آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا هشدار داد: «رژیم ایران چند ماه با توانایی ساختن مواد قابل انشقاق برای ساختن یک سلاح اتمی فاصله دارد».
وزیر خارجه آمریکا که روز دوشنبه ۱۳بهمن با تلویزیون ان.بی.سی مصاحبه میکرد افزود: «اگر رژیم ایران به عدم تبعیت خود از محدودیتهای برجام ادامه بدهد ظرف چند هفته به این توانایی خواهد رسید».
آنتونی بلینکن گفت: «اگر رژیم ایران به پای میز مذاکره برگردد و سپس با متحدان و شرکای آمریکا بر روی یک توافق قویتر و طولانیتر شامل سایر مسائل کار کند آمریکا نیز به میز مذاکره باز خواهد گشت».
وی در مورد اینکه آیا آزاد شدن آمریکائیهای دستگیر شده در ایران شرط شروع مذاکرات خواهد بود یا خیر گفت: «بدون ارتباط با هر توافقی، آمریکائیهای دستگیر شده باید آزاد شوند. همین. ما بر روی بازگشت آنها به خانه به هر ترتیبی متمرکز هستیم».
روز یکشنبه ۱۲بهمن ظریف وزیر خارجه رژیم در مصاحبه با سایت خامنهای گفت: ترامپ در این ۴ سال تحریمهایی را تحمیل کرده که حتی اگر آمریکا به برجام برگردد این تحریمها کماکان باقی میماند، چون تحت عنوان تروریسم است.
خطیبزاده سخنگوی وزارتخارجه رژیم در نشست خبری روز دوشنبه ۱۳بهمن گفت: «ما منتظر اقدام ایالات متحده هستیم اقدام هم یعنی رفع تحریم مؤثر رفع تحریم مؤثر یعنی تمامی تحریمهایی که بعد از روی کار آمدن آقای ترامپ با گردن کشی و سرکشی در خصوص معاهدات بینالمللی نرم های بینالمللی از جمله قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل متحد و برجام اتفاق افتاد کلیه آنها باید بهطور مؤثر لغو شوند (ترانزیشن) برای ما آنچه که نوشته شده بر روی کاغذ تعهدی که ایالات متحده پذیرفته قطعنامه الزامآور ۲۲۳۱ ملاک هست و آن چیزی هست که انتظار میرود اگر دولت آقای بایدن بهدنبال اصلاح مسیر غلط دولت قبلی ایالات متحده هست باید این مسیر را بدون کم و کاست انجام بدهد (ترانزیشن) ما در کمتر از چند هفته دیگر به تاریخ توقف تاریخی که در قانون مجلس مشخص شده در مورد توقف نظارتهای فراپادمانی میرسیم و اگر تا آن موقع اقدامی صورت نگرفته باشد قانون اقدام مؤثری صورت نگرفته باشد دولت موظف است به برداشتن گام بعدی خواهد بود».
روزنامهٔ حکومتی اقتصاد سرآمد روز ۱۳بهمن در مطلبی نوشت: برخلاف تصور رئیسجمهور و برخی مسئولان ارشد دولتی، بایدن نمیتواند تمام تحریمهای اعمال شده از سوی ترامپ پس از خروج از برجام را بهراحتی لغو کند زیرا برخی از این تحریمها مثل تحریم بانک مرکزی و شرکت ملی نفت با برچسب تروریستی، با استناد به قانون کاتسا شکل گرفته و بایدن اختیار لغو آن را ندارد.
روزنامهٔ حکومتی آرمان ۱۳بهمن نوشت: مسأله ایران و آمریکا برای بازگشت به برجام به نقطهای رسیده است که هر یک از طرفین از طرف مقابل درخواست دارد که در ابتدا گامی بردارند. با این وجود شرطهایی که برای همدیگر وضع کردهاند نیز اندکی کار را سخت کرده است.
این خواستهها این خطر را ایجاد میکند که در روابط دو کشور یک انجماد بهوجود آید و این انجماد به طولانیتر شدن احیای برجام ختم خواهد شد و این امر به ضرر ایران است.