محمدرضا عارف، معاون اول پزشکیان در وحشت از تحولات پیش رو و اعتراضات مردمی، با اذعان به گرانی افسارگسیخته گفت: وضعیت قیمتها «آزار دهنده» شده و هشدار داد رژیم باید برای «بدترین سناریوها» آماده شود.
عارف روز یکشنبه ۲۵ مرداد، در ستاد تنظیم بازار گفت آمریکا «در جبهه اقتصادی و اجتماعی فعال است و بهدنبال ایجاد نارضایتی و فروپاشی اجتماعی است» و افزود «راهبرد دشمن استفاده از موج افزایش قیمتهاست».
این اعتراف در حالی است که طی هفته اخیر دلار از ۱۸۷ هزار تومان عبور کرده و فضای مجازی مملو از ویدئوهای تجمعهای اعتراضی اقشار مخلتف مردم بازنشستگان در شهرهای میهن است. صفهای چند کیلومتری برای دریافت بنزین در تمامی شهرها خشم مردم را برانگیخته تا جایی که دولت پزشکیان مجبور به عقبنشینی در امر گران کردن بنزین شد.
پزشکیان هفته گذشته اذعان کرده بود «راه ورود کالا بسته شده» و دولت منابع واردات بنزین ندارد. طرح فروش بنزین ۸۷ هزار تومانی در کرمان نیز که بامداد پنجشنبه ۲۲ مرداد آغاز شده بود، ساعتی بعد متوقف شد.
عارف با اشاره به گرانیهای افسارگسیخته: باید برای بدترین سناریوها آماده باشیم
- بحرانهای اجتماعی
- 1405/05/26
عارف معاون اول پزشکیان
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d547a47d-b3f9-4d68-b26f-a190a4e287f8"></iframe>