بیانیه اکثریت پارلمان مالت
۴۲نماینده از ۷۹نمایندهٔ پارلمان مالت
بیانیه ایران ۲۰۲۵
حمایت از طرح ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی
لیستگذاری تروریستی سپاه پاسداران
بهرسمیت شناختن مبارزه کانونهای شورشی با سپاه پاسداران
معاون سخنگوی پارلمان مالت
رئیس کمیته امور اجتماعی
رهبر و معاون رهبر اپوزیسیون در پارلمان
در میان امضاکنندگان این بیانیه هستند
در قیام ۱۴۰۱ مردم ایران هر گونه دیکتاتوری
چه سلطنتی و چه مذهبی را رد کردند
و خواهان جمهوری دموکراتیک شدند
با توجه به اینکه
رژیم راههای فعالیت سیاسی در ایران را کاملاً مسدود کرده است
جامعه جهانی باید حق مردم ایران را برای تغییر رژیم بهرسمیت بشناسد
همچنین حق کانونهای شورشی مجاهدین خلق
که نقشی کلیدی در این تلاش مردمی برای تغییر دارند
در مبارزه با سپاه پاسداران باید مورد تأیید قرار گیرد
و سپاه پاسداران باید یک سازمان تروریستی اعلام شود
اپوزیسیون ایران با پلتفرم دموکراتیک خود
و طرح ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی
رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران
به همبستگی ملی فرامیخواند و نقشه مسیری
برای پایان دادن به دیکتاتوری مذهبی
و انتقال حاکمیت به نمایندگان مردم ارائه میکند
اپوزیسیون دموکراتیک رژیم ایران در پلتفرم خود
به «نه به حجاب اجباری، نه به دین اجباری و نه به حکومت اجباری»
و به کارزار «نه به اعدام» فراخوان میدهد
اعتراضات مردمی و فعالیتهای کانونهای شورشی مستمراً تشدید شده
رژیم بهطور ناموفقی تلاش کرده با افزایش سرکوب و اعدام این روند را متوقف کند
در ماههای پایانی سال ۲۰۲۴
۹نفر از زندانیان سیاسی بهاتهام عضویت در سازمان مجاهدین
به اعدام محکوم شدند
بیانیه ایران ۲۰۲۵
وضعیت حقوقبشر در ایران مایه نگرانی عمیق است. دستکم ۱۰۰۰اعدام توسط رژیم ایران در سال ۲۰۲۴ صورت گرفت. قانون موسوم به حجاب و عفاف نه تنها درصدد اعمال حجاب اجباری بلکه یک کنترل همهجانبه پلیسی بر جامعه است. این درست در نقطه مقابل اپوزیسیون دموکراتیک رژیم است که در پلتفرم خود به «نه به حجاب اجباری، نه به دین اجباری و نه به حکومت اجباری» و به کارزار «نه به اعدام» فراخوان میدهد.
یک مؤلفه دیگر استراتژی رژیم ایران برای بقا اتکا به گروههای نیابتی و تسلط بر کشورهای منطقه است. کمرشکن شدن حزبالله و سقوط برقآسای دیکتاتور سوریه این رژیم را بهشدت تضعیف کرده است. تجربه سوریه نشان داد رژیمهایی مانند (حکومتهای) تهران و دمشق برخلاف آنچه تبلیغ میکنند، در معرض سقوط هستند. مماشات و سرمایهگذاری روی آنها، هم نقض ارزشهای دموکراتیک و هم از نظر سیاسی و اقتصادی خسارتبار است. قرار گرفتن در کنار مردم ایران که خواهان تغییر رژیم هستند یک سیاست درست و یک ضروت اخلاقی است. مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آنها باید در کانون یک سیاست اصولی در قبال ایران باشند.
مردم ایران در قیام ۱۴۰۱ هر گونه دیکتاتوری چه سلطنتی یا مذهبی را رد کردند و خواستار یک جمهوری دموکراتیک شدند. خواستی که با تحریم کامل نمایش انتخابات ریاستجمهوری بار دیگر بر آن تأکید کردند. اعتراضات مردمی و فعالیتهای کانونهای شورشی، بهطور مستمر تشدید شده است. رژیم بهطور ناموفقی تلاش کرده با افزایش سرکوب و اعدام این روند را متوقف کند. در ماههای پایانی سال ۲۰۲۴، ۹زندانی سیاسی بهاتهام عضویت در سازمان مجاهدین به اعدام محکوم شدند.
با توجه به اینکه رژیم همهٔ راههای فعالیت سیاسی را مسدود کرده است، باید حق مردم ایران برای تغییر رژیم و حق کانونهای شورشی مجاهدین برای مبارزه با سپاه پاسداران بهرسمیت شناخته شود و سپاه (پاسداران) در لیست تروریستی قرار گیرد.
اپوزیسیون ایران با برنامه دموکراتیک و طرح ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت و فراخوان این شورا به همبستگی ملی و نقشهمسیر آن برای پایان دادن به دیکتاتوری مذهبی و انتقال حاکمیت به نمایندگان مردم، چشمانداز یک ایران دموکراتیک و صلح پایدار در منطقه را ارائه میکند.
در ژوئن ۲۰۲۴ بیش از ۴۰۰۰پارلمانتر از همهٔ طیفهای سیاسی و بیش از ۱۰۰تن از رهبران پیشین در بیانیههایی از برنامهٔ ۱۰مادهیی برای یک جمهوری دموکراتیک بر اساس جدایی دین و دولت و برابری زن و مرد حمایت کردند. ما از همه دولتها میخواهیم از این برنامه حمایت کنند.