تلویزیون الجزیره انگلیسی طی گزارشی با ارائه آمار و ارقام به تقلب عظیمی که در انتخابات ریاست جمهوری رژیم ایران صورت گرفته پرداخت.
شورای نگهبان حکم خود را بر پایه آماری که کمیته انتخاباتی رژیم منتشر کرده، اعلام میکند. ولی نگاهی دقیق به این آمار و ارقام و مقایسه آن با آرای انتخاباتی سالهای گذشته یک ناهنجاری چشمگیری را برملا میکند.
ارقام تعجب برانگیز است. بر اساس گزارشهای رسمی منتشر شده توسط رژیم، احمدینژاد حدود 75 درصد آرایی که در انتخابات 2005 به رفسنجانی تعلق گرفت را کسب کرد. لذا این نتایج نشان داد که از هر چهارنفری که دور قبل علیه او رأی دادند، سه نفر نظرشان در این دور نسبت به او تغییر کرد.
مورد مهدی کروبی از این همه عجیب و غریبتر است. 76 درصد کسانی که دور قبل به او رأی دادند، به نظر میرسد این بار احمدینژاد را ترجیح دادند. فراموش نشود که کروبی این دور هم کاندیدا بود.
کروبی در دور اول انتخابات سال 2005 در این استانها پیروز شد. در این استانها نمودارهایی که رنگ روشن تر دارند، درصد پیروزی کروبی و رنگ تیرهتر آرای احمدینژاد را در سال 2005 نشان میدهد.
با نگاهی به این نمودار مشخص است که مردم این استانها به روشنی احمدینژاد را رد کردند.
حال اختلاف میان انتخابات سال 2005 را با انتخابات امسال مقایسه میکنیم. بر اساس کمیته انتخاباتی ایران، احمدینژاد کاملاًًًًًًًً رقیب خود را در این استانها خرد کرده است. این روند حتی در استان لرستان، که استان زادگاه کروبی است، هم تکرار شده. آرای احمدینژاد از 8 درصد در سال 2005 به بیش از 70 درصد در امسال رسیده است. این خود، ما را به یک نکته عجیب و غریب دیگر میبرد.
در سیاست انتخاباتی یک روند منطقی وجود دارد که مستقیما به اقتصاد برمیگردد. تورم در حال حاضر در ایران 25 درصد و رو به افزایش است. بیکاری سرسام آور شده و در این کشور که همه چیز به شدت سوبسیده میشود، دستمزد بهخاطر کاهش قیمت نفت به شدت کاهش یافته است. درآمد نفت سه چهارم بودجه دولت را تشکیل میدهد.
الجزیره با طعنه میگوید: با این وجود، رئیسجمهور رژیم توانست آرای تمامی مردم ناراضی و مخالف را کسب کند! نتایج رسمی دولت به روشنی نشان میدهد، بهرغم وضعیت بد اقتصادی، بهرغم روند منطقی در انتخاباتهای قبلی، و بهرغم تظاهراتهای خیابانی و خشونتها و کشتارها طی روزهای اخیر، احمدینژاد نه تنها به روشنترین وجه برنده این انتخابات شده، بلکه اکنون بیش از هر زمان دیگر «محبوب» هم شده است!.
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f6750259-5763-48d2-af9d-6a988dd69f84"></iframe>