728 x 90

اختلاس عوامل رژيم,حمله به احمد ي نژاد,شقه دروني رژ

گزیده‌یی از نمایش روحوضی ”نیش‌وکنایه“ گرگهای باند خامنه‌ای در مجلس آخوندی

-

رویارویی پاسدار علی لاریجانی با پاسدار احمدی‌نژاد - آرشیو
رویارویی پاسدار علی لاریجانی با پاسدار احمدی‌نژاد - آرشیو
پاسدار هزارتیر احمدی‌نژاد: برای اختلاسی که هنوز معلوم نیست، وزیرم برود خودکشی کند؟

ظاهرش شوخی بود و کنایه اما این حرفها در جلسه‌یی گفته می‌شد که وزیرش هنوز متهم بود، راست نگفته و بسیاری از اصول‌گرایان در همان لحظات عصبانی بودند که چرا باید به جای آن‌که رئیس یک دولت به‌صورت جدی و رسمی درباره نقش دولتش در اختلاس اخیر صحبت کند، یا سر حرف را می‌کشاند به استکبار و دشمن و پرت کردن موشک ایرانی به فضا یا می‌بردش در مایه‌های طنز وزرا؟
به گزارش سایت حکومتی شفاف ۱۱آبان به‌نقل از اعتماد گوشه‌هایی از کنایه‌های احمدی‌نژاد عبارت است از:
«وزیرم برود خودکشی کند، برای اختلاسی که هنوز معلوم نیست مقصر هست در آن یا نه؟ چرا آدرس غلط می‌دهید به مردم» ؟
می‌گفت بروید پدر هر کسی را که اختلاس کرده در بیاورید اما آقای لاریجانی، اگر یک قاضی اشتباه کند، شما به رئیس قوه قضاییه می‌گویید برو خودکشی کن» ؟
جملاتی که صدای خنده نمایندگان را پس از شنیدن آنها بالا می‌برد و البته در گوشه‌وکنار صحن هم سرهایی به نشانه تأسف تکان می‌خورد.
می‌گفت: «دولت از دولت من راه‌بیا‌تر با این مجلس سراغ دارید؟ هر وزیری را کار دارم، می‌گویند رفته کمیسیون. می‌پرسم کدام کمیسیون؟ می‌گویند کمیسیون‌های مجلس»!
صدای اعتراض که بلند شد، لاریجانی مجبور شد با لبخند، کنایه احمدی‌نژاد را با کنایه جواب دهد که: «آقای احمدی‌نژاد! شاید وزرا جای دیگر می‌رفتند و به شما آدرس غلط دادند» که احمدی‌نژاد بی‌درنگ به او پاسخ داد: «شاید آن‌قدر به جلسات کمیسیون‌ها رفت‌وآمد داشته‌اند که از این کارها هم یاد گرفتند»!
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e7015b7b-7ef5-4ea9-a099-e534636f0e66"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات