728 x 90

آمریکا بخشی از موشکهای تاد مستقر در کره جنوبی را برای جنگ با رژیم ایران به خاورمیانه منتقل کرد

سامانه موشکی تاد مستقر در کره جنوبی
سامانه موشکی تاد مستقر در کره جنوبی

گاردین: پس از ۹سال استقرار سامانه تاد در سئول، واشنگتن بخش‌هایی از آن را خارج کرده و به خاورمیانه فرستاده است

دولت آمریکا بخشی از سامانه موشکی تاد مستقر در کره جنوبی را خارج کرده و برای استفاده در جنگ علیه رژیم ایران به خاورمیانه منتقل نموده است.

روزنامه گاردین روز ۲۱ اسفند نوشت: دولت محافظه‌کار در سئول، با حمایت واشنگتن، اصرار داشت که سامانه تاد مؤثرترین راه برای شناسایی و نابود کردن موشکهای کره شمالی است که ممکن است علیه کره جنوبی و ۲۸هزار و ۵۰۰نیروی آمریکایی مستقر در آنجا به کار گرفته شود.

اما اکنون ۹سال پس از استقرار این سیستم، گزارش‌شده که آمریکا بخش‌هایی از آن و هم‌چنین تجهیزات نظامی دیگر را از کره جنوبی خارج کرده تا در جنگ خود علیه رژیم ایران به کار گیرد.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ed4cd492-6c62-4f08-ab7e-84c6eff29c4a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات