728 x 90

اسکات بسنت: وزارت خزانه‌داری در حالی که ارتش ایران از نفت عراق برای تأمین مالی تروریسم سوءاستفاده می‌کند، بی‌تفاوت نخواهد ماند

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد واشنگتن فشارها علیه رژیم ایران و شبکه‌های وابسته به آن در عراق را افزایش داده و اجازه نخواهد داد تهران از منابع نفتی عراق برای «تأمین مالی تروریسم» استفاده کند.
بسنت در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در روز پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت نوشت: «رژیم ایران مانند یک باند یاغی و چپاولگر، منابعی را که به حق متعلق به مردم عراق است، غارت می‌کند. وزارت خزانه‌داری در حالی که ارتش ایران از نفت عراق برای تأمین مالی تروریسم علیه ایالات متحده و شرکای ما سوءاستفاده می‌کند، بی‌تفاوت نخواهد ماند».
او افزود که این اقدامات در چارچوب طرح «خشم اقتصادی» انجام می‌شود؛ کارزاری که دولت دونالد ترامپ برای تشدید فشارهای اقتصادی علیه جمهوری اسلامی آغاز کرده است.
همزمان وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز اعلام کرد دفتر کنترل دارایی‌های خارجی این وزارت‌خانه(OFAC) افراد و شرکت‌هایی را که از بخش نفت عراق برای کمک به رژیم ایران و شبه‌نظامیان نیابتی آن سوءاستفاده می‌کنند، تحریم کرده است.
بر اساس این بیانیه، نام علی معارج نیز در فهرست تحریم‌های جدید قرار گرفته است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/18142f4c-c247-4394-8aec-d0bf14033e5a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات