آمادهسازی جنگی با پخش سخنان ۲۱ آبان خامنهای در ۸ آذر
اظهارات خلیفه ارتجاع در مورد ۲۴هزار کشته جنگ ضدمیهنی در اصفهان
بازی خامنهای با استخوان برای آمادهسازی نیروهای رژیم
در تحولات و جنگهای آینده نظام به شکل رایانهای!
واحدهای نظامی اصفهان هم در این قضیه فعال بشوند
اینها بنشینند شرح حوادث و سرگذشت دوران جنگ
یا احیاناً قبل و بعد از آن را بیان کنند
به چه وسیله؟ به شکل بازیهای رایانهای!
افراد با فکر مینشینند طراحی میکنند
بازی جنگ بین ایران و خودشان را
سایت خامنهای ـ ۸ آذر ۱۴۰۳:
بنده آن کسانی را که برای احیای یاد مجاهدان و شهدا کار میکنند، مجاهدان فیسبیلالله میدانم؛
گفتند ده درصد همهٔ شهدای کشور مال استان اصفهانند. استان اصفهان بهلحاظ نسبت جمعیتش، از همهٔ استانهای کشور بیشتر شهید داده. خب اینها واقعیاتی است.
یا همین چند شهیدی که شهید امنیتند و این چند روز که سه نفرشان اصفهانی بودند ــ را داریم؛ یعنی این رشتهٔ شهادت، مقطعی نیست که حالا ما مثلاً بگوییم خیلی خب، یک روز ۳۷۰ شهید را تشییع کردند، تمام شد رفت؛ نه، این نهادینه است در اصفهان؛ اینها مهم است.
این نقاط را برجسته کنید، اینها را نشان بدهید. جوان امروز، نسل امروز، به اینها احتیاج دارد، باید بداند
چمران؛ چمران متدین، چمران مجاهد، چمرانی که زن و بچّهاش را برمیدارد از آمریکا میآورد لبنان، در خدمت مبارزه؛ بعد هم حاضر است از زن و بچّهاش جدا بشود و بماند مبارزه کند و جهاد کند، که آخرش هم اجرش را میگیرد که شهادت باشد.
اگر چنانچه این فداکاریها نبود، جمهوری اسلامی امکان حیات و ادامهٔ حیات پیدا نمیکرد.
آنچه من سفارش میکنم، در درجهٔ اوّل این است که این کارهایی را که شما در این بزرگداشتها انجام میدهید، جوری انجام بدهید که اثربخش باشد. صرف ساختن کتاب کافی نیست، صرف ساختن فیلم کافی نیست؛ ممکن است یک فیلمی را زحمت بکشند بسازند، بیننده هم نداشته باشد، کسی نگاه نکند. فیلمی که کارگردانی خوب نداشته باشد، ساخت خوب نداشته باشد، مضمون خوب نداشته باشد، شیرین و زیبا نباشد، خب زحمت کشیدید، پول خرج کردید، کسی هم به این فیلم نگاه نمیکند!
این یک نکته است: دنبال اثربخشی باشید. جوری کتاب درست کنید که بعد از اینکه یک چاپش تمام شد، مشتریها بیایند چاپ دوّم و چاپ سوّم را بخواهند، و همینطور تا آخر. و کارهای دیگری که انجام میدهید.
یک نکتهٔ دیگر این است که اثرسنجی کنید ــ که من این را به بعضیهای دیگر هم که از یک شهر دیگری آمده بودند تذکر دادم ــ یعنی وسیلهٔ رصد بگذارید؛
من پیشنهاد میکنم که خود واحدهای نظامی اصفهان هم در این قضیه فعّال بشوند؛
اینها بنشینند شرح حوادث و سرگذشت دوران جنگ تحمیلیشان یا احیاناً قبل و بعد آن را بیان کنند، به چه وسیله؟ به شکل بازیهای رایانهای. امروز در دنیا بازیهای رایانهای یکی از ابزارهای انتقال پیام است؛ یعنی فقط بازی نیست. افراد بافکر مینشینند طرّاحی میکنند بازی جنگ بین ایران و خودشان را، و جوری طرّاحی میکنند که وقتی جوان آمریکایی، نوجوان آمریکایی نشست پای رایانه و این بازی را تماشا کرد، احساس قدرت بکند، احساس توانایی بکند، امیدوار بشود که ما در این مبارزه پیروز خواهیم شد. مثلاً باید اینجوری حرکت کرد.