اعلام ”عملیات مخفی ضدترور“ برای ”جلوگیری از ورود دو مأمور ایرانی“ به آلبانی
دوشنبه ۱۰مرداد ۱۴۰۱ (اول اوت ۲۰۲۲) تلویزیون تاپ چنل در آلبانی اخراج دو مأمور ایرانی از این کشور را پس از ۷۲ساعت نگهداری آنها در فرودگاه ریناس در یک عملیات مبارزه با تروریسم اعلام کرد.
در گزارش خاطرنشان شده است که در فرودگاه از افشین کلانتری و بتول سلطانی خواسته شد به آلمان که از آنجا آمده بودند برگردند اما «آنها از انجام این کار خودداری کردند و به مدت ۷۲ساعت در فرودگاه نگهداری و سپس به آلمان اخراج شدند». آنها از سوی یک انجمن پوششی وزارت اطلاعات رژیم ایران که به ظاهر برای کمک به ایرانیان مقیم آلبانی (با نام اختصاری آسیلا) دایر شده دعوت شده بودند.
در دعوت نامه آمده بود که «افشین کلانتری و بتول سلطانی در مراسم دوست ایرانی خود که از آلمان به آلبانی آمده شرکت خواهند کرد». اما «پلیس مرزی بهمحض ارائه دعوتنامه از سوی انجمن آسیلا که برای کمک به ایرانیان مقیم آلبانی فرستاده شده بود، به اداره مبارزه با تروریسم پلیس کشور اطلاع داد». انجمن مزبور «بهدلیل ارتباط با رژیم ایران و اقداماتی که با هدف آسیب رساندن به امنیت اعضای مجاهدین خلق پناهنده در آلبانی است، تحتنظر قرار دارد».
تاپ چنل میافزاید: «دو هفته پیش به دستور دادستان ساختار مبارزه با فساد و جرایم سازمانیافته، محلهای آسیلا توسط اداره ملی تحقیقات تفتیش شده بود». وانگهی «این اولین موردی نیست که ایرانیان دارای پاسپورت آلمانی از آلبانی اخراج میشوند، در سال۲۰۱۸، پلیس کشور اعلام کرد که از حمله تروریستی به مسجد جامع بکتاشیان جلوگیری کرده است». در این رابطه دو مرد ایرانی ۶۵ساله و ۵۹ساله «توسط سازمان اطلاعات دولتی و واحد ضدتروریستی پلیس ایالتی بازداشت شدند. این دو ایرانی در زمان دستگیری مشغول عکسبرداری بودند و به مأموران مبارزه با تروریسم گفتند که روزنامهنگار هستند و به دعوت شورای عالی بکتاشیان آمدهاند». در حالی که سال بعد آردی ولیو، رئیس وقت پلیس آلبانی، اعلام کرد: «گروه تروریستی متعلق به واحد عملیات خارجی نیروی قدس، یک واحد عملیاتی مخفی و سری است که مسئول طراحی و اجرای عملیات تروریستی و فعالیت در خارج از ایران است».
https://www.youtube.com/watch?v=IFKca2hhRYY
به همین خاطر «تمامی ایرانیانی که به نقطه ورودی مرز آلبانی میرسند، برای شناسایی و جلوگیری از ورود مأموران واحد عملیاتی سری قدس، تحت بازرسیهای متعدد قرار میگیرند».
یادآوری میکنیم، افشین کلانتری و بتول سلطانی مزدورانی هستند که با یکدیگر در ۲۵دیماه ۱۳۸۶ از تیف (خروجی تحت کنترل نیروهای آمریکایی در اشرف) با قرار قبلی با وزارت اطلاعات به ایران رفتند. بتول سلطانی در کمتر از ۳هفته با گرفتن پاسپورت از وزارت اطلاعات برای اجرای مأموریت علیه مجاهدین به عراق برگشت و افشین کلانتری به خدمت انجمن نجاست اطلاعات درآمد.
سرهنگ لئو مک کلاسکی از افسران آمریکایی مسئول حفاظت اشرف در سخنرانی ۲۴مارس۲۰۱۲ (۵فروردین۱۳۹۱) خود در یک گردهمایی بزرگ در پاریس در مورد مزدور بتول سلطانی بهعنوان یک مأمور نیروی تروریستی قدس گفت: «او از اشرف به ایران رفت. یکی دو ماه بعد من نصف شب از طرف یکی از ایستگاههای پلیس در خارج از اشرف یک تماس عجولانه تلفنی دریافت کردم، که میگفت خانم سلطانی با پاسپورت ایرانی به عراق بازگشته است. و او از طریق مترجم خودم، به من گفت که مجبور شده است که به عراق بازگردد تا خانوادهاش در ایران امن بماند. او گفت از دست گروگانگیرانش در بغداد فرار کرده و میخواهد به اشرف بازگردد. مدت کوتاهی بعد، او دوباره در اشرف ظاهر شد. این بار با اعتراض به اینکه گویا همسرش در اشرف توسط اشرفیها بهزور نگهداری شده است. من شخصاً با همسر سابق او مصاحبه کردم. همانطور که با هزاران نفر دیگر در اشرف بهمراه خانوادههای آنها مصاحبه کرده بودم. بتول سلطانی حالا دیگر مأمور نیروی قدس رژیم ایران بود».
مقاومت ایران در نامههای متعدد به وزرای کشور در اتحادیه اروپا اعلام کرده بود که اطلاعات آخوندها و نیروی تروریستی قدس به صدور مزدور به کشورهای مختلف اروپایی برای شیطانسازی از مجاهدین و جاسوسی و هموار کردن راه تروریسم اشتغال دارد.
در نامه ۱۶آوریل ۲۰۰۸ به وزیر کشور آلمان اسامی تعدادی از مزدوران صادراتی تحت عنوان «اعضای سابق مجاهدین» نوشته شده است. از قبیل: غلامرضا صادقی جبلی با پاسپورت ایرانی بهشماره Z۱۱۰۲۹۳۶۴، بتول سلطانی سهده با پاسپورت ایرانی شماره T۱۲۸۱۶۶۰۵ صادره از اصفهان به تاریخ ۴فوریه ۲۰۰۸ که در روز ۱۰فوریه وارد فرودگاه بغداد شد.
در همین نامه به وزیر کشور آلمان خاطرنشان شده است: «هدف رژیم از وارد کردن این افراد به اروپا، علاوه بر لجنپراکنی علیه اپوزیسیون و بهویژه مجاهدین، اقدامات جاسوسی و زمینهسازی برای کارهای تروریستی علیه آنها میباشد. راه دادن و میدان دادن به عوامل وزارت اطلاعات نه تنها نقض تصمیم شورای وزیران در اجلاس آوریل۱۹۹۷ در لوکزامبورگ است بلکه حضور این افراد هم امنیت پناهندگان ایرانی و هم امنیت و آرامش در اروپا را به خطر میاندازد... تدابیر لازم برای ممانعت از ورود و اقامت این افراد در کشورهای اروپایی را بهعمل بیاورید».
شورای ملی مقاومت
کمیسیون امنیت و ضدتروریسم
۱۱مرداد ۱۴۰۱ (۲ اوت ۲۰۲۲)