728 x 90

-

فعالیتهای مغز انسان

-

مغزانسان
مغزانسان
دانشمندان می‌گویند به کشف رمز نحوه فعالیت مغز انسان نزدیکتر شده‌اند. محققان در انستیتوی «پاستور» می‌گویند شیوه جدیدی برای کنترل «نورونها» یا سلولهای مغزی کشف کرده‌اند. آنها امیدوارند بتوانند در مقابله با بیماریهایی که باعث از بین رفتن سلولهای مغزی مانند «آلزایمر» می‌شود، به موفقیت جدیدی برسند.

با استفاده از میکروسکوپهایی با شفافیت و نورافشانی بالا، دانشمندان در انستیتوی پزشکی «پاستور» در فرانسه توانسته‌اند به اعماق مغز انسان رخنه کنند. در مغز انسان روزانه بین 30 تا 50هزار نورون یا سلول مغزی جدید تولید می‌شود. اکنون برای اولین بار دانشمندان راههای جدیدی با استفاده از نور برای کنترل این سلولهای نوزاد کشف کرده‌اند. آنتونی نیسان، رئیس بخش تحقیقات پاستور می‌گوید: با این وسیله ما می‌توانیم نورونهای نوزاد را از یک فاصله دور مورد مطالعه قرار دهیم». دانشمندان هم‌چنین می‌گویند تولید نورون در ابعاد وسیع در مغز افراد بالغ و رشد یافته هم ادامه دارد. حتی در مغز افراد 80ساله یا بیشتر هم نورونها تولید می‌شوند. پروفسور پیرماری لدو LLEDO می‌گوید: ما می‌توانیم تولید میزان زیادی از نورونها در مغز افراد سالمند را هم مشاهده کنیم. دانشمندان می‌گویند می‌توان از این نورونها برای درمان قسمتهای آسیب دیده مغز در قسمت جلو و طرفین جمجمه استفاده کرد. یکی از دانشمندان می‌گوید، چند سال پیش دریافتیم که دو قسمت از مغز افراد مبتلا به بیماری پارکینسون آسیب می‌بیند و غیرقابل ترمیم است. یکی از این دو نقطه در حقیقت دیسک سخت مغز است که خاطره‌ها آن‌جا ثبت می‌شوند. از این طریق توانستیم نشان دهیم که یک ارتباط مستقیم میان عدم تولید سلولهای جدید مغز در «هیپوکامپوس» یا دیسک سخت مغز با کاهش هوش وجود دارد». دانشمندان امیدوارند کشف جدید، راهی برای درمان بیماری آلزایمر باشد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d53d6fe2-4510-4e5d-aa83-5d0cff5c511b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات