728 x 90

سوريه,

نقش آخوندها در کشتار مردم سوریه

-

کشتار در سوریه را متوقف کنید
کشتار در سوریه را متوقف کنید
همان‌طور که اپوزیسیون سوریه فریاد می‌کشد، آیا نیروهای روسی، ایرانی، عراقی و لبنانی دوشادوش نیروهای بشار اسد برای مقابله با انقلاب تلاش نمی‌کنند؟ آیا عمده کسانی که مکالمات انقلابیون را شنود می‌کنند ایرانی نیستند؟ آیا دستگاه مراقبت و شنود که دستگاه امنیتی سوریه استفاده می‌کند ایرانی و روسی نیست؟
آیا برخی رژیم ایران را متهم نمی‌کنند که حتی در پارازیت انداختن ماهواره‌های عربی که انقلاب سوریه را پوشش می‌دهند دست دارد؟ آیا سفیر رژیم ایران عمده وقتش را در کاخ ریاست‌جمهوری برای کمک به بشار اسد برای سرکوب انقلاب سپری نمی‌کند؟ آیا بخشهایی از ارتش عراقی- ایرانی در سربریدن انقلابیون نقش ندارند؟
آیا عراق نظام سوریه را از نظر نفتی و مالی حمایت نمی‌کند؟
اینها سؤالاتی که تلویزیون الجزیره در مورد دخالتهای رژیم ایران و دولت نوری مالکی در سوریه انجام می‌دهند.
محی‌الدین اللاذقانی، عضو شورای ملی سوریه: سوریه فقط از سوی نظام و دستگاههای امنیتیش اشغال نشده بلکه از سوی ایران، روسیه و چین نیز اشغال شده است. تو گفتی که سفیر رژیم ایران در کاخ ریاست‌جمهوری ساکن است و نه در سفارتش. صحبت کردیم که هر هفته سلاح روسی با کشتی با دهها هواپیما وارد می‌شود. از کشوری صحبت کردی که روسیه تمامی سلاحهایی که طی 50سال گذشته نداده بود داده است. تعداد محموله‌هایی که رژیم ایران برای نظام سوریه ارسال کرده و مسیر آن به سوریه را می‌گویم: کاروانهایی که از ایران حرکت می‌کند از استان کرمانشاه به خانقین عراق می‌رود و سپس به سوی بیجی و حدیثه عراق و بعد به آلبوکمال (در سوریه) می‌رسد. هنگامی که آمریکاییان در عراق بودند، هواپیماها (از ایران) در نجف فرود می‌آمدند و از آنجا به سوریه منتقل می‌شدند. الآن مرزهای ایران با کمک مالکی به مرزهای سوریه وصل شده است. ستونهای خودروها صدها نفر را به داخل سوریه می‌برد. عمده نهادهای سوریه از سوی نیروهای سپاه پاسداران حراست می‌شوند. خیاطهای سوریه 24ساعته بسیج شده و به آنان اجازه نمی‌دهند که بخوابند تا یونیفورم ارتش سوریه را برای سپاه پاسداران، جماعت پاسدار قاسم سلیمانی و جماعت ولایتی بدوزند. این حرف من نیست، آنچه را که علی اکبر ولایتی گفته گوش کن! ولایتی که مشاور عالی خامنه‌ای است، گفته است:
تجارب برادران در سپاه قدس از جمله تجربه جنگ در جبهه‌ها در جریان جنگ ایران و عراق، به‌خاطر این‌که وفادار به ولی‌فقیه بودند و قربانیهای بسیاری دادند، در تصحیح روند حوادث کشورهای عربی مؤثر بوده است. اگر کمک این نیروها نبود، حوادث مسیر دیگری داشت؟

الجزیره: کجا؟ در سوریه؟
محی الدین اللاذقانی: بله! در سوریه. قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، او اولین کسی است که اروپاییان و آمریکاییان نام او را در لیست مجازاتها قرار دادند، می‌گوید: ایران دارای نفوذ در ایران، لبنان و سوریه است و رژیم ایران قادر است سیستم این کشورها را انتخاب کند یا تغییر دهد… پایگاههای ایرانی در اطراف دمشق وجود دارد و صدها تن از عناصر حزب‌الله روزانه از مرز عبور می‌کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/de3ee19f-52f5-4268-af2c-4fcf82c5ac62"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات