تلویزیون الشرقیه در گزارشی از درگیریهای منطقه سبز بغداد گفت: … . نیروهای تیپ بغداد بعد از اینکه با شلیک سلاحهای سبک و متوسط روبهرو شدند، مواضعی دور از کنترل کامل اتخاذ کردند و از راهی دور یعنی در فاصله 200 تا 300 متری، منطقه شلیک را زیر نظر گرفتند.
برخی منابع گفتند که درگیری با سلاح سبک و متوسط در درون منطقه سبز بین افراد یک شرکت امنیتی ویژه و شماری از افراد ارتش و نیروهای امنیتی عراقی رخ داده است.
این منابع گفتند این درگیری بعد از اینکه 20 دقیقه متوقف شد، مجددا از سر گرفته شد و اینکار همزمان با شمارش آرای انتخابات روز پنجشنبه بود.
الشرقیه گفت، افرادی که از داخل منطقه الخضراء تماس گرفتهاند گفتند که این درگیریها در نزدیکی منزل وزیر دفاع و برخی فرماندهان نظامی عراقی با استفاده از سلاح سبک و تیربار بی کی سی و لندکروزهای شیشه مات و گشتهای پیاده صورت گرفته است.