728 x 90

یادی از مجاهد خلق علی‌اکبر دانشورکار

مجاهد شهید علی‌اکبر دانشورکار
مجاهد شهید علی‌اکبر دانشورکار

علی‌اکبر دانشورکار متولد شهریور ۱۳۴۵ در تهران، مهندس عمران اخراجی، پیک موتوری بود. او در روز ۱۳دی ۱۴۰۲، در منزلش در تهران دستگیر شد. اتهامات او، بغی، اجتماع و تبانی علیه امنیت رژیم مفلوک آخوندی، عضویت در مجاهدین، تخریب اموال ارگان‌های سرکوبگر و غارتگر رژیم اعلام شد و مدت چند ماه در ۲۰۹ تحت بازجویی قرار داشت. در اردیبهشت ۱۴۰۳ به او گفته شد که به بغی، ارتباط و همکاری با سازمان مجاهدین خلق و اجتماع و تبانی علیه رژیم متهم شد.

از اتهامات علی‌اکبر دانشورکار قیام مسلحانه در برابر رژیم جنایتکار آخوندی(بغی) و عضویت در مجاهدین خلق بود که بر علیه نظام، قیام مسلحانه با پرتاب لانچر کرده‌ است. او به اجتماع و تبانی علیه امنیت رژیم متهم شده بود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e4e18237-f8fe-44de-b2d8-d24f85dcdb3e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات