728 x 90

نگرانی در جمعه‌بازارهای حکومتی از شکاف‌های داخلی؛ هشدار درباره پیامدهای مخالفت با سیاست‌های جنگی

احمد خاتمی در جمعه‌بازار تهران
احمد خاتمی در جمعه‌بازار تهران

آخوند احمد خاتمی در جمعه‌بازار تهران گفت: در رابطه با جنگ و صلح سه گزینه مطرح است. یک گزینه می‌گوید فقط جنگ، فقط بزنید، درب و داغانشان کنید. گزینه دوم گزینه‌یی است که می‌گوید «فقط صلح و لاغیر» که این روزها به دهان بعضی‌ها خیلی مزه کرده و دم به دم سخنرانی می‌کنند. گزینه سوم یعنی مقاومت فعال و دیپلماسی هوشمندانه. در فقه این همان آتش‌بس است.

 

آخوند علم‌الهدی در جمعه‌بازار مشهد با نگرانی از بالا گرفتن مخالفتها با جنگ‌افروزی رژیم گفت: آنهایی که مرتب نقد می‌کنند، با جنگ مبارزه می‌کنند و می‌گویند چرا باید همه‌چیزمان را بدهیم، انرژی هسته‌یی را برای چه می‌خواهیم، هرمز و تنگه را برای چه می‌خواهیم و باید آنها را رها کنیم، در زمین دشمن حرکت می‌کنند.

آخوند علم‌الهدی افزود: این‌که امروز بگوییم برای حفظ وحدت باید حوادثی را نادیده گرفت و دستگاههای امنیتی و انتظامی نیز در مقابل این مسأله بی‌مسئولیت و بی‌تفاوت برخورد کنند، وحدت نیست؛ این یک آتش زیر خاکستر دشمن است.

 

آخوند محمد سعیدی در جمعه‌بازار قم با نگرانی از بحران درونی رژیم گفت نباید اختلاف سلیقه جای دشمن‌شناسی را بگیرد و نباید نقد به تخریب تبدیل شود. تجربه تاریخی نشان داده است که دشمن پیش از آن که با قدرت نظامی حمله کند، بر شکاف‌های درونی تمرکز می‌کند و این اختلاف‌ها برای دشمن فرصت می‌سازد.

آخوند سعیدی افزود: کسانی که از روی غیظ، غضب و عصبانیت دیگران را امر و نهی می‌کنند، جامعه را قطعه‌قطعه می‌کنند و یقینا چنین روشی مورد توصیه شارع نیست.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f6b768ae-0fc8-408f-82c9-4399714cbc76"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات