خبرگزاری فرانسه خبر حضور رئیسجمهور برگزیده مقاومت در آلمان را مخابره کرد و افزود: نمایندگان آلمان روز دوشنبه از دولت خود خواستند تا از خارج ساختن نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی اتحادیه اروپا حمایت کند.
در بیانیهای که از سوی 150تن از نمایندگان احزاب مختلف امضا شد، آمده است، ما از دولت میخواهیم که همراه با فرانسه که ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهدهدارد در راستای حذف این برچسب تلاش کند.
خبرگزاری فرانسه افزود: این بیانیه قوی که از سوی نمایندگان به امضا رسید همچنین گفته است که رژیم بیرحم ایران، از این برچسب برای توجیه فشار بر 4هزار تن از اعضای این مقاومت که در قرارگاه شرف هستند، استفاده میکند.
سفر خواهر مربم به آلمان
نمایندگان پارلمان آلمان، خواستار خارج ساختن نام مجاهدین از لیست تروریستی شدند
-
- سیاسی
- 1387/09/05
پارلمان آلمان
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/eebd61da-0610-4679-ba60-006a27943a53"></iframe>