728 x 90

جان‌باختن عباس یاوری شورشگر قیام دیماه زیر شکنجه دژخیمان در شیراز

اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران
اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

جان‌باختن عباس یاوری شورشگر قیام دیماه زیر شکنجه دژخیمان در شیراز

پرونده جنایات رژیم باید به شورای امنیت احاله و سردمدارانش در برابر عدالت قرار گیرند

 

عباس یاوری ۳۱ساله از شورشگران قیام دیماه ۱۴۰۴ در اثر شکنجه دژخیمان رژیم آخوندی در بازداشتگاهی در شیراز جان باخت.

عباس از هموطنان عرب و از جوانان دلیر اهواز بود که در قیام دی در شیراز دستگیر شد. وی اواخر بهمن‌ماه به زندان مرکزی شیراز منتقل گردید. اما روز ششم فروردین او را از زندان شیراز به بازداشتگاه دیگری منتقل کرده و زیر شکنجه به‌قتل رساندند. مأموران جنایتکار روز ۹ فروردین خبر جانباختن عباس را به خانواده‌اش اطلاع دادند و مدعی شدند که خودکشی کرده است.

گفته می‌شود که هدف بازجویان از شکنجه، گرفتن اعتراف اجباری مبنی بر مشارکت عباس در مجازات مزدوران بسیجی در جریان قیام در معالی آباد و ملاصدرای شیراز بوده است.

در یک تحول دیگر دو زندانی سیاسی به نامهای منوچهر وفایی ۲۸ساله و نوید نقدی ۳۲ساله که به اتهام مجازات دو بسیجی وابسته به سپاه شیراز در سال ۱۴۰۳ به اعدام محکوم شده‌اند در خطر اجرای حکم قرار دارند.

مقاومت ایران بار دیگر بر ضرورت ارجاع پرونده جنایتهای رژیم آخوندها به شورای امنیت ملل متحد و محاکمه سرمداران رژیم به‌خاطر جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در ۴۷سال گذشته تأکید می‌کند و خواهان اقدام فوری ملل متحد و ارگانهای ذیربط برای متوقف کردن ماشین کشتار رژیم آخوندها و نجات جان زندانیان سیاسی زیر اعدام می‌باشد.

 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۲۸ فروردین ۱۴۰۵ (۱۷ آوریل ۲۰۲۶)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/742a809b-2c62-4767-89ad-76cf0bc41840"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات