728 x 90

نقشه‌مسیر مجاهد قهرمان بابک علیپور

مجاهد قهرمان بابک علیپور
مجاهد قهرمان بابک علیپور

مجاهد قهرمان بابک علیپور

«نقشه‌مسیر ۱۴۰۵» -زندان قزلحصار

بنام خدا

با عرض سلام و ارادت فراوان

با آرزوی سلامت و جنگندگی و قبولی طاعات در این ماه پرخیر و برکت برای شما خواهر زهرای عزیز، که در این روزهای سرنوشت‌ساز تاریخ ایران در جنگ با این رژیم ضدبشری با ایستادگی و تهاجم خود ما را به استمرار در مبارزه فرا می‌خوانید.

به فرموده برادر مسعود امسال خطیرترین و حساس‌ترین سال است و هم‌چنین در شهریورماه گفتند «یک گام تا قیام» این حرف برادر به‌طور واقعی در دیماه امسال (۱۴۰۴) برایم عینی شد. در دیماه آتشفشان خشم خلق ستمدیده فوران کرد و شجاعت و فداکاری با سلاح و سازمانیافتگی تحت رهبری واحد به میدان آمد، در برابر سبعیت مزدوران جنایتکار خامنه‌ای و این شور و شوق برای آزادی پایان نیافت و مجدداً در چهلم شهدای قیام آتشین دیماه ۱۴۰۴، بازگشایی دانشگاهها بعد از امتحانات پایان ترم که در شعارهای خود نفی شاه و شیخ و بر قراری جمهوری دموکراتیک را فریاد می‌زدند و در کیفی‌ترین نقطه آن رژه خواهران موتورسوار با بهمراه داشتن پرچم مزین به نماد «ارتش آزاد یبخش ملی» و در اوج آن عملیات قهرمانانه خواهران و برادران کانون‌های دلاور شورشی و غرش اسلحه مجاهد خلق به سینه خائنین بیت‌العنکبوت نمایان شد. درود بر شهدا، مجروحان و دستگیر شدگان این عملیات پیروزمند ـ اینها نمونه‌هایی بود برای اثبات رهنمودهای برادر مسعود. این روزها هم‌چنان سمت و سو در جهت سرنگونی و رسیدن به آزادی پایدار است. خصوصاً در این روزهای اخیر که علی خامنه‌ای کشته شده و مجتبی بر منصب موروثی ولایت فقیه تاج گذاری کرده، دیکتاتورها آمدند و سرنگون شدند و مردند و کشته شدند و حال نوبت دیکتاتوری خامنه‌ای پسر شده، اما آنچه که پا برجا و استوار ماند همان شجره طیبه‌ای است که از دهه چهل بنیانگذاران کبیر بر اساس «مکتب اسلام انقلابی» آن را تأسیس کردند تا زنگارهای ۱۴۰۰ ساله بعد از شهادت حضرت علی را از دامان "اسلام انقلابی" بزدایند.

در این زمانه این مجاهدین خلق ایران هستند که برای بارور کردن رنج و خون بنیان‌گذاران که در پی برقراری حکومت عدل علی (ع) بودند با دار و ندار به پیکار و تعیین‌تکلیف نهایی آخوندهای حاکم به مبارزه ادامه می‌دهند با این امید که فطر رهایی خلق قهرمان با دستان مبارکشان به‌زودی محقق شود. این ایام تاریخ‌ساز که مصادف شده با ایام مبارک رمضان که ماه مسئولیت، ماه انتخاب و قیام است، در این شب عزیز «شب قدر» با اطاعت مولای متقیان که قدر هر انسان باورمند به اسلام و مجاهدت است، برای تحقق آرمانهای آن حضرت که همانا آزادی و عدالت اجتماعی است حال که قرعه فال به نام من شده، تعهد می‌دهم که با باور به رهنمودهای رهبری و هم‌چنین تمسک به انقلاب خواهر مریم برای پاسخگویی به مسئولیتهای این دوران که جنگ جنگهای ما با ارتجاع و استعمار است بیش از پیش جامه عمل بپوشم و هم‌چون دلیران کانون‌های شورشی در داخل و همرزمانشان در خارج از ایران که امان را از رژیم گرفتند از فدیه جان ناقابلم دریغ نکنم و در تهاجم حداکثری به مقاومتم در زندان استمرار بخشم و سرخم نکنم و حاضر به یراق برای جنگ صد برابر در چند جبهه برای سرنگونی فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران و برقراری جمهوری دموکراتیک نوین باشم.

حاضر، حاضر، حاضر

بابک علی‌پور ـ قزلحصار

۲۱ اسفند ۱۴۰۴

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ec8c98ef-7148-4aaa-8374-eb6d93e582bb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات