728 x 90

دخالت رژيم درعراق,

احمد العلوانی اظهارات پاسدار سلیمانی در مورد عراق را بی‌شرمانه خواند و آن را دخالت آشکار در عراق دانست

-

احمد العلوانی
احمد العلوانی
احمد العلوانی رئیس کمیسیون اقتصاد پارلمان عراق تشکیل ایالت الانبار را امری قانونی و ناشی از خواست مردم دانست و کارشکنیهای دولت مالکی در این زمینه را محکوم کرد. احمد علوانی فاش کرد: رژیم ایران برای الانبار طرحی دارد و آن نیز اشغال مجدد آن به‌دلیل اوضاع در سوریه و جلوگیری از اعلام ایالت الانبار می‌باشد. وی گفت: قاسم سلیمانی فرمانده سپاه پاسداران ایران بدون هیچ شرمی و بدون صحبت کردن در لفافه آنطور که برخی از سیاسیون عراقی می‌کنند گفت که ایران دخالت آشکاری در امور داخلی عراق دارد و گفت که ایران توان اداره امور در عراق و تشکیل دولت اسلامی در عراق را دارد و این بخشی از طرح ایران است که می‌خواهد از طریق آن عراق را تقسیم کند. به همین خیال باشند. در واقع باید با اظهارات سلیمانی همان‌طور که با اظهارات اردوغان رفتار شد، رفتار شود.
وی از نوری مالکی خواست در برابر این دخالت آشکار رژیم ایران موضعگیری کند. دخالتی که با تأسف بسیار عراق را ولایت وابسته به ایران قرار داده است.
خالد العلوانی گفت: با توجه به خروج نیروهای آمریکایی و دخالت رژیم ایران در شرایط سخت و پیچیده‌ای به‌سر می‌بریم. اظهارات قاسم سلیمانی نیازی به تفسیر ندارد وی به روشنی گفت و من خلاصه می‌گویم که عراق بخشی از ایران است و این ایران است که در صحنه سیاسی و امنیتی عراق حاکمیت می‌کند. من سؤال می‌کنم چه معامله‌ای بین رژیم ایران و آمریکا صورت گرفته که عراق به این شکل به ایران تحویل داده شود. در واقع این موضع به یک موضعگیری ملی و میهنی نیاز دارد.
احمد العلوانی افزود: رژیم ایران ضدتشکیل ایالتها می‌باشد حتی با تشکیل ایالت دیالی و صلاح‌الدین ضدیت می‌کند. در این رابطه اطلاعات موثقی وجود دارد که رژیم ایران در هماهنگی با شبه‌نظامیان منطقه‌یی تلاش می‌کنند تا تحت اسم القاعده و غیره مجدداً انبار را اشغال کنند. این رژیم ایران است که می‌خواهد دولت اسلامی آنطور که مدعی است، تشکیل دهد که گویا ایران قیم عراق است. همه می‌دانند که رژیم ایران یکی از دشمنان اسلام است و همه میزان نقش منفی این رژیم را می‌دانند… بگذارید توضیح دهم در مورد بهار عرب، ایران کشوری است که در موضعگیری از تمامی انقلابات در تونس و مصر و لیبی حمایت نمود ولی چرا وقتی نوبت به رژیم سوریه می‌رسد، موضع رژیم ایران متفاوت می‌شود و دلیل آن جز موضع شناخته شده فرقه‌گرایانه این رژیم نیست. آن‌چه در منطقه و عراق رخ می‌دهد به بازتابهای فروپاشی نظام سوریه که به یاری خدا به‌زودی صورت می‌گیرد، ربط دارد.
احمد العلوانی تصریح کرد: به یاری خدا ایالت الانبار به‌زودی اعلام خواهد شد و النخیب بخشی از انبار است و به هیچ‌کس، هرکس که باشد اجازه نخواهیم داد به حتی یک سانتیمتر از الانبار دست درازی کند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e3abf280-c11c-4507-ae11-956a28d6cc2e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات