728 x 90

شکایت یمن از شبه‌نظامیان حوثی‌ به‌دلیل گلوله‌باران تعز

عبدالملک المخلافی وزیر خارجه یمن
عبدالملک المخلافی وزیر خارجه یمن
وزارت‌خارجه یمن به‌دلیل گلوله‌باران مستمر شهر تعز توسط شبه‌نظامیان حوثی که از رژیم ایران فرمان می‌گیرند به سازمان ملل‌متحد شکایت کرد.
 
خبرگزاری رسمی یمن «سبا»، روز شنبه 25شهریور 96: وزارت امور خارجه یمن با ارسال چندین نامه فوری به آنتونیو گوترز دبیرکل سازمان ملل، اسماعیل ولدالشیخ احمد نماینده این سازمان در یمن، دفتر کمیساریای عالی حقوق‌بشر و نمایندگان 18کشورحامی صلح در یمن نسبت به ادامه گلوله‌باران شهر تعز توسط شبه‌نظامیان حوثی شکایت کرد.

گفتنی است که شب گذشته شهر تعز، توسط کودتاچیان؛ شامل حوثی‌ها و حامیان علی عبدالله صالح گلوله‌باران شد، بر اثر آن 14غیرنظامی که بیشتر آنان کودکان هستند کشته و زخمی شدند.

یکی ازکارمندان بیمارستان «الثوره» احمد الجحیفی گفت: «حوثیها محله‌های شهب الدبا و سوق الصمیل در شرق تعز را گلوله‌باران کردند که بر اثر آن 3کودک کشته و 9غیرنظامی دیگر زخمی شدند».

وزیر خارجه یمن پیشتر گفته بود: کودتاگران به‌دلیل حمایت‌های مالی و لجستیکی رژیم ایران تن به صلح نمی‌دهند

وی که در تاریخ ۲۶مرداد ۹۶در جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل درباره یمن سخن می‌گفت تأکید کرد: ”جنگ را گروهی به ما از طریق سرکشی در مقابل دولت قانونی، تحمیل کرد، دولتی که از سوی جامعه بین‌المللی به‌رسمت شناخته شده‌ است“.
المخلافی در ادامه سخنان خود درباره جنایات شبه‌نظامیان حوثی مورد حمایت ایران و همدستانشان اضافه کرد ”از آغاز جنگ تاکنون، بیش از 4هزار نفر تنها در شهر تعز از سوی کودتاگران کشته شده‌اند و در میان سکوت جامعه جهانی، فهرست افراد زندانی شده توسط کودتاگران هر روز گسترده‌تر می‌شود“.

وی در ادامه با تأکید بر نقش مخرب رژیم آخوندی در این کشور و حمایت این رژیم از کودتاگران حوثی گفت: ”یمن از تروریسم رنج می‌برد و ما با جامعه جهانی برای مبارزه با تروریسم همکاری می‌کنیم. کودتاگران به‌دلیل حمایت مالی و لجستیکی که از ایران دریافت می‌کنند، پیشنهاد صلح را رد می‌کنند“.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e9114217-a93b-4b64-88b2-3d990313a224"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات