پس از افزایش دعواهای باندی در آستانه نمایش انتخابات و فشارها بر تیم مذاکرهکننده اتمی در وین، ظریف نامه گلایهآمیزی برای ولی فقیه ارتجاع خامنه ای نوشت.
پس از حملات تلویزیون حکومتی بهویژه شبکه «پرس تی. وی» به وزارتخارجه و تیم مذاکرهکننده هستهیی رژیم در وین، ظریف، نامهیی گلایهآمیز به ولیفقیه ارتجاع خامنهای نوشت.
ظریف طی این نامه از خامنهای خواسته که «جلوی فشارها گرفته شود تا مذاکرات وین خارج از فشارهای سیاسی داخلی به سرانجام برساند».
همچنین ظریف در این نامه متعهد شده که نامزد انتخابات ریاستجمهوری پیش رو نخواهد شد.
در دعوای باندی و در روند مذاکرات اتمی با قدرتهای جهانی، شبکه حکومتی زیر نظر ولیفقیه پخش سریال امنیتی «گاندو»، همزمان با آغاز مذاکرات هستهیی بهطور مستقیم وزارتخارجه و تیم مذاکرهکننده رژیم را به جاسوسی برای کشورهای بیگانه متهم کرد.
پیش از این ظریف، در جریان پخش سری اول این سریال نامهیی به رهبر جمهوری اسلامی نوشته بود و از تخریب وزارتخارجه توسط این سریال و تلویزیون ایران گلایه کرده بود. اما نه تنها به آن نامه بیتوجهی کاملی شد بلکه سری دوم سریال «گاندو» نیز همزمان با مذاکرات اخیر وین پخش شد.(خبر آنلاین ۵ اردیبهشت)