728 x 90

اعدام جنایتکارانه زندانی سیاسی عبدالجلیل شه‌بخش از هموطنان بلوچ در زاهدان

اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران
اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

اعدام جنایتکارانه زندانی سیاسی عبدالجلیل شه‌بخش از هموطنان بلوچ در زاهدان

به اتهام شناسایی و حمله مسلحانه به مقر‌های انتظامی با هدف انتقامجویی و عضویت در گروه انصارالفرقان

آتش گشودن مزدوران اطلاعات به روی یک خودرو در جاده سرباز و جان باختن ۴ هموطن بلوچ

خانم رجوی جنایتهای ضدانسانی علیه هموطنان بلوچ را قویاً محکوم و به اقدام فوری برای توقف اعدام زندانیان سیاسی فراخواند

بامداد سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت، دژخیمان رژیم آخوندی در یک اقدام جنایتکارانه عبدالجلیل شه‌بخش، زندانی سیاسی از هموطنان بلوچ را به اتهام «بغی از طریق حمله مسلحانه به مقر‌های انتظامی و عضویت در گروه انصارالفرقان» در زندان زاهدان سربدار کردند.

قضاییه جلادان اعلام کرد عبدالجلیل یکی از عناصرکلیدی تیمی بود که در جریان قیام ۱۴۰۱ «با هدف انتقام‌جویی و ایجاد ناامنی، شناسایی مقر‌های انتظامی را در دستور کار قرار داده بود».

در جمعه خونین زاهدان در ۸ مهر ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۵تن از هموطنان بلوچ بعد از نماز جمعه به‌دست پاسداران و دیگر نیروهای سرکوبگر به‌شهادت رسیدند.

در یک جنایت فجیع دیگر در روز گذشته، دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ عوامل وزارت اطلاعات در مسیر پهره- سرباز به روی یک خودرو آتش گشودند که در اثر آن ۴تن از هموطنان بلوچ جان باختند.

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران، این جنایتهای ضدانسانی علیه هموطنان بلوچ را قویاً محکوم کرد و گفت فاشیسم دینی حاکم بیهوده تلاش می‌کند با اعدام جوانان شورشگر ایران‌زمین از آتش خشم خلق بگریزد و سرنگونی خود را به تأخیر بیاندازد. وی مجمع عمومی و شورای امنیت ملل متحد را به اقدام فوری و مؤثر برای توقف اعدام زندانیان سیاسی در ایران فراخواند و افزود سردمداران این رژیم به‌خاطر ۴۷سال جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی باید در برابر عدالت قرار گیرند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ (۱۲می ۲۰۲۶)

زندانی سیاسی عبدالجلیل شه‌بخش

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ef7052f1-945d-49c8-8f1b-f784d89bb4b1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات