بنابه گزارشهای رسیده از درون رژیم، بخش عمده گردهمایی سالانه سفیران و نمایندگان رژیم آخوندی در کشورهای خارجی که در هفته اول مرداد در تهران برگزار شد به توجیه آنان درباره دیپلمات تروریست دستگیرشده در آلمان و نحوه رویارویی با مقاومت ایران در سطح بینالمللی و روحیه دادن به دیپلماتهای وارفته و جلوگیری از ریزش آنها اختصاص داشت.
در گردهمایی امسال این نمایندگیها علاوه بر خامنهای، روحانی، جهانگیری و ظریف، که بهطور معمول، همه ساله با آنها دیدار میکردند، پاسدار سلیمانی سرکرده نیروی قدس، محمود علوی وزیر اطلاعات، رحمانی فضلی وزیر کشور، علی لاریجانی رئیس مجلس، صادق لاریجانی رئیس قضاییه، علیاکبر ولایتی مشاور خامنهای، امیر حاتمی وزیر دفاع، علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابوذر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شمار دیگری از سرکردگان رژیم شرکت و سخنرانی کردند.
یکی از اهداف این جلسات همآهنگی بین وزارتخارجه، وزارت اطلاعات، نیروی قدس و دستگاههای صدور افراطیگری در کارزار شیطانسازی، جاسوسی و زمینهسازی برای اقدامات تروریستی علیه مجاهدین و مقاومت ایران بود.
برخی از نمایندگان رژیم در خارج کشور از رویکرد دولتها و محافل سیاسی و مطبوعاتی خارجی در مورد دست داشتن “دیپلمات“های رژیم در یک "اقدام وخیم تروریستی" و "نقض آشکار کنوانسیون وین" ابراز نگرانی میکردند. علوی و ظریف آنها را نسبت به چگونگی "برخورد با قضیه اسدی" توجیه نموده و تأکید کردند با جنگ روانی و پمپاژ اطلاعات دروغین باید "اقدامات قبلی و بعدی نظام علیه منافقین قابل هضم" شود. در همین رابطه نمایندگیهای رژیم موظف شدند روابط خود را با ارگانهای اطلاعاتی و امنیتی کشورهای میزبان فعال کنند.
بنابه یک گزارش درونی پاسداران ضربه به مجاهدین "در اولویت سیاسی، نظامی، امنیتی و اطلاعاتی نظام" است و هدف قرار دادن آنها در رفت و آمدها و سفرهایشان در دستور کار قرار دارد. در اطلاعیه ۲۵مرداد کمیسیون آمده بود، وزارت اطلاعات و نیروی قدس موظف شدهاند اقدامات تروریستی علیه مجاهدین را با به کارگیری مزدوران غیرایرانی، مورد بررسی قرار دهند.
یک موضوع دیگر مورد بحث در این جلسات، همآهنگی وزارتخارجه و نمایندگیهای رژیم در خارج با پاسداران و نیروی قدس در دخالتهای تروریستی و جنگافروزانه در منطقه از جمله در عراق و سوریه و یمن بود. نمایندگان رژیم در خارج دستورالعلمهای لازم برای اینکه چگونه این اقدامات را برای دولت، پارلمان و احزاب و مطبوعات حوزه مأموریتشان توجیه کنند، دریافت کردند.
در این جلسات سرکردگان رژیم تلاش کردند تا به دیپلماتهایی که با توجه به قیام سراسری و تحریمهای جدید نسبت به آینده رژیم بهشدت بیمناک هستند، روحیه بدهند. شورای عالی امنیت رژیم نگران پناهنده شدن برخی از این نمایندگان رژیم به کشورهای اروپایی است.
شورای ملی مقاومت
کمیسیون امنیت و ضدتروریسم
۲۸ مرداد ۱۳۹۷(۱۹ اوت ۲۰۱۸)