم ـ ۱۹فروردین ۱۴۰۴
مهدی خانعلیزاده استاد دانشگاه و مجری برنامه: طرف آمریکایی هم تلاش کرد برای اینکه اعتبار بخره برای خودش هم دروغ گفت که آقا مذاکرات مستقیم هست و اینها، خیر مذاکرات غیرمستقیم هست و همانجور که مقامات کشورمان هم اعلام کردند روز شنبه هیچ تصویر دو نفرهای از ویتکاف ـ عراقچی نباید منتشر بشه این آن مسألهای هست که بهصورت رسمی اعلام شده و مجوزهایی که وجود داره هم این رو نشان میده. تجربه تاریخی ایران هم اثبات کرده طرف آمریکایی بارها به تعهدات خودش عمل نکرده زیر تعهدات خودش زده و نشان داده ما وقتی میرویم با آمریکاییها مذاکره میکنیم با حواس جمع با چشم اینکه یک دشمن داریم حرف میزنیم و باهاش گفتگو میکنیم.
روزنامه حکومتی خراسان نوشت: هم دیدگاه رهبر انقلاب و هم تجربه تاریخی مذاکرات با آمریکا نشان داده که این مسیر راهحلی برای رفع مشکلات کشور نیست. بنابراین، نباید این موضوع به اولویت اصلی کشور تبدیل شود و انتظارات کاذب در جامعه ایجاد کند. نگرانیای که وجود دارد، تکرار تجربه سال ۹۲ و اقدامات خارج از چارچوب (مانند تماس تلفنی روحانی با اوباما) است. باید مراقب بود که مذاکرهکنندگان ایرانی از خطوط قرمز تعیینشده عبور نکنند و به سمت مذاکره مستقیم یا طرح موضوعات غیرهستهیی کشیده نشوند. این امر هم دشمن را جریتر میکند و هم دوستان ما را در شرایط حساس منطقه غرب آسیا ناامید میکند.
فضائلی از اعضای دفتر خامنهای نوشت: فراموش نکنیم علت پاره کردن برجام توسط ترامپ این نبود که برجام به نفع ما و به ضرر آمریکا بود، بلکه علت این بود که ترامپ معتقد بود باید امتیازات بیشتری از ایران گرفته و امتیازات کمتری به ایران داده میشد؛ امتیازاتی در حوزه موشکی، نفوذ منطقهیی و... درست همین مواردی که الآن نیز دوباره مطرح شده است.
تجربه بهوضوح به ما میگوید راهحل مشکلات اقتصادی، مذاکره نیست و کسی که با چنین طرف مذاکرهای دوباره وارد مذاکره شود قطعاً کار عاقلانه و هوشمندانهای انجام نداده و به نتایج شرافتمندانه دست نخواهد یافت.
کیهان خامنهای نیز نوشت: عینک خوشبینی و خوشخیالی به واشنگتن را از جلوی چشمانمان برداریم تا واقعیت را آنطور که هست ببینیم و با آن کنار بیاییم... به هر دلیلی جمهوری اسلامی تصمیم به آزمودن مجدد آمریکا گرفته است؛ و تجربه به ما میگوید نتیجه متفاوتی رقم نخواهد خورد.
از سوی دیگر فریدون مجلسی دیپلمات سابق رژیم تحت عنوان «بازی بینتیجه مذاکره غیرمستقیم»، نوشت: اکنون دیگر امکان مذاکره به روال سابق برای ایران وجود ندارد یعنی گفتوگوهایی که طولانی باشد و نتیجه خاصی هم از آن به دست نیاید زیرا دولت فعلی آمریکا دو ماه زمان برای توافق تعیین و اعلام کرده که در صورت عدم توافق تهدیدی تماماً نظامی متوجه ایران خواهد شد.