728 x 90

تحریمهای آمریکا و ۱۰شرکتی که ایران را ترک می‌کنند

شرکت کشتیرانی مولر-مرسک
شرکت کشتیرانی مولر-مرسک

مجله فوربز آمریکا گزارشی از پیامدهای تحریم ایران توسط دولت آمریکا منتشر کرد و به شکست تلاش دولتهای اروپایی برای ممانعت از آن پرداخت.

فروبز ۱۶خرداد۹۷تحت عنوان «۱۰شرکتی که با نزدیک‌ شدن تحریم‌های ترامپ، ایران را ترک می‌کنند»، اسامی و توضیحات مربوط به توقف فعالیت‌های این شرکتهای بزرگ در ایران را منتشر کرده است.

 

شرکتهایی که از ایران بیرون می‌کشند

شرکت نفتی توتال فرانسه: این شرکت اعلام کرده که قرارداد چند میلیارد دلاری خود با رژیم و یک شرکت چینی را در صورت عدم دریافت معافیت از تحریم‌های آمریکا، متوقف می‌کند. این قرارداد مشترک به‌منظور توسعه فاز ۱۱میدان گازی پارس جنوبی بوده است. توتال تنها شرکت بزرگ نفتی جهان است که بعد از پایان تحریم‌های قدیمی در ژانویه ۲۰۱۶، قراردادی را با رژیم به امضا ء رساند.

شرکت کشتیرانی مولر-مرسک: این شرکت اعلام کرد که به‌خاطر تحریم‌های آمریکا، دیگر نفت (رژیم) ایران را حمل‌‌ و نقل نخواهد کرد.

 

شرکت خوروسازی پژو فرانسه: این شرکت که گروه پ.اس.آ. صاحب آن است گفته است اگر موفق به دریافت معافیت از تحریم نشود، قصد دارد از ایران خارج شود. پ.اس.آ. از سال گذشته میلادی تا کنون ۴۴۵هزار خودرو را در ایران به فروش رسانده و علاوه بر این توافقاتی را با گروه ایران‌خودرو برای ساختن خودروهای پژو و با سایپا برای ساختن خودروهای سیتروئن در ایران به امضاء رسانده بود.

 

بیرون کشیدن شرکتهای آمریکایی و شرکتهای تابعه آنها

شرکت جنرال الکتریک و شرکت تابع آن بیکر هیوز: آنها از قراردادهایشان با (رژیم) ایران، درآمد مشترکی به ارزش ۲۵میلیون دلار از سال ۲۰۱۶، به‌دست آورده‌اند. این دو شرکت فعالیت‌های خود را در ایران مطابق قانون آمریکا، متوقف می‌کنند.

هانیول اینترنشنال Honeywell یک شرکت تکنولوژی که به گفته وال استریت ژورنال از سال ۲۰۱۶تا کنون، بیش از ۱۱۰میلیون دلار در ایران درآمد داشته است. این شرکت به‌تازگی اعلام کرده است که از ایران خارج خواهد شد.

شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا که قراردادی به ارزش ۲۰میلیارد دلار برای فروش هواپیما داشته اعلام کرد که به‌خاطر تحریم‌های جدید، این هواپیماها را به رژیم تحویل نخواهد داد. بوئینگ می‌توانست از دولت آمریکا درخواست معافیت کند، اما روز ششم ژوئن اعلام کرد که قراردادش را لغو خواهد کرد.

 

شرکتهای نفتی هم از ایران بیرون می‌روند

لوک‌اویل دومین شرکت بزرگ نفتی روسیه: این شرکت در پایان ماه می‌ تصمیم به توقف سرمایه‌گذاریهای مشترک خود با شرکتهای نفتی در ایران گرفت.

ریلاینس هند صاحب بزرگ‌ترین مجموعه پالایش نفت در جهان: ریلاینس روز ۳۰می اعلام کرده است که دیگر واردات نفت خام از ایران را نخواهد پذیرفت. از آنجایی که قراردادهای واردات نفت خام از چند ماه قبل منعقد می‌شوند، ریلاینس واردات نفت (رژیم) ایران را در ماه اکتبر یا نوامبر متوقف می‌کند.

شرکت داور Dover سازنده پمپ و دیگر تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت که در سال ۲۰۱۷ شروع به انعقاد قراردادهایی در ایران کرده بود، قصد دارد همه تجارت‌هایش را با رژیم در انطباق با تحریم‌ها، به پایان ببرد.

و شرکت بزرگ زیمنس آلمان سازنده مجموعه متنوعی از مواد بهداشتی، صنعتی، انرژی و خودرو که اعلام کرده است، سفارشات جدید از سوی رژیم را دیگر نخواهد پذیرفت.

 

مطالب مرتبط

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d47cffc4-a37c-4c2f-82f7-e2360c23dadb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات