خبرگزاری رویترز با اشاره به اعدام فرمانده فرمانده حامد ولیدی و محمد معصومشاهی نوشت:
خانم مریم رجوی، رئیسجمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران اعلام کرد تنها «جرم آنها تعهدشان به آزادی و رهایی مردمشان بوده است».
خانم مریم رجوی گفت تعدادی از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران و سایر زندانیان سیاسی همچنان در انتظار اعدام هستند. وی خواستار اقدام بینالمللی برای «متوقف کردن موج اعدامها» شد.
«همانگونه که شاه با ریختن خون بهترین فرزندان این میهن نتوانست از سرنگونی نجات پیدا کند، آخوندهای جنایتکار هم از فوران خشم خلق و عزم آتشین جوانان شورشگر گریزی ندارند».
خبرگزاری فرانسه گزارش داد: شورای ملی مقاومت ایران طی اطلاعیهیی اعلام کرد حامد ولیدی، ۴۵ساله، و محمد معصومشاهی، ۳۸ساله، سحرگاه امروز در زندان مرکزی کرج در حومه تهران اعدام شدند.
شورای ملی مقاومت ایران افزود هر دوی آنها، عضو مجاهدین خلق بودند.
خبرگزاری فرانسه نوشت: از زمان از سرگیری اعدامها در ماه مارس و در طول جنگ، رژیم ایران ۸عضو مجاهدین خلق و ۷شرکتکننده در اعتراضات ژانویه را اعدام کرده است.
مریم رجوی اعلام کرد: «این ۲عضو مجاهدین خلق به صفی از مجاهدان قهرمانی پیوستند که در همین ماه توسط دیکتاتوری دینی حاکم بر ایران بهشهادت رسیدند.
مریم رجوی افزود: «تنها «جرم» آنها تعهدشان به آزادی و رهایی مردمشان بود.
خبرگزاری فرانسه در ادامه نوشت: شورای ملی مقاومت ایران اتهامات رژیم ایران علیه این مردان را «مضحک» توصیف کرد.
ان.بی.سی نیوز گزارش داد: رژیم ایران روز دوشنبه اعلام کرد که ۲مرد را به اتهام آتش زدن ساختمانها اعدام کرده است. سازمان مجاهدین اعلام کرد که این افراد از اعضای این سازمان هستند و اتهامات آنها مربوط به وقایعی است که پس از بازداشت آنها رخ داده است.
قضاییه رژیم ایران هویت این افراد را محمد معصومشاهی و حامد ولیدی اعلام کرد.
سازمان مجاهدین خلق اعلام کرد این افراد «تحت بازجویی و شکنجه» قرار گرفتهاند.
با این حساب، تعداد اعضای مجاهدین خلق که از زمان آغاز جنگ در فوریه ۲۰۲۶ اعدام شدهاند، به ۸نفر میرسد.