فراخوان به لیستگذاری تروریستی وزارت اطلاعات و اجرای مصوبه شورای اتحادیه اروپا در آوریل ۱۹۹۷ مبنی بر عدم صدور ویزا برای مأموران اطلاعاتی و امنیتی رژیم و اخراج عوامل اطلاعاتی آن از کشورهای عضو اتحادیه اروپا
موج جدید تروریسم رژیم ایران منعکسکننده ناتوانی این رژیم در مواجهه با قیامهای سراسری است که از دیماه سال ۹۶شروع شده و همچنان تداوم دارد
ده نماینده پارلمان اروپا با صدور یک بیانیهٔ مشترک درباره توطئههای تروریستی و بسیج شیطانسازی رژیم آخوندی علیه مجاهدین در آلبانی، بر ضرورت لیستگذاری تروریستی وزارت اطلاعات آخوندها تأکید کردند و خواهان آن شدند که مطابق مصوبه شورای اتحادیه اروپا در آوریل ۱۹۹۷، مأموران اطلاعاتی رژیم از کشورهای عضو اتحادیه اروپا اخراج شوند.
نمایندگان پارلمان اروپا که این بیانیه را امضا کردهاند، عبارتند از:
- تونه کلام نماینده پارلمان اروپا از استونی
- آنتئا مکاینتایر، نایب رئیس حزب محافظهکار انگلستان
- ادوارد کوکان، وزیر خارجه پیشین اسلوواکی
- یوزو رادوش، وزیر دفاع پیشین کرواسی
- هاینز بکر، نماینده پارلمان اروپا از اتریش
- ژوزه بووه، نماینده پارلمان اروپا از فرانسه
- جولی وارد، نماینده پارلمان اروپا از انگلستان
- پتری سارواما، نماینده پارلمان اروپا از فنلاند
- ریچارد چارنسکی، وزیر پیشین اروپایی لهستان
- یان زهرا دیل، نماینده پارلمان اروپا از جمهوری چک
توطئههای تروریستی و بسیج شیطانسازی رژیم آخوندی علیه مجاهدین
در بیانیهٔ مشترک نمایندگان پارلمان اروپا درباره توطئههای تروریستی و بسیج شیطانسازی رژیم آخوندی علیه مجاهدین، ضمن اشاره به توطئههای تروریستی رژیم در آلبانی و سوءقصد خنثی شده علیه گردهمایی مقاومت ایران در پاریس و همچنین دستگیری دو تن از مأموران وزارت اطلاعات در آمریکا بهخاطر جاسوسی علیه مجاهدین آمده است: «با توطئه علیه گردهمایی صد هزار نفره پاریس که در آن صدها تن از مقامهای اروپایی و ایالات متحده، از جمله تعدادی از نمایندگان پارلمان اروپا شرکت کرده بودند، رژیم ایران از تمام خطوط قرمز عبور کرد. یک دیپلمات این رژیم مستقر در وین، (در لوکزامبورگ) شخصاً مواد منفجره را به عوامل دیگر تحویل داد. وی که در خاک آلمان توسط پلیس در اول ژوئیه دستگیر شد، در ۹اکتبر به بلژیک تحویل داده شد تا دادگاهی شود. در تاریخ ۲اکتبر، مقامهای فرانسوی اعلام کردند که توطئه برای حمله به گردهمایی پاریس توسط سرویسهای اطلاعاتی (حکومت) تهران سازماندهی شده بود. فرانسه داراییهای متعلق به وزارت اطلاعات (رژیم) ایران را مسدود کرده است.
موج جدید تروریسم رژیم ایران منعکسکننده ناتوانی در مواجهه با قیامهای سراسری است
نمایندگان پارلمان اروپا سپس با تأکید بر شکست خوردن تلاشهای رژیم و لابیهای آن که سعی میکنند این طرح را تنها به عناصر خودسر در درون رژیم نسبت دهند، میافزایند:« موج جدید تروریسم رژیم ایران منعکسکننده ناتوانی این رژیم در مواجهه با قیامهای سراسری است که از اواخر سال ۲۰۱۷(دیماه ۹۶) شروع شده و همچنان تداوم دارد. (حکومت) تهران، سازمان مجاهدین خلق ایران را بهخاطر سازماندهی اعتراضها و اعتصابها مقصر میداند. اعتصابها در بازار تهران و بسیاری شهرهای دیگر و اعتصاب رانندگان کامیون، در شمار تازهترین دور اعتراضات مردمی است».
بسیج شیطانسازی رژیم ایران علیه اپوزیسیون با به خدمت کردن عواملش در رسانه های غربی
نمایندگان پارلمان اروپا در بیانیهٔ خود، اضافه میکنند: «رژیم ایران به موازات سرکوب در داخل کشور و تروریسم در خارج، بسیج شیطانسازی خود را علیه اپوزیسیون ایران با به خدمت گرفتن عواملش که در تعدادی از رسانههای غربی نفوذ کردهاند، افزایش داده است مجاهدین در آلبانی هدف اصلی این بسیج شیطانسازی هستند. رژیم از انتقال امن تمام اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران به آلبانی از آنجا که موفق به نابودی آنها در عراق و یا تسلیم آنها نشد خشمگین است و با سرهمکردن دروغهای پوچ بهروشنی برای عملیات تروریستی بیشتر زمینهسازی میکند. ما کاملاً از دروغ بودن این ادعاها که در یک کر همآهنگ و همزمان در بعضی از رسانهها منتشر میشود آگاهیم.
دیدار هیاتهای پارلمان اروپا با مجاهدین در اشرف و آلبانی
از سال ۲۰۰۵چندین هیأت از پارلمان اروپا به کمپ اشرف در عراق رفتند و بهطور خصوصی با ساکنان اشرف دیدار کردند و گزارشهای خود را درباره این دیدارها منتشر کردند. برخی از ما همچنین از محل جدید سازمان مجاهدین خلق ایران در آلبانی بازدید کرده و حضوری با اعضای آن دیدار کردهایم. تجربه دو دههیی ما با این اپوزیسیون روشن میسازد که این جنبش یک جنبش واقعاً دموکراتیک و مسئول است که تنها هدفش استقرار دموکراسی و حقوقبشر در ایران است. آنها عمیقاً به مردم و قوانین آلبانی احترام میگذارند و روابط دوستانه با کشور میزبان ایجاد کردهاند اعضای مجاهدین خلق در حال تلاش برای آزاد کردن وطن خود بهصورت داوطلبانه و آزادانه هستند.
خانم مریم رجوی در سال ۲۰۰۴ در پارلمان اروپا اعلام کرد تنها راهحل در رابطه با مسأله ایران، تغییر رژیم توسط مردم و مقاومت ایران است. او از جامعه بینالمللی خواسته است تا به سیاست مماشات پایان دهند و سیاستی قاطع در برابر رژیم اتخاذ کنند. ما از طرح ده مادهیی مریم رجوی برای ایران آزاد که همراه با تعهدات اثباتشده این جنبش به اصول دموکراتیک به ما امید بسیاری برای آینده میدهد. حمایت کردهایم
وزارت اطلاعات (رژیم) ایران در فهرست تروریسم اتحادیه اروپا و سازمانهای تروریستی خارجی آمریکا قرار گیرد
بیانیهٔ ده نماینده پارلمان اروپا، در پایان بر خواستههای زیر تأکید میکند:
۱- وزارت اطلاعات (رژیم) ایران با توجه به نقش غیرقابل انکار آن در تروریسم، باید در فهرست تروریسم اتحادیه اروپا و فهرست سازمانهای تروریستی خارجی ایالات متحده قرار گیرد.
۲- طبق مصوبه شورای اتحادیه اروپا در آوریل ۱۹۹۷، «نباید برای (افراد رژیم ایران) که از مأموریت اطلاعاتی و امنیتی برخوردارند ویزا صادر شود» و «پرسنل اطلاعاتی (رژیم) ایران باید از کشورهای عضو اتحادیه اروپا اخراج شوند».
۳- مأموران این رژیم یک تهدید عمده برای مجاهدین در آلبانی هستند. این مأموران تحت بهانههای مختلف، بهخصوص بهعنوان خبرنگار کار میکنند. عاجلترین قدم برای حفاظت از این پناهندگان، اخراج مأموران اطلاعاتی (رژیم) تهران توسط دولت آلبانی است. تجربه نشان داده است که وقتی جاسوسان و مأموران (رژیم) ایران، تحمل میشوند، امنیت کشورهای میزبان بهخطر میافتد.