خبرگزاری رویتر از یک طرح سازمان مللمتحد برای واگذاری بندر حدیده یمن به یک نیروی بیطرف خبر داد.

طرح سازمان ملل متحد برای واگذاری بندر حدیده یمن
رویتر روز شنبه 27خرداد 96 گفت: دولت یمن اعلام کرد از طرح دو مادهیی سازمان مللمتحد برای کاهش درد و رنج مردم در جنگ داخلی یمن حمایت میکند اما شبهنظامیان حوثی وابسته به رژیم ایران در این رابطه ابراز تردید کرده است.

بندر حدیده یمن
شورای امنیت سازمان ملل روز پنجشنبه مصرانه از طرفهای درگیر در جنگ یمن خواست با طرح سازمان ملل برای اداره بندر حدیده که در دست شبهنظامیان حوثی است موافقت کنند.

واگذاری بندر حدیده به یک نیرو بیطرف
سازمان مللمتحد پیشنهاد کرد بندر حدیده که یک مرکز حیاتی تحویل کمکهای انساندوستانه در دریای سرخ است و 80درصد واردات غذایی یمن به آنجا میرسد توسط یک نیروی بیطرف اداره شود.
عبدالمالک المخلافی وزیر خارجه یمن در توئیتر خود نوشت: دولت ما پیشنهادات سازمان مللمتحد را پذیرفته است.
عبدالمالک المخلافی وزیر خارجه یمن در توئیتر خود نوشت: دولت ما پیشنهادات سازمان مللمتحد را پذیرفته است.