728 x 90

گفته و نا گفته ها,

گفته‌ها و ناگفته‌ها، از میان رسانه‌های رژیم ۲۹شهریور ۱۳۹۱

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
روزنامه‌های حکومتی چهارشنبه 29شهریور عمده تیترهای خود را به اظهارات خامنه‌ای در مورد توسعه ارتش رژیم اختصاص داده‌اند، خبر به آب انداختن یک زیر دریایی هم با بزرگنماییهای خاص در برخی روزنامه‌ها تا نصف صفحه اول را اشغال کرده است. جار و جنجال مربوط به فیلم موهن، کماکان از تیترهای عمده صفحه اول روزنامه‌هاست، قسمتهایی از یادداشت روز کیهان نیات رژیم را از دمیدن در این آتش تا حدودی روشن می‌کند:

کار کارستان ما با آمریکا (یادداشت روز)
جبهه بیداری اسلامی کار کارستانی با آمریکا کرده که در تاریخ معاصر جهان فراموش نخواهد شد... جسارت و هنر بزرگی است که کسی اراده گلاویز شدن با چنین غول افسار گسیخته‌ای را داشته باشد... بیداری و مقاومت اسلامی، با آمریکا چنین کاری کرده است... عراق جدید بی‌آن که لازم باشد همان ابتدا در محور بیداری و مقاومت اسلامی نقش ایفا کند- که کرد- یک کشیده سنگین در گونه بوش و اوباما به‌عنوان دو روی سیمای آمریکا زد
آمریکا خطای مشابهی را در قبال سوریه (ولو به شکل نیابتی) مرتکب شد که اکنون با پرورده شدن سوریه میانه حال در قواره مرد خط مقدم مقاومت اسلامی، انتظار پرداخت هزینه‌های آن را می‌کشد.
در نظام امت -امامت ایران و در نگرش همه مسلمانان راستینی که این روزها مراکز نمایندگی آمریکا در سراسر جهان را آماج اعتراض خود قرار می‌دهند و فریاد می‌زنند «روحی لک الفداء یا رسول‌الله»، جان سپر بلای باورهای الهی است...
لااقل مصلحت نمی‌بیند اعلان کند که باورهای اسلامی باعث بقا و امنیت و ثبات و روئین تنی ملت ایران و جبهه مقاومت اسلامی در منطقه شده است.. .
دفاع ما از دو خط سیر مقاومت اسلامی و بیداری اسلامی، عین عقلانیت بوده اگر که رنگ و بوی «مجاهدت» و «خطرپذیری» را نیز با خود دارد. و در کدام بازار گوهر امنیت و ثبات و اقتدار و عزت را بدون جد و جهد و سخت‌کوشی یا خطرپذیری و جرئت، به رایگان عرضه می‌کنند؟!

اما به‌رغم این شاخ و شانه کشیدنها اذعان به انزوای نظام را البته با زبان خاص رژیم در روزنامه‌های امروز هم می‌شود:

نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه مشهد بر لزوم به کارگیری همه امکانات برای دفاع از ولایت تأکید کرد... امروز در جامعه و در هنر هفتم هر دستی که به کار گرفته می‌شود به جای ترویج حجاب یک ضربه بر پیکر حجاب می‌زند
محمد تقی رهبر: دولت مقصر بدحجابی است... متأسفانه بی‌حجابی به حدی عادی شده است... انگار نه انگار که جمهوری اسلامی به‌عنوان اسلامی‌ترین نظام در دنیا پرچم‌دار دین است

اگر‌چه روزنامه‌های سه‌شنبه سعی کرده‌اند وضعیت اقتصاد ورشکسته رژیم را در سایه خبرهای مربوط به بحران ارز، کمتر انعکاس بدهند اما خطوط اصلی این بحران در روزنامه‌های حکومتی ترسیم شده است. از جمله در سرمقاله مردم‌سالاری تحت عنوان «اوضاع ارز پیش از سفر به نیویورک» آمده است:

کنترل ارز از دست دولت خارج شده است و اعتراف به این موضوع نیز از سوی دولتی‌ها مطرح می‌شود... افزایش قیمت ارز از آن جهت پراهمیت است که از یک سو ارزش پول ملی را کاهش می‌دهد و از سوی دیگر به‌صورت مستقیم بر قیمت سایر اقلام نیز اثرگذار است و بار روانی آن عملاً سبب شده تا شاهد افزایش قیمت در سایر کالاها هم باشیم...
تلاطم قیمت ارز، علاوه بر تاثیر تورمی در کشور، نگرانی‌های عمومی نیز برای آینده رقم زده است. مردم نسبت به افزایش شدید قیمت‌ها نگرانند و در مقابل، دولت با سکوت و توجیه‌های غیرقابل قبول، بر این نگرانی عمومی افزوده است. با نظر به شرایط نامساعد موجود در کنترل بازار، بیان چند نکته ضروری است:
اول آنکه، پاسخگو نبودن دولت نسبت به وضعیت موجود، سبب شده تا التهاب بازار، شرایط بدتری به خود بگیرد...
وقتی مجلس نمی‌تواند در خصوص قیمت ارز از دولت سؤال کند و دولت «فرار از پاسخگویی» را در دستور کار قرار می‌دهد، چگونه می‌توان انتظار داشت، دولت برای ملت، پاسخی قابل‌قبول ارائه دهد...
دوم آنکه، بدتر از سیاست سکوت و فرار از پاسخگویی، تغییر جایگاه دولت از مجری به یک ناراضی از شرایط موجود است. به‌طور نمونه روزنامه‌ایران در روز 27شهریورماه، با تیتری بزرگ خواهان برخورد با اخلا‌لگران بازار ارز می‌شود. در حالی‌که فراموش می‌کند، نبض بازار ارز در دست دولت و بانک مرکزی است...
اگر ذخایر ارزی کشور همان‌طور که مقامات دولتی مطرح کرده‌اند، بیشترین مقدار در تاریخ ایران بوده است، پس چرا اوضاع ارزی کشور این‌گونه نابسامان است؟
سوم آنکه، دو روز تا پایان اولتیماتوم مجلس به دولت در خصوص کنترل قیمت ارز باقی مانده است... این سؤال مطرح است که برنامه مجلس بعد از پایان اولتیماتوم چیست؟
چهارم آنکه، در حالی که، اوضاع ارز تا این میزان نابسامان است و این افزایش قیمت دلار، سبب شده تا تاثیر مستقیمی بر قیمت دیگر کالاها داشته باشد، احمدی‌نژاد و همراهانش باز هم عزم سفر به نیویورک دارند و برای هشتمین بار به سازمان ملل می‌روند، تا شاید باز هم در خصوص مدیریت جهانی سخن بگویند

شقه در جناح حاکم هم در روزنامه‌های حکومتی انعکاس دارد، بارزترین آن خبر حمایت بیش از نیمی از نمایندگان مجلس از قاضی بدنام سعید مرتضوی است:

ابتکار: امضای 164 نماینده مجلس پای تقدیر نامه مرتضوی
خراسان: نامه قدردانی 162 نماینده مجلس از عملکرد مرتضوی
اعتماد: با تلاش رئیس‌دفتر مرتضوی 164 نماینده از رئیس‌جمهور برای ابقای مرتضوی تشکر کردند... احمد توکلی هم در واکنش به این خبر با بیان این‌که از پیگیری پرونده وی دست نخواهیم کشید، گفت: کسانی که نامه تشکرآمیز به رئیس‌جمهور را امضا کرده‌اند نامه خود را منتشر کنند تا مردم مواضع‌شان را بهتر بشناسند.
مردم‌سالاری: 118 نماینده مجلس از مرتضوی حمایت کردند...
اما همزمان با نامه‌یی که در مجلس برای تقدیر از دولت و مرتضوی تهیه می‌شود دانشجویان مستقل خطاب به احمدی‌نژاد طی نامه‌یی تأکید کردند: درباره استمرار حضور مرتضوی پاسخگو باشید.
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در نامه‌یی سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور تأکید کرد
... لکن لازم است نکاتی در خصوص نحوه مواجهه دولت با موضوع حکم انتصاب آقای سعید مرتضوی به مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی به جنابعالی متذکر گردیم گرچه بارها طی نامه‌ها و بیانیه‌های متعدد هم به جنابعالی، وزیر کار و به نمایندگان محترم مجلس اعتراض خود را نسبت به روند انتصاب و ابقای آقای مرتضوی به‌عنوان مدیرعاملی سازمان تأمین اجتماعی بیان نموده‌ایم اما این روزها با اتفاقاتی روبه‌رو شده‌ایم که با هیچ منطق و استدلالی قابل توجیه و پذیرش نیست.
... آیا فکر نمی‌کنید نحوه برخورد دولت با این موضوع نوعی عوام فریبی، دور زدن قانون و احمق فرض نمودن مردم، نخبگان و دانشگاهیان است؟!
... آیا سوءاستفاده از اختیارات قانونی، خود نوعی فساد و زمینه‌ساز گسترش فساد سازمان‌یافته نیست؟ جالب این‌جاست که گروه‌ها و جبهه‌های گوناگون سیاسی که در انتخابات روبه‌روی هم صف‌آرایی می‌کنند، در سکوت نسبت به این موضوع و عملکرد شبهه‌ناک دولت با هم اتفاق‌نظر دارند و دم بر نمی‌آورند!

این هم گوشه دیگری از بحرانهای گریبانگیر رژیم و جدالهای باندی در تیترهای صفحات اول:

ابتکار: چه انگیزه‌ای پشت طرح نامها برای انتخابات یازدهم نهفته است، کاندیداتوری یا کاندیداسوزی؟
جمهوری اسلامی: نشست غیرعلنی ارزی مجلس با وزرای اطلاعات نفت و اقتصاد
حمایت: ابعاد حقوقی ورشکستگی تجار
راه مردم: احتمال افزایش 2 برابری قیمت بلیت با قطع سهمیه ارزی ایرلاینها
ملت ما: توقف بورس ارز موقتی است کلاف سر در گم ارز با پورتال ارزی پیچیده‌تر شد
شرق: گزارش خبری از سطح شهر، گرانیهای عجیب به بهانه «دلار»
آفتاب یزد: هزینه بوی ماه مهر برای جیب شما؟ بار سنگین لوازم التحریر چینی بر دوش دانش‌آموزان ایرانی
آفتاب یزد: محجوب: جا انداختن احزاب بین مردم کار آسانی نیست
اعتماد: تعطیلی ایرلاینها با افزایش صد درصدی قیمت بلیت
آفتاب یزد: اختلافات به رسانه‌های منسوب به جبهه پایداری رسید تشدید «ناپایداری» در جبهه پایداری آغاز مرحله حذف تدریجی اعضای شاخه تهران جبهه پایداری.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f7310241-ab74-4af6-b578-ca7d232bea33"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات