728 x 90

بازتاب خبری و قیام سراسری مردم ایران در رسانه‌های بین‌المللی

قیام سراسری مردم ایران
قیام سراسری مردم ایران

خبرگزاری رویترز روز ۲۱ دی در گزارشی نوشت: ایرانیان در لندن در داونینگ استریت تظاهراتی در همبستگی با قیام مردم ایران برگزار کردند و از دولت انگلستان خواستند سپاه پاسداران را در لیست تروریستی بگذارد و ممنوع اعلام کند.

 

خبرگزاری عکس گتی ایمیج

تظاهر کنندگان در پارک لافایت در مقابل کاخ سفید در تظاهرات «ایران آزاد» در واشنگتن علیه حکومت ایران شرکت کردند

 

تلویزیون آر.تی.ال بلژیک درباره تظاهرات ایرانیان در میدان شومان بروکسل گفت مخالفان ایرانی می‌گویند اعتراضات در ایران به سوی یک انقلاب واقعی علیه حاکمان فعلی در حال پیشرفت است. شاهین قبادی گفت: مردم ایران هر روز ثابت می‌کنند که از رژیم نمی‌ترسند. اتحادیه اروپا باید نیروهای دموکراتیک در ایران را به‌رسمیت بشناسد.

وی هم‌چنین گفت مردم ایران هم بازگشت به سلطنت و هم ادامه حکومت دینی را رد می‌کنند.

 

خبرگزاری ایتالیایی آنسا نوشت: مخالفان ایرانی اعتراضات خود را به قلب اروپا کشاندند.

حامیان شورای ملی مقاومت ایران در میدان شومان، تنها چند قدم دورتر از مقر کمیسیون اروپا در بروکسل، گردهم آمدند تا همبستگی خود را با قیام سراسری در ایران که از ۲۸ دسامبر با اعتصاب بازاریان تهران آغاز شد، اعلام کنند.
خبرگزاری آنسا افزود: چندین نماینده کنونی و سابق پارلمان اروپا و هم‌چنین اعضایی از پارلمان بلژیک نیز در این تجمع حضور داشتند.

 

آژانس عکس اتحادیه اروپا با انتشار تصاویر متعددی از تظاهرات بروکسل نوشت:

حامیان شورای ملی مقاومت ایران در بروکسل گردهم آمدند تا از قیام مردم ایران برای دموکراسی حمایت کنند.

 

تلویزیون آر.تی.ال بلژیک، خبرگزاری آنسا، آژانس عکس اتحادیه اروپا - ۱۹ دی ۱۴۰۴

 

گلوبال نیوز کانادا: تظاهراتی در میدان مل لستمن (تورنتو) برگزار شد که خواستار آزادی، پاسخگویی و دموکراسی در ایران بود. این نمایشی از همبستگی ایرانیان مقیم کانادا در میان ناآرامی‌ها و خشم فزاینده در میهنشان و تظاهراتی آتشین علیه رژیم ایران است که در سراسر کشور، به تمام استانها گسترش یافته است. برای بسیاری در اینجا، هدف این است که صدای سرکوب‌شدگان باشند.

یکی از تظاهر کنندگان گفت: «امروز ما در آستانه یک انقلاب جدید در ایران هستیم و ما اینجا هستیم برای همبستگی با کسانی که جان‌باخته‌اند و کسانی که در خیابان‌ها هستند».

یک تظاهر کننده دیگر گفت: «ما... آزادی، دموکراسی و یک جمهوری عاری از هر گونه دیکتاتوری می‌خواهیم؛ چه سلطنت گذشته و چه دیکتاتوری مذهبی حاکم».

 

سی‌پی ۲۴ کانادا: «در میدان مل لستمن (تورنتو)، در حمایت از اعتراضات گسترده‌یی که در ایران در جریان است (تظاهراتی برگزار شد). تظاهر کنندگان... تصاویر کشته‌شدگان را بالا گرفته و خواستار تغییر رژیم هستند.

یکی از تظاهر کنندگان گفت: «ما صدای مردم ایران را بازتاب می‌دهیم که خواهان آزادی و دموکراسی هستند».

 

اتاوا سیتی‌زن:

معترضان ایرانی در خیابان ولینگتون نزدیک پارلمان صف کشیدند و از کانادا خواستند از اعتراضات ضدحکومتی در ایران حمایت کند.

شهرام گلستانه گفت: «رژیم از تمام ابزارهای خود برای سرکوب مردم و کشتن آنها استفاده می‌کند و آنها قبلاً این کار را انجام داده‌اند. کافی نیست که فقط بگوییم دولت باید به حق اعتراض احترام بگذارد. دیگر از آن مرحله گذشته است».

مردم می‌خواهند رژیم را سرنگون کنند و می‌خواهند یک جمهوری دموکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت برای آینده ایران داشته باشند که در آن بتوانند، هر کاری را که می‌خواهند انجام دهند.

او گفت که (از مقامات کانادا می‌خواهد) حق مردم ایران را برای سرنگونی رژیم خامنه‌ای و هم‌چنین فداکاریهایی که برای این کار انجام شده است به‌رسمیت بشناسند. آینده ایران توسط مردم ایران تعیین خواهد شد».

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bd47c8cb-d3a6-4d5d-94c3-f114a625fed6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات