728 x 90

اتحاد علیه ایران هسته‌ای: اظهارات ظریف تلاش روشنی برای غافل کردن مردم ایران از فساد و افراط رژیم است

اتحاد علیه ایران هسته‌ای
اتحاد علیه ایران هسته‌ای

سناتور سابق جو لیبرمن، رئیس سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» و مارک والاس، مدیرعامل این سازمان در واکنش به اظهارات ظریف، وزیر خارجه رژیم آخوندی در بیانیه‌یی گفتند: اظهارات ظریف تلاش روشنی برای غافل کردن مردم ایران از فساد و افراط رژیم است.

 

در این بیانیه مشترک که دوشنبه شب ۱۴بهمن منتشر شده است آمده است:

«روشن است که کارزار فشار حداکثری مؤثر واقع شده است. تازه‌ترین اظهارات ظریف علیه اتحاد علیه ایران هسته‌یی از ناحیه رژیمی می‌آید که با بکارگیری دروغ و پروپاگاندا منطقه را بی‌ثبات، و معترضان داخلی را سرکوب می‌کند. اظهارات او تلاش روشنی برای غافل کردن مردم ایران از فساد و افراط رژیم است.»

 ظریف وزیر خارجه آخوندی روز دوشنبه گفته بود  سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌یی «در حوزه تقویت تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران فعال بوده» است.

«وقتی وزیر خارجه کشوری که اصلی‌ترین کشور حامی تروریسم در جهان است، دیگران را تروریست می‌خواند، باید آن را جدی گرفت چرا که ایران از ترور برای تهدید و اجبار و ترساندن» استفاده می‌کند. بکارگیری این روش علیه دیگران «تهدید» است.

«راستی‌ها و حقایق راهنمای وزیر خارجه ظریف و یا رژیم ایران نیست. اما واقعیتها و حقایق راهنمای سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌یی است و ما مرعوب تهدیدات ایران نمی‌شویم.»

چنین تهدیدهایی «الهام بخش ما برای افزایش تلاش‌مان در پاسخگو نگه‌داشتن تهران به‌خاطر اقداماتش، و متوقف کردن تجارت شرکتها در سراسر جهان با رژیم ایران و عوامل تروریستی آن است.»

در این بیانیه تأکید شده: برای بیش از یک دهه سازمان آنها «به‌طور خستگی‌ناپذیر» برای متوقف کردن ایران به دستیابی به سلاح هسته‌یی، حمایت از تروریسم و نقض حقوق‌بشر کار کرده است و به «فشار برای اعمال فشار حداکثری تا زمانی که رفتار رژیم تغییر کند و یا رژیم تغییر کند» ادامه خواهد داد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/173251dd-c114-4f1c-b99a-09ca1fd93978"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات