728 x 90

انتقال خشونت‌بار ۱۰زندانی سیاسی از اوین و فشافویه به قزلحصار

انتقال خشونت‌بار ۱۰زندانی سیاسی از اوین و فشافویه به قزلحصار
انتقال خشونت‌بار ۱۰زندانی سیاسی از اوین و فشافویه به قزلحصار

انتقال خشونت‌بار ۱۰زندانی سیاسی از اوین و فشافویه به قزلحصار

  • انتقال ناگهانی و خشونت‌بار ۷زندانی سیاسی از اوین به واحد ۳ زندان قزلحصار
  • همزمان ۳زندانی سیاسی دیگر ابوالفضل رهبر، امید رهبر و فرشید دولتیاری نیز از فشافویه به قزلحصار منتقل شدند.
  • اتهام این ۳نفر عضویت در سازمان مجاهدین خلق است.
  • دژخیمان قضاییه جلادان روز دوشنبه ۲۴فروردین ۱۴۰۵، هفت تن از زندانیان سیاسی محبوس در بند ۷ اوین از جمله میریوسف یونسی متولد ۱۳۳۴ (۷۱ساله) را با خشونت و وحشیگری به سلول‌های انفرادی واحد ۳ زندان قزلحصار منتقل کردند.
  • یکی دیگر از زندانیان منتقل شده از اوین مهدی وفایی ۴۰ساله است که در خرداد ۱۴۰۱ دستگیر و به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و عضویت در سازمان مجاهدین به ۶سال حبس محکوم شده بود.
  • شیوا اسماعیلی، مادر مهدی وفایی از زندانیان سیاسی محبوس در بند زنان اوین است که از اسفند ۱۴۰۱ در تهران دستگیر و به ۱۰سال حبس محکوم شده است.
  • دژخیمان اوین ۷زندانی را با دست‌بند، پابند و چشم‌بند منتقل کردند، قبل از حرکت سرهای آنها را تراشیدند و آنها را با شلنگ آب مورد ضرب و شتم قرار دادند و مجروح کردند.
  • مقاومت ایران خواهان بازدید گزارشگر ویژه و هیأت حقیقت‌یاب بین‌المللی از محل نگهداری این زندانیان و اطلاع از وضعیت آنها و علت انتقال به این قتلگاه شناخته‌شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ea5915b0-e6dd-470b-b6f8-82ded042bee0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات