728 x 90

اشغال بخشي از اشرف با زرهي,

کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل - کشتار مجاهدان اشرف، تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی

-

کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل - کشتار مجاهدان اشرف، تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی
کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل - کشتار مجاهدان اشرف، تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی
به‌دعوت کمیته پارلمانی دوستان ایران دموکراتیک در بلژیک، روز پنجشنبه 31فروردین‌ماه یک کنفرانس مطبوعاتی مقابل سفارت آمریکا در بروکسل برگزار شد. در این کنفرانس که به‌ریاست سناتور دیرک کلاس رئیس این کمیته و عضو هیأت‌رئیسه سنای بلژیک تشکیل شد، پرفسور اریک داوید، حقوقدان برجسته بین‌المللی، امانوئل گوئلت، وکیل دادگستری بلژیک و فیروز محوی، از اعضای کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت شرکت داشتند.

سناتور دیرک کلاس، عضو هیأت‌رئیسه سنای بلژیک و رئیس کمیته پارلمانی دوستان ایران دموکراتیک در بلژیک گفت: «از آن‌جا که مدتها برای تضمین حقوق مجاهدان اشرف و وادار کردن آمریکاییها به انجام مسئولیتشان در قبال اشرف کوشش کرده بودم، شخصاً احساس درد و ناراحتی می‌کنم. سازمان مجاهدین خلق یک جنبش واقعاً دموکراتیک است که آخوندها از آنها بیش از هر کس دیگری می‌ترسند. وقتی که رژیم ایران از سازمان مجاهدین خلق و این افراد غیرمسلح و بی‌دفاع در اشرف می‌ترسد، می‌توانیم نتیجه‌گیری کنیم که این نیرو بسیار جدی است و بهترین شانس را در رهبری این جنبش برای سرنگونی استبداد دینی دارد.
دولت آمریکا مسئول است و نباید از مسئولیت خود بگریزد. زمان آن رسیده که آمریکا سازمان مجاهدین خلق را همان‌طور که ما در اروپا انجام دادیم، از لیست خارج کند».
سناتور کلاس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «ما اخبار عجیبی شنیده‌ایم که دولت عراق در نظر دارد تحقیقاتی! انجام دهد. انتظار انجام تحقیقات معتبر از مالکی مثل این است که از قاتل انتظار بررسی جرم خود را داشته باشیم. اعتبار دولت عراق برای انجام این بررسیها صفر است».
سناتور کلاس با اعلام حمایت از فراخوان رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت به شورای امنیت ملل‌متحد برای تعیین یک نماینده و تحقیق در مورد جنایت 19فروردین در اشرف افزود: «ما از دولت بلژیک می‌خواهیم از انتصاب نماینده ویژه سازمان ملل‌متحد برای تحقیق بیشتر در مورد جنایات ارتش عراق در حمله 8آوریل (19فرودین) حمایت کند و اقدامات فوری را برای طرح این موضوع در شورای امنیت ملل‌متحد آغاز نماید. ما دولت بلژیک را فرا می‌خوانیم تا دست به اقدامات عملی جهت تحویل گرفتن حفاظت کمپ اشرف توسط نیروهای سازمان ملل‌متحد و خروج نیروهای عراقی از اشرف بزند».

پرفسور اریک داوید حقوقدان برجسته بین‌المللی با تأکید بر مسئولیت آمریکا و ملل‌متحد در تأمین حفاظت اشرف گفت: «ملل متحد موظف است که به‌طور جدی وارد شده و از حفاظت ساکنان اشرف برای جلوگیری از کشتار آنان مطمئن شود. دولت ما در بلژیک نیز موظف است توجه سازمان ملل‌متحد و شورای امنیت را به این مسأله جلب کند تا اقدامات لازم را برای حفاظت ساکنان اشرف اتخاذ کنند. اتفاقاتی که در 8آوریل (19فروردین) صورت گرفت، تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی محسوب می‌شود. لذا باید اقدام عملی طبق ماده 7، مشابه اقداماتی که در لیبی انجام می‌دهیم، صورت بگیرد. مینیمم این است که سازمان ملل‌متحد یک هیأت دائمی در اشرف داشته باشد. هم‌چنین یک تیم تحقیق مستقل نیز باید به اشرف فرستاده شود تا مسئولیت این واقعه را مشخص بکند. این حداقل درخواستی است که از جامعه بین‌المللی داریم».

امانوئل گوئلت حقوقدان بلژیکی با تأکید بر تعهدات حقوقی و اخلاقی ملل‌متحد و آمریکا در قبال حفاظت اشرف و ممانعت از کشتار آنان افزود: «دولت بلژیک و اروپا هم باید فعالانه وارد شوند و ما باید فعالیتهایمان را گسترش دهیم تا حرف ما شنیده شود».

فیروز محوی، عضو کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران در این کنفرانس مطبوعاتی از ملل‌متحد خواست تا ابتکارعمل را برای حفاظت اشرف به دست بگیرد و مسئولیت یک تحقیقات مستقل در مورد کشتار مجاهدان اشرف در 19فروردین را بپذیرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e14d168d-42ef-4b4d-ae7c-3184050369d2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات